joooojjjjjjjj kengo samo zderes! mora da si ko slon debo, a ne kengur. kengur je vitak! jebla te kronpir torta, meni nema nista draze od pite kronpirace i to izvorne bosanske samo sto to u slavoniji malo ko zna pravit. ne znaju ni bosanci. nisu ni bosanci kosto su bili. zivijoooooooo kengo i dobar tek ijako si ovaj blog pretvorijo u zderacinu. mora da opada testoseron, a?
Pajo Paksu
17.09.2008. (20:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vjerujem ti da je torta super, samo, jel ti misliš da ću ja prepisivati recept sa interneta???? A ne daš mi da ga kopiram :((((( Nula bodova za post koji se ne mož kopirati!!!!!!!!!! :)
17.09.2008. (21:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovdje, za razliku od nekih drugih blogova na kojima čitam uvrede i nemam komentara, ovdje imam što reći. uz dužno poštovanje, moram istaći da mi ovaj recepat nije nov, naprotiv, jela sam tu slasticu i zaista je genijalna -jednostavna, jeftina, estetski upečatljiva i oku ugodna, nepcu osvježavajuće prohladna i mekana-žvakanje gotovo nepotrebno, zineš i gutaš. vidiš kengure kako ljudi pojma nemaju. većina onog kesten pirea kojeg pojedu po slastičarnama u stvari je varijacija upravo ove tvoje krumpir-torte i to nije ni vidjelo kesten. no ti si pošten i prepošten čovjek, pa si to odmah iskreno nazvao pravim imenom i sad nezahvalnici misle da ne valja. a, valja. ovo ti je jedan od boljih postova. popravljaš se. zadovoljna sam tvojim napretkom. no, ipak ću ti diskretno napomenuti - ja nisam gunđalo. samo sam prostodušno iskrena. čemu se fizički napezati da bi se govorilo ili kucalo komentare -ak se neće reći što se zaista misli? i tako kažem što mislim ne tvrdeći nikada da sam u pravu....iako-što mogu kad jesam? pozdrav kengure u daljini....stala kiša ovdje u nizini. znam da već spavaš. laka ti noć....grozno hrčeš!:))))))))))))))
17.09.2008. (22:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
a kad samo pomislim da su europljani sasvim slučajno otkrili da je krompir jestiv ... nije niti čudo da se prije 'dolaska' krumpira i kukuruza masovno umiralo od gladi ...
17.09.2008. (23:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja ako ikad pobjedim na lokalnoj razini-stavit ću tebe za seoskog pročelnika za sise i torte,,vidim kvalificiran si i to dobro,,nisam nikad vidio tu tortu,jeo ponajmanje,a po tvom-već poslovično šturom receptu-pokušat ću već u subotu svojim rukama načinit kopiju,,djeluje mi jeftino,no to mi je najvažnije,jer ja nevolim one fine torte di treba skrkat 300 kuna sastojaka,pa pojest za jedan dan,,, radim akademiče,juče sam cijelo popodne do 10 naveče preslagivao jabuke,one bolje birao sebi u gajbice a one felerične zelenoj odvajao,,nego,kako to da je ona sinoć tako slatka tu u komentaru,nebi ju čovjek prepozno,da joj nisi poslo mailom umjesto torte svoju golu sliku pa se otopila,,
18.09.2008. (07:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
a ja ipak vise volim sa kestenima (marunima) napravit. jest da mi odpadnu prsti i nokti od guljenja kora i kozica ali nema veze kada se kasnije kremica topi u ustima. pozdrav
18.09.2008. (07:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jadan ti,,žao mi te,slomit će te taj tvoj posao,,,sve se mislim,ove godine nisi ni na more išao,a posao te pritisao,biće da si već ove godine odradio 40 sati ako sam dobro zbrojio,,,prenaporno je to,,hahaha,jebem ti miša,živiš ko bubreg u loju,em te dadiljaju kod kuće,em na poslu,em na blogu,,upala ti kašika u med i zaglavila da se nemože isčupat,, juneće šnicle su sasvim ok za jedan četvrtak,-ja kad sam bio u speyeru kod sestre,ona počela mene hranit s tim teletinama,ja gledam u trgovini da 8 eura za 4 šnicle u paketiću,a cijela šunkica od svinje s kožom i slaninom i kostima i nogom 3,5 eura a ima 4 kile u njoj-veli ona da je to meso treće klase,,haha,lude sestre,ja šunkicu u kolica i na kasu,kad sam ja nju ubacio u pećnicu moj akademiče,pa počeo preljevati,pa kad otvorim renu ono mirisi se raširili,a stan na trgu u prizemlju,autobusna ispred-švabe koje su čekale gradski bus se uzjogunili,uzjebali,nervozni postali,mislio sam da će provalit u stan,,a ja se smijem i krpom mašem i teram mirise njima,,,
18.09.2008. (07:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ti si stavio i bademe i lješnjake i 3 čokolade? jel su čokolade od 100 grama? čula sam za tu foru sa krumpirom, a vjerojatno ću i probati napraviti. I neću im reći da nisu kesteni :P
18.09.2008. (08:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A dragi Kengi, nema me dugo pa da krenem od početka. Prvo: lijep dizajn, drugo: nadam se da je sve po starom :) . Sto se tice torte lijepo izgleda mora se priznat, ali ja nelim nikakve torte osim kad baš moram reda radi jesti za nečiji ročkas...
18.09.2008. (09:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jebi se akademiče-dva te pita jesu to čokolade od 100 grama a ti šutiš,i mene to zanima,jer moja krumpir torta se sutra pravi,,samo mi će mo kore radit od crne torte,te su mi najbolje,a za čokoladu javi,,uvjek daš pola recepta,isti si ko koraljka,ona na tri bloga napiše po trećinu recepta pa jedva povezao,,nema do mene kad se recept piše,ja naznačim i u koju ruku kuhaču treba uhvatit,, ps. kora nije dobila hard externi i kilu bombona,izgleda ju zajebali,,tak ti je kod nas,lopovluk živi,,,sad je samo pitanje dana kad će zelena otić u emezetu i tošibu povest kući,,,
18.09.2008. (12:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
zanimljivo, no slatko pokušavam reducirati ;)
17.09.2008. (20:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
1977 godina
Lijepo izgleda i djeluje super ali je problem u meni da ne volim biskvit toliki........Dobar tek nadam se da već tamaniš 3-ću šnitu! :o)
17.09.2008. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pajo Pakšu
joooojjjjjjjj kengo samo zderes! mora da si ko slon debo, a ne kengur. kengur je vitak!
jebla te kronpir torta, meni nema nista draze od pite kronpirace i to izvorne bosanske samo sto to u slavoniji malo ko zna pravit. ne znaju ni bosanci. nisu ni bosanci kosto su bili.
zivijoooooooo kengo i dobar tek ijako si ovaj blog pretvorijo u zderacinu. mora da opada testoseron, a?
Pajo Paksu
17.09.2008. (20:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Za ne povjerovati da od krumpira ovako nesto super ispadne!
17.09.2008. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lobotomya
Mogu si seivati recept ?
17.09.2008. (21:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Ha ha ha ha, Kengure ti si legenda! Moram kušati to tvoje čudo :)))))))))
17.09.2008. (21:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Vjerujem ti da je torta super, samo, jel ti misliš da ću ja prepisivati recept sa interneta???? A ne daš mi da ga kopiram :(((((
Nula bodova za post koji se ne mož kopirati!!!!!!!!!! :)
17.09.2008. (21:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
ajde ne zajebavaj, torta od krumpira !?!?
to ti je isto kad napraviš iz dreka bix
(bix je ona crna krema za cipele)
;-)))))))
17.09.2008. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zuzayok
genijalnooooooo
17.09.2008. (22:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
greentea
ovdje, za razliku od nekih drugih blogova na kojima čitam uvrede i nemam komentara, ovdje imam što reći.
uz dužno poštovanje, moram istaći da mi ovaj recepat nije nov, naprotiv, jela sam tu slasticu i zaista je genijalna -jednostavna, jeftina, estetski upečatljiva i oku ugodna, nepcu osvježavajuće prohladna i mekana-žvakanje gotovo nepotrebno, zineš i gutaš. vidiš kengure kako ljudi pojma nemaju. većina onog kesten pirea kojeg pojedu po slastičarnama u stvari je varijacija upravo ove tvoje krumpir-torte i to nije ni vidjelo kesten. no ti si pošten i prepošten čovjek, pa si to odmah iskreno nazvao pravim imenom i sad nezahvalnici misle da ne valja. a, valja. ovo ti je jedan od boljih postova. popravljaš se. zadovoljna sam tvojim napretkom.
no, ipak ću ti diskretno napomenuti - ja nisam gunđalo. samo sam prostodušno iskrena. čemu se fizički napezati da bi se govorilo ili kucalo komentare -ak se neće reći što se zaista misli? i tako kažem što mislim ne tvrdeći nikada da sam u pravu....iako-što mogu kad jesam?
pozdrav kengure u daljini....stala kiša ovdje u nizini.
znam da već spavaš. laka ti noć....grozno hrčeš!:))))))))))))))
17.09.2008. (22:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
Dobra !
Volim kesten pire.
17.09.2008. (22:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
pa ne moram valjda stalno, ko onaj tip iz Bitangi iprinceza"
govoriti: "Šalio sam se " !?
a valjda je dobra, budemo probali...
pozdrav
17.09.2008. (23:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rU
a kad samo pomislim da su europljani sasvim slučajno otkrili da je krompir jestiv ...
nije niti čudo da se prije 'dolaska' krumpira i kukuruza masovno umiralo od gladi ...
17.09.2008. (23:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sefica
Nije mi dobro od ovog sto san vidila;))))))
17.09.2008. (23:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen2
Na also, guten Appetit.....
17.09.2008. (23:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
ja ako ikad pobjedim na lokalnoj razini-stavit ću tebe za seoskog pročelnika za sise i torte,,vidim kvalificiran si i to dobro,,nisam nikad vidio tu tortu,jeo ponajmanje,a po tvom-već poslovično šturom receptu-pokušat ću već u subotu svojim rukama načinit kopiju,,djeluje mi jeftino,no to mi je najvažnije,jer ja nevolim one fine torte di treba skrkat 300 kuna sastojaka,pa pojest za jedan dan,,,
radim akademiče,juče sam cijelo popodne do 10 naveče preslagivao jabuke,one bolje birao sebi u gajbice a one felerične zelenoj odvajao,,nego,kako to da je ona sinoć tako slatka tu u komentaru,nebi ju čovjek prepozno,da joj nisi poslo mailom umjesto torte svoju golu sliku pa se otopila,,
18.09.2008. (07:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
podloga
a ja ipak vise volim sa kestenima (marunima) napravit. jest da mi odpadnu prsti i nokti od guljenja kora i kozica ali nema veze kada se kasnije kremica topi u ustima. pozdrav
18.09.2008. (07:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
jadan ti,,žao mi te,slomit će te taj tvoj posao,,,sve se mislim,ove godine nisi ni na more išao,a posao te pritisao,biće da si već ove godine odradio 40 sati ako sam dobro zbrojio,,,prenaporno je to,,hahaha,jebem ti miša,živiš ko bubreg u loju,em te dadiljaju kod kuće,em na poslu,em na blogu,,upala ti kašika u med i zaglavila da se nemože isčupat,,
juneće šnicle su sasvim ok za jedan četvrtak,-ja kad sam bio u speyeru kod sestre,ona počela mene hranit s tim teletinama,ja gledam u trgovini da 8 eura za 4 šnicle u paketiću,a cijela šunkica od svinje s kožom i slaninom i kostima i nogom 3,5 eura a ima 4 kile u njoj-veli ona da je to meso treće klase,,haha,lude sestre,ja šunkicu u kolica i na kasu,kad sam ja nju ubacio u pećnicu moj akademiče,pa počeo preljevati,pa kad otvorim renu ono mirisi se raširili,a stan na trgu u prizemlju,autobusna ispred-švabe koje su čekale gradski bus se uzjogunili,uzjebali,nervozni postali,mislio sam da će provalit u stan,,a ja se smijem i krpom mašem i teram mirise njima,,,
18.09.2008. (07:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*Kora*
Svašta! Za ovo nikad čula. To valjda samo ti i Zelena znate.
No moram ti odati priznanje za originalnost.
18.09.2008. (08:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dva
ti si stavio i bademe i lješnjake i 3 čokolade? jel su čokolade od 100 grama? čula sam za tu foru sa krumpirom, a vjerojatno ću i probati napraviti. I neću im reći da nisu kesteni :P
18.09.2008. (08:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*Kora*
Jel "pala" Toshiba?
Dobre vijesti daleko se čuju.
Znači i ja sam pogodila u sridu!? Bez stručnog savjeta.
18.09.2008. (09:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dva
predložila sam Fiziju, a predlažem i tebi da negdje u box staviš linkove na postove sa receptima
18.09.2008. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tibica
Neću više dolaziti na tvoj bolg prije ručka!
Uvijek mi sline cure!!!!!!!
18.09.2008. (09:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
riba
A dragi Kengi, nema me dugo pa da krenem od početka. Prvo: lijep dizajn, drugo: nadam se da je sve po starom :) . Sto se tice torte lijepo izgleda mora se priznat, ali ja nelim nikakve torte osim kad baš moram reda radi jesti za nečiji ročkas...
18.09.2008. (09:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
jebi se akademiče-dva te pita jesu to čokolade od 100 grama a ti šutiš,i mene to zanima,jer moja krumpir torta se sutra pravi,,samo mi će mo kore radit od crne torte,te su mi najbolje,a za čokoladu javi,,uvjek daš pola recepta,isti si ko koraljka,ona na tri bloga napiše po trećinu recepta pa jedva povezao,,nema do mene kad se recept piše,ja naznačim i u koju ruku kuhaču treba uhvatit,,
ps. kora nije dobila hard externi i kilu bombona,izgleda ju zajebali,,tak ti je kod nas,lopovluk živi,,,sad je samo pitanje dana kad će zelena otić u emezetu i tošibu povest kući,,,
18.09.2008. (12:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...