Komentari

qvantumleap.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sidney.Lupin

    Sorry if I can`t see, but what? You are on diet? Why are you writting on english? Girls can`t be lazy, do some sport, run, do aerobic, pilates....or just walk.

    avatar

    17.09.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • qvantumleap

    Zdravo!
    Hvala na komantaru.
    Pisem na engleskom, jer imam dvije vjerne citateljice koje prate moje recepte i kuhaju isto sto i ja (posto su lijene do preksutra). Jedna od njih je Amerikanka koja ne prica hrvatski.

    A sto se dijete tice, to stoji sa strane bloga, kaze "Candida survival". Ja sam na Candida dijeti i meni niti jogging niti setanje niti bilo koja vrsta sporta ne pomaze ako ne jedem hranu kojom cu ponovno zgurati Candidu u svoje normalne okvire.

    To sa lijenoscu, imas pravo! Ja sam straaaasno lijena.
    Ali se vec dobrih pet mjeseci divim sama sebi na energicnosti i poduzetnosti i trganju iz svakodnevne letargije, i mastovitosti, i kontroli i disciplini.
    Evo, sama sebe tapsem po ramenima, "Good girl"! Svaka mi cast!
    Pozdrav!

    avatar

    18.09.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    Bok, opet ja....
    Ja sam službeno 19.9,postala vegetarijanac, doma moram sama kuhat, jer su svi doma mesojedi(samo mama svežder), pa ću tako naučit i ja nešto spremat.
    Prvo sam išla jedan dan skuhat nerafinirane špagete pa se dogodilo da sam stavila malo soli, bili su neslani. Očaj, svaki dan sam sve bolja i bolja...
    Pozdrav!

    avatar

    28.09.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...