Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • traženje sebe

  laku noc...citat u to sutra na poslu

  avatar

  22.09.2008. (01:21)    -   -   -   -  

 • tyche

  Amen.

  avatar

  22.09.2008. (05:53)    -   -   -   -  

 • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

  Wunderbar!!!

  avatar

  22.09.2008. (07:49)    -   -   -   -  

 • markiz

  Da, imam sužnja, pa šta? Mislite da zbog mojeg roba nećete u Europsku uniju?
  Varate se. Vidite da sve ide kao po loju. Još da naprave čistku u Kaptolu i spremni smo za akciju.
  P.S.
  Premda me denuncijacija skrivenog hobija pomalo uzrujala, doktoru Kuri moram priznati kvalitetan istražiteljski napor koji je poduzeo u svom pravedničkom pohodu. Ovakav tekst zaslužuje usporedbu s vrhuncima čestitog novinarstva čiji je stjegonoša Mirjana Dugandžija, novinarka-istražiteljka stidnih dlaka na mojim ovješenim mošnjama,

  avatar

  22.09.2008. (09:02)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Pišu mi mnogi i pitaju me da što sam mislio spominjući nadosobnost ubojstva i Pamukovu knjigu "Zovem se crvena". Ah, vi! Badava vam oči i uši kad imate barbarske duše, zlodusi nijedni, dabili debeli debili! Sad je moram prepisivati:

  "Do te je mjere Behzadova , da joj njegov potpis i nije potreban."

  I Behzad je toga bio svjestan pa potpis nije ostavio čak ni u nekom skrivenom kutku svoga crteža. Prema mišljenju staroga majstora, u tom je Behzadovu stavu bilo osjećaja stida i nelagode. Jer, istinsko je umijeće i majstorska vještina nacrtati nedostižno čudo, a opet, u tom istom čudesnom prikazu, ne ostaviti nikakva traga koji će odati identitet samog umjetnika.
  Svoju sam jadnu žrtvu ubio na običan i brutalan način, na koji sam nadošao obuzet smrtnim strahom. I svaki put kad bih se noću vratio na ono zgarište da provjerim nije li nakon tog zlodjela ostao kakav trag koji bi mogao ukazati na mene, opsjedala su me pitanja stila. Ono o čemu se obično govori kao o stilu zapravo je samo pogreška koja nas zavede da ostavimo vlastiti trag.
  Našao bih to mjesto i bez bjeline snijega što pada: to je zgarište gdje sam ubio čovjeka s kojim sam prijateljevao dvadeset pet godina. Snijeg ga je sad prekrio i tako zametnuo sve tragove koji bi se mogli prepoznati kao moj potpis. To pak potvrđuje da i Alllah o pitanjima stila i potpisa misli isto što i ja i Behzad.

  avatar

  22.09.2008. (16:58)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  http://www.politika.rs/rubrike/Pogledi-sa-strane/Tugaljivi-kelnerski-menta litet.lt.html
  Hihi.

  avatar

  22.09.2008. (18:47)    -   -   -   -  

 • markiz

  Nakon što je natrljao svoj kratki nos smeđim iz Ivinih gaća, Jergović se upustio u novu uvlakačku avanturu jer, računa, ovdje su mi dani odbrojani pa bolje da si tamo osigura lebac svoj svagdašnji. Zlu ne trebalo.

  Pogledajmo komentare ispod još jedne Jergovićeve uvlakačke splačine:


  'Ma je li ovo onaj Miljenko iz "Nasih Dana", moj bivsi sugradjanin, koji je svojevremeno - sto opravdano - sto neopravdano pljuvao po svemu onome sto je bilo srpsko!? Ako jeste - zakljucujem da je duhovno sazreo ili se komercijalizovao i sada pise tekstove po naruzbi; tacno onako kako vole da vide citaoci "Politike". Drago bi mi bilo da ovako smije objavljivati u zagrebackoj ili bh stampi.

  @Vraca Sarajevo, da to je on, glavom i bradom. Nego gospodine Jergovicu, kako to vama dosla Marija Serifovic ili Dragan Bjelogrlic?? Koliko znam vi ste Hrvat iz BiH (ili kako nas iz ljubavi zovu nase komsije Muslimani bosanski Katolici), dakle samim tim vi ste u Hrvatskoj dosljak kao i Dragan Bjelogrlic osim ako naravno Dragan nije porijeklom hrvatski Srbin, onda vi ostajete dosljak, a on povratnik.

  Sve napisano stoji.Ne razumem sto to gospodin Jergovic pise nama ovde.Mislim imalo bi vise smisla da je napisao recimo u "Vecernjem listu".Ili "Jutarnjem".Hrvatska je DEMOKRATSKA drzava.Zar ne Mr Jergovic????Ili.....

  I biser dolazi na kraju
  Miljenko, lepo je procitati dobronameran i objektivan komentar jedne zaista ruzne pojave, utoliko pre sto to pisete Vi o svojima, utoliko pre sto su takvi clanci retki na ovim nasim prostorima (sa svake strane). Posteno, i rekao bih pre svega hrabro s Vase strane, a siguran sam, ne samo zato sto nemate automobil.

  Ovo je genijalno "ne samo zato što nemate automobil". Jergović se zbog svojeg kosmatog imidža istočnim susjedima još uvijek prodaje kao socijalno osviješteni intelektualac ljevičar (drka lijevom rukom) s minusom na računu. Čovek se naprosto sažali kad ga vidi onako čupavog s truljavim zubima. Sva sreća da nam je Kuljiš dojavio pravo stanje stvari, jer danas se od pamfletizma u Hrvatskoj može živjeti k'o bubreg u loju.

  avatar

  23.09.2008. (10:25)    -   -   -   -  

 • Catma

  Pa nije moguće da si izbrisao analizu Pamukove knjige ! WTF ! Warum ?
  Što se dogodilo ? Taman sam je htjela još jednom proći. Ubuduće usnimavam vaseljenu. Đizs...

  avatar

  23.09.2008. (13:40)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Previše sam otkrio. Nema. Ko vas jebe.
  (Stavit ću vam to u post. Osim toga, prepisujem svoju priču Šejtanski ajeti, iz 1989. pa ću to u cjelini objaviti.)

  avatar

  23.09.2008. (14:53)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...