Komentari

kabulskeprice.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • uhvati trenutak

    Izgleda odlično!Svaka čast!

    avatar

    18.09.2008. (07:25)    -   -   -   -  

  • caffeine

    Bujrum!

    avatar

    18.09.2008. (09:21)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    mmmmm......izgleda predivno a i inace to obozavam.
    nego, ja sam ocekivala zelje :) jer sam oduvijek mislila da to dolazi u pitu zeljanicu.
    ovo ja zovem strudla sa spinatom i nikad ju ne motam u krug. posalji mi recept da isprobam :))). inace ja samo nabacam spinata, razmrvim feta ovcji sir po njemu, promijesam s jednim jajetom i stavim u tijesto. ono gotovo :D. prije neki dan sam nasla recept u koji umjesto spinata dodju naribani zucchini. mora da je isto fino. e da, ponekad preprzim luka i sunkice i to stavim na spinat. mmmmmmm

    avatar

    18.09.2008. (09:47)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Obožavam zeljanicu, ova vaša stvarno dobro izgleda, ali zeleni sir i zelena jaja su mi puno manje zvučala ukusno.. sanitarna i tako to tamo je čisti sf pretpostavljam....uf.

    avatar

    18.09.2008. (09:55)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    kada čujem riječ Afganistan javlja mi se asocijacija na "bonbe, rašpe, livorvere". Poslije ovoga posta pridružuje joj se još jedna - kako doći do jestivih namirnica.

    avatar

    18.09.2008. (10:03)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Bravo! Kad sam vidjela prvu sliku, nisam vjerovala u sretan kraj ali eto vraga, prevarih se. Srećom :)))))

    avatar

    18.09.2008. (18:21)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    probala sam hehe....imala male cetvrtaste kore od strudli ali sam ih nekako savila i povezala i onda spojila....i zavrtila u krug. izgledalo je uzasno i previsoko pa sam ih samo rukom ugurala prema dolje :D...napravila i s tikvicom preprzenom na luku, s dodanim naribanim ovcjim sirom i 1 jajetom. mmmmmmm to je tek bilo odlicno :)))

    avatar

    18.09.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • Komsija iz Ichikawe

    Cestitke, i mi smo imali slicnih pokusaja, npr. krompirusa od tijesta za kineske "spring rolls", ispalo sjajno. Planiram nadmasiti samog sebe tako sto cu ispeci prasence za svoju slavu u maju, to ce mi biti kruna snalazenja u Japanu. Za sada sam nasao mjesto (na plazi pored mene moze da se pali vatra, navodno, jos se raspitujem), jos treba naci drva, prase i razanj. Razanj bi mogao da odglumi kakva zeljezna cijev, a prase planiram naci kod kineza, oni ce a odgovarajucu cifru da ti nabave bilo sta (pticje mlijeko, Osamu BL, Ratka Mladica, mrtvog vanzemaljca iz Rozvela, ma bilo sta)... Po plazi ima razbacanog drveta koliko hoces, ali morao bih i kupiti nesto, ali gdje ima volje.....

    Vidjecemo....

    avatar

    18.09.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    fino! mozda i otvorite bosanski restoran tamo. kolko citam na tvom blogu to i nije tako tesko. dva-tri kartona za zidove, najlon za krov, prazna kutija od municije ko stol, dvje, tri neeksplodirane avijonske ko sjedlice i to je to. restoran moze pocet sa radom. evo ja cu biti kum pa cu i krstiti buduci bosanski restoran, a posto ti je muz slovenac ime bi moglo biti: sarajevska vinjeta. moras priznati zgodno zvuci.

    Pajo Paksu

    avatar

    18.09.2008. (20:44)    -   -   -   -  

  • jja

    Ajde, sve je dobro sto se dobro svrsi.

    avatar

    18.09.2008. (23:41)    -   -   -   -  

  • glasak

    tko je Vesna?

    avatar

    19.09.2008. (00:39)    -   -   -   -  

  • quo

    ehehehe, a ja sam nedavno pravio buredžike sa isto takvim ne znanjem :)

    avatar

    19.09.2008. (00:49)    -   -   -   -  

  • istrijanac

    Super vam je ispalo:-D njamiiii,volim takva jela,bureke mmmmm..i tako to..
    samo tako uzivajte,.ljepo je tamo u afghanistanu.samo da nije jos taj rat.bit ce bolje sigurno..
    čitam vas i dalje..

    Ljep pozdrav iz rovinja.

    Andrej

    avatar

    19.09.2008. (16:02)    -   -   -   -  

  • Palomina

    Mene je svekrva naučila raditi kore. I sada se svi čude kako jedna Dalmatinka sprema tipično bosansko jelo... Ali zato kad napravim pitu zeljanicu, nestane u roku - odmah! :-) Aj svrati... Pozdrav,

    avatar

    19.09.2008. (23:42)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Vjerujem da je bila ukusna, samo, premda ova ostala jaja nisu bila zelena, ja bih se bojala da u njima ipak vreba neka zaraza :) Tako da vam se divim što ste uz tamošnju ponudu hrane još uvijek živi i zdravi ;)

    avatar

    20.09.2008. (10:06)    -   -   -   -  

  • boco san

    Izrezuckale ste tijestu ssvaka čast ,,,baš sam se nasmijala prosuto brašno i sve ostalo, ali vidim da je ispalo super , a vjerujem da je bilo ukusno ...tanjuri na kraju sve govore ...pozdravćić majstoricama iz kužine :-)))))

    avatar

    21.09.2008. (16:38)    -   -   -   -  

  • pisaljka

    Volim pitu zeljanicu,s obzirom na uvjete,dobro ste to napravile.
    Čitajući samo zamirisalo mi je,sad sam gladna.

    avatar

    23.09.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  • dida99

    Pajo ti je sve reko. Bacat hranu di ljudi gladuju, ccc...

    avatar

    24.09.2008. (10:43)    -   -   -   -  

  • Mila

    :) jako dobro!

    avatar

    25.09.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    svaka čast! ovako odprve napraviti nešto tako dobro!!! Mmmmm....

    avatar

    28.09.2008. (20:35)    -   -   -   -  

  • Tinariwen

    Zaslinila sam tipkovnicu. 'nuff said.

    avatar

    28.09.2008. (21:31)    -   -   -   -  

  • sam

    ne znam ni sama kako naidjoh na ovaj blog, izgleda da cak i podsvjesno slijedim rijec "pita" !
    obozavam pitu!
    zeljanica odlicno izgleda, ja sam sarajka i znam o cemu pricam ;))
    ako ti trebaju drugi savjeti povodom bosanske kuhinje nudim se da ti ih proslijedim preko moje mame koja zivi u bosni
    mela.sa71@gmail.com
    upravo citam "a thousand splendid suns" od k.hosseini i iznenadilo me naletjeti na blog iz afganistana
    nadam se da su zbivanja opisana u ovoj knjizi pretjerana i da takve sudbine ne postoje u stvarnosti :(
    sretno i pozdrav iz pize ( Pisa, italia)

    avatar

    30.09.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • Claire

    obožavam zeljanicu, a mislim da možete praviti i bez sira, mislim da moja mama stavlja vrhnje i jaja u smjesu i bude baš finooooo, njami njami, samo što više volim tijesta od zelja...

    avatar

    01.10.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...