Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NEMANJA

    Čitao sam ovaj tvoj post, pa surfao, pa se vraćao, pa guglao, pa otišao na Earth, jer sam, jasno, pronašavši točnu lokaciju poželio lebdjeti iznad njih...
    Dragi moj prijatelju, i ja bih se vratio u neku zemlju u kojoj je kralj Simon Rodia, neki nujni Šimun Čarobnjak koji gradi svoje tornjeve da ih nikada ne dovrši, znajući, baš kao i Simon, da ako ih zgotovi, da je gotov: tornjevi su, izgleda, prestali postojati za njega kad su postali toliko savršeni da im više nije imao što dodati.
    Na koncu konca, i sama se zemlja zove kao u 1001 noći: Kalifornija, mitsko mjesto crnih Amazonki kojima vlada Kraljica Califia.
    Idem tamo.

    avatar

    24.09.2008. (02:56)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    kako odlican post i fantasticna prica. trebalo bi iz toga napraviti muzejic a covjeka priznati kao umjetnika. ne znam zasto ali nesto me tu podsjeca na katedralu u barceloni..mozda izgled tih tornjeva. rado bih to vidjela uzivo, da li je uopce moguce uci u to dvoriste? imas li koju sliku dvorista ?

    ps. odgooglah, ima dosta toga....pa i ovo: A photograph of Simon Rodia is included on the cover of the Beatles' album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, released in 1967. Simon Rodia High School in Watts is named for him.

    avatar

    24.09.2008. (08:33)    -   -   -   -  

  • Nogometni trener

    odlična priča, neki puknuti umjetnik.

    avatar

    24.09.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • carevna

    Divno. Imaš još takvih priča o malim, običnim ljudima koji su nešto napravili iz hobija ili svog gušta i ispali genijalci kojima se dan danas svi čude. Gledala sam nedavno na National jedan takav dokumentarac o nekom patuljku koji je na nekom otočiću napravio kućicu iz snova za svoju dragu, sam samcat, ali, naravno, ona mu nikad nije došla. Stručnjaci dan danas ne mogu skužiti niti njegove alate, koje je by the way sam izradio ( čak i neku čudnu ali turbo funkcionalnu dizalicu), niti samu arhitekturu kuće koja izgleda kao da je uklesana u morsku stijenu, niti čudne aparate koju kuću napajaju energijom. Ali tornjevi su zaista lijepo djelo. I shvaćam onu njegovu izjavu, jednostavno nije više bilo smisla. Hvala ti na ovoj nadahnutoj pripovjesti.

    avatar

    24.09.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • drazen

    10 000 funti je 5 tona

    avatar

    24.09.2008. (15:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...