Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Led

    :)) mogu reci saMO wauu..pa vi ste fakat svi zabrijali i to jako na stolni..eto tek sada sam nekako na pola sve ovo na ovome blogu uspio procitat i shvatit i mogu reci samo bravo..vidi se da postoji velika volja i ozbiljnost u vezi stolnog nogometa sta mi je jako drago,posto sam mislio da u Hr niko ne šljivi stolni...jos jednom bravo ekipo i evo trudit cu se da budem sto aktivniji sto se tice svega ovoga...bas mi je jako drago sta sam jucer slucajno guglao stolni i naletio na pravu malu Hr scenu...poz

    avatar

    23.09.2008. (18:09)    -   -   -   -  

  • myway

    ej. da pohvalim dečke - Led i Jan(ne ćus) su došli i odigrali s nama par partija...ima tu brzine i snage i vidi se da znaju igrat, ali kad ni oni nisu nikad skupa igrali...tesko onda protiv nekog ko igra svakodnevno. Veselim se uvijek novim ljudima, pogotovo ak se angažiraju u sve skupa :) a vjerujem da onda ni rezultati nece izostajat...

    avatar

    24.09.2008. (00:58)    -   -   -   -  

  • darjan

    Zašto kupimo loše slovenske fore???????? Mislim na ovo sa jednom partijom do 7 (i neriješeno) i amaterskim turnirom. Katastrofa! Kao prvo, ako će biti 16 ili više parova (a nadam se da hoće), onda stvarno možemo odigrati na "dvije dobivene" do 5 u 4 skupine. Ako su dvije skupine po 7, onda ovo sa jednom partijom do 7 još može proć jer treba odigrati više mečeva i nije toliki imperativ pobjede. A što se tiče amaterskog turnira, stvarno ne znam tko bi imao volju to igrati (ja sigurno ne). I bilo bi izuzetno loše da taj amaterski turnir zauzme jedan stol dok se još igra "pravi" turnir.
    Pozdrav svima, vidimo se u subotu!

    avatar

    24.09.2008. (10:48)    -   -   -   -  

  • myway

    zato jer nisu lose. ak ce bit po 5 parova u po 4 skupine to je samo iz skupina 60 partija koje znaju potrajat i do 20minuta i vise ak se igra na 2 dobivene, a to je na 2 stola previse.. jer je to skoro 10sati igranja i to samo skupine. - a u knockout fazi je to druga stvar.

    sto pa se tice tog amaterskog djela niko od nas koji smo nesto i osvajali nema pravo to komentirat, jer ima puno parova koji dolaze tamo s voljom za stolni a onda samo zato jer neko igra vec 10godina nemaju sanse i ispadnu u skupini s mozda 3partije odigrane. to je na neki nacin da se zainteresira parove koji mozda i nisu u samom vrhu da dolaze na turnire, jer i tako mogu pokazat da znaju. Gle Darjan znam da bi ti najradje onaj turnir masters :) s 8 parova, al vecina nas je ipak za to da na turnire i opcenito dolazi cim vise ljudi.

    - ovo je sve skupa i s medaljama i s tim amaterskim djelom turnira zapravo experiment da vidimo kako taj oblik funkcionira - a tek cemo na sasatnku vidjet sto vecina zeli tj. sto se cini boljom idejom.

    avatar

    24.09.2008. (12:31)    -   -   -   -  

  • darjan

    Neće se skupiti 4 skupine po 5 parova. Ajmo se ovako dogovoriti: ako bude 16 parova, to su 4 skupine po 4, igramo na dvije dobivene, makar do 4. A ako dođe manje od 16, onda igramo u dvije skupine na jednu do 7.

    Nadalje, ne bih se složio da dolazi puno parova sa voljom za stolni koji slabije igraju. Baš naprotiv, možda će doći 2-3 takva para. Ostalo je sve poznata ekipa koja redovito dolazi na turnire i svi su tu negdje... A i novima je bolje da što više igraju sa boljim igračima, a ne neki LUZERSKI turnir. Ajde onda bar uzmimo jednu pametnu ideju od slovenaca, a to je repasaž. Recimo da prvi u skupini idu direktno dalje, a drugi i treći igraju za prolaz u četvrtfinale. Na taj način će se ipak malo više igrati.

    A što se tiče eksperimenta... ja znam što će se desiti ako skočim s desetog kata, makar nisam probao ;)

    avatar

    24.09.2008. (13:25)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Led: Bili ste odlicni, imate ogromnog potencijala sto se tice stolnog. Mislim da biste dobili na kvaliteti (brzina i preciznost) vrlo brzo, igrajuci sa nama. Poslat cu ti sms kada opet dogovorim igru u Mateu. Mozda je to vec sutra navecer, jer sam nesto povrsno dogovarao sa Davorom. Javim ti na vrijeme, stim da nas nebi bilo previse, tako da bismo mogli vise igrati.
    Pozdrav.
    ......................................RACUNAJTE NA NAS.......................................................................

    avatar

    24.09.2008. (16:58)    -   -   -   -  

  • doki i st_torci

    ja isto volim stolni nogomet al bilo bi mi poželjno da ak može molim vas stavite video kak igrate pozzzzzzzzz

    avatar

    24.09.2008. (18:01)    -   -   -   -  

  • don o meniko

    @doki i st_torci: imas linkove sa strane pa vidi kako igraju neki od nas...

    sto se tice turnira, mislim da je bolje da igramo kao do sada na dvije dobivene do 4 ili 5. i malko glupo 6:6 nerjeseno, cemu to antonio?
    zbilja se veselim turniru, a i provodu nakon turnira :D

    avatar

    24.09.2008. (19:42)    -   -   -   -  

  • myway

    ok, ako ce biti 16 i manje parova normalno da cemo tak igrati.. a kaj ako dodje vise? samo da spomenem ko je najavio dolazak:(3para iz festa, 3para iz jaske, 4para iz game, 1par iz rijeke, a tu su najavili i zale i sinisa i davor i led i ifcha i marko-mislavov partner i mozda jos koji lokalni par..a jos ih se 10tak nije izjasnilo..pa s razlogom hocu biti pripremljen i za vise parova)
    slazem se da je bolje da se igra s boljima, al kad se zavrse skupine onda bi svi osim prvih 8 mogli lako doma - a za 100kn i nije bas posteno 3 partije i gotovo. a ak se igra u 4 skupine onda ako prvi idu dalje a 3 i 4 razigravaju dobijes 6 parova a to je glupo za razigravat.

    repasaz je odlicna ideja i ak se sjecas dok se igra 1na1 se igra tak...

    @doki i st_torci:stavit cu i vise videa, samo treba i snimit i uredit i stavit gore...budemo sigurno kad pocnu Ligaski turniri malo vise snimali.

    a ovo za 6:6 - tak smo igrali u Jaski i ispalo je jako dobro, bas smo Matija i ja raspravljali kako je to puno postenije nego npr. izgubiti 5:4 5:4 na idiotske golove.

    avatar

    24.09.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  • Darjan

    ne znam jesi me skužio ovo za razigravanje... prva 4 bi išla direktno dalje, a 2. i 3. bi razigravali za četvrtfinale (ne 3. i 4.). Nakon razigravanja bi opet dobili 8 parova u 4finalu. U biti ovo je samo šansa "trećima" da ipak prođu dalje, ak su recimo imali jako tešku skupinu. A jedino 4 najlošija para idu odmah doma, a to nije neka tragedija. Kome se igra nakon tri spušene partije :D

    Ma uostalom nebitno.... samo nemoj da amaterski turnir zauzima jedan stol dok se još glavni turnir nije završio!

    A ovu logiku za 6:6 stvarno ne kužim... pa puno lakše ćeš u jednoj partiji primiti 3-4 idiotska gola na brzinu, nego u dvije. 5:4 5:4 je po meni poštena pobjeda, a u ovoj jednoj partiji se mogu svakakve gluposti dogoditi.

    avatar

    25.09.2008. (00:00)    -   -   -   -  

  • myway

    ok, ovo prvo je stvarno dobra ideja - to bi mogli na sastanku raspraviti da vidimo sto vecina misli...jer ionak je zapravo ovaj turnir samo jos jedan turnir - a treba dogovoriti ligaske turnire. to ja razmisljam o tome jer se nadam i htio bi da na turnire pocne dolazit i vise od tih 16 ekipa.. a od npr. 25ekipa da samo 8 prolazi to je stvarno zestoko.

    a taj amaterski turnir po meni je i prilika da se partije cetvrtfinala i polufinala sve mogu odgledat ... dok zapravo - taj amaterski turnir je samo jos kojih par partija - mozda 4 mozda 6, ovisno o broju ljudi... vidjet cemo to jos u pravo vrijeme tj. kad saznamo tocan broj parova.

    s razlogom postoje X-evi u sportovima, kolko god bili lako postizivi kao u nogometu ili tesko kao u kosarci... a u skupini mi se to cini stvarno fer. ne znam. i o tome cemo raspraviti na sastanku.

    avatar

    25.09.2008. (00:25)    -   -   -   -  

  • Led

    hvala,hvala..na pohvalama....kada nas ovakvi igraci pohvale..onda te pohvale vrijede zaista..
    i naravno da ce biti jos igranja..ne odustaje se kada te rasture fakat bolji od tebe...

    avatar

    25.09.2008. (03:50)    -   -   -   -  

  • darjan

    hahahaha - da postoje - u sportovima u kojima se igra na VRIJEME, a ne na rezultat. Možda je to taj razlog ;)

    avatar

    25.09.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • myway

    nazalost moram reci da iz festa ne dolaze ocekivana 3 para nego samo 1.. mada je to na njima da napisu...cujes me nikola ;)

    i moze netko napisat Mary kako doci doJohnnyja od naplatnih kucica.

    avatar

    26.09.2008. (12:14)    -   -   -   -  

  • darjan

    @mary: poslao sam ti kartu na mail (ovaj yahoo koji si navela u postu)

    avatar

    26.09.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  • myway

    Matija u zadnji tren ostao bez obrambenog.. ima ko da se nudi?? :) ja znam da se prvi bi da nemam partnericu dogovorenu

    avatar

    27.09.2008. (12:08)    -   -   -   -  

  • myway

    eh...vidis Tihi da ste došli kak bi ispalo.. Ti bi tražil napadača, a Matija obrambenog.. a kakav bi to par bio... ufuf

    avatar

    27.09.2008. (12:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...