Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Harisma

    prijatelju nadodala bi samo jos jedno,a na nama je da molimo za nerođenu djecu...jer u zadnje vrijeme sve vise me cini tuznom sto jako malo ljudi i moje generacije imaju ili gotovo nemaju vjeru....to je samo cinjenica koja govori u kakvom stanju nam covjecanstvo,a ima li jos covjecnosti?!

    avatar

    20.09.2008. (02:31)    -   -   -   -  

  • Harisma

    mislila sam na malu vjeru ili gotovo nikakvu....

    avatar

    20.09.2008. (02:31)    -   -   -   -  

  • meani

    Slažem se! Nekada ni sama nisam shvaćala zlo pobačaja, hvala Bogu nadošla sam. Na pobačaj gledam kao nasilno petljanje u Božju volju i prekid Božjeg plana za čovjeka.

    avatar

    20.09.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • mvko

    Jadna žena se slomila i sada je na psihijatriji. Oni koji su joj trebali pomoći, njen muž i svekrva, dok je bila trudna sada se prave da nisu ni znali da je trudna. Ne osuđujem ni njih, ali da su joj pomogli savjetom i prihvaćanjem djece u obitelj, ne bi se to dogodilo.
    Ne vidim razliku između čedomorstva i pobačaja, i jedno i drugo je okrutno ubojstvo nedužne osobe koje se ne može braniti. Ipak su djeca ubijena poslije poroda u boljem položaju jer im se bar priznaje da su ljudska bića, no sad kad su ubijena, to im nije baš od neke koristi.
    Treba stalno govoriti o pobačaju kao ubojstvu, jer mnoge žene i djevojke to baš i ne znaju pod utjecajem kojekakvih udruga koje o tome govore kao o pravu žene na svoje tijelo. Žena ima pravo na svoje tijelo i može odlučivati da li će roditi ili ne, ali to treba učiniti u pravo vrijeme, dakle prije nego što se pojavi novo biće. Dakle, tu odluku treba donijeti prije začeća.

    avatar

    21.09.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..potpuno se slazem s tobom.. nevjerojatno je koliko se medijske pompe digne uz taj i slicne slucajeve.. i svatko svakoga osudjuje, svi se zgrazavaju i u nevjerici gledaju na sve to.. a nitko se zapravo ne zapita koliko se takvih slucajeva svakodnevno dogadja u njihovim susjedstvima.. zalosno je kako pobacaj neki tako lako podrzavaju jer kao "to jos nije dijete" a onda osudjuju ove ljude.. teska su nam vremena dosla, jako teska.. molitva je ono sto nam preostaje..
    pozdrav ti veliki (nakon poprilicno dugo vremena)

    avatar

    21.09.2008. (16:54)    -   -   -   -  

  • SamoIstina

    lp. napokon se vratih na blogosferu. Nadam se da cemo se opet citati... BTB

    avatar

    22.09.2008. (20:27)    -   -   -   -  

  • EuM

    "Sunce se odmara, dok kapi kiše i dalje blagoslivljaju naše utjelovljene umove ispirući ih od svih nepotrebnih misli, usmjeravajući naše misli na ulazak u zasluženo i davno obećano Božje Kraljevstvo koje je blizu! Za njega se borite i dalje! I radujte se" BB

    avatar

    22.09.2008. (22:23)    -   -   -   -  

  • a

    ja na pobačaj gledam kao bijeg od obaveze. ali da sam ja žensko i da me netko silovao i da je to dijete u meni, išao bih na pobačaj 100 %. nema šanse da bih ja rodio dijete nekog manijaka, koje već od samog početka ima gene silovatelja i može jednog dana i samo postati silovatelj.
    "nije dijete krivo" to je uvijek odgovor

    ali nije ni silovana žena kriva!

    u tom sam slučaju ZA POBAČAJ!

    avatar

    25.09.2008. (01:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...