Komentari

nklege.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • TheLittleone

    Pih, pa to je bar lako, primijenite one fore iz matrixa i eto vas na oba mjesta istovremeno. S obzirom na to o kakvoj ekipi je ovdje riječ ja uopće ne sumnjam u ishod ;)

    avatar

    16.09.2008. (10:16)    -   -   -   -  

  • vnk olimp

    Gospodine Kljun pa jel nema ni jednog igraća iz Metalca Grafičara,Lio,Elektre nego svi iz Olimpije. 8 igraća igra za nk lege tako da mi moramo prestati sa igranjem što se tiće veterana jel nas nema.Počeo sam goste iz caffe bar 5 zvati i oblačiti da nas ima.Premda mi je drago što daješ toliki trud i čestitam ti na svemu.Ljut sam na svoje jer ih boli kurac za Olimpiju te su me zajebali i utjerali k....

    avatar

    16.09.2008. (14:36)    -   -   -   -  

  • NK LEGE

    TheLittleone Matrix fore? vidiš, vidiš... volio bih da to pali. Ma ja već sanjam o teleportaciji. Garant to već funkionira samo pizde amerićanske neće to pustit u promet jer će sve ostale transportne industrije propasti :)
    Zeko Metalac: Perić, Periša, Pranjić F., Elektra: Nevista, Iga Lio: Škrobar, Ehmani, Skender, ja Belišće: Pajo Grafičar: Kolar Laslovo: Oreči Umag: Talijan Internacionalci: Rudež, Štaco, Stane.......... osim toga, šta čekaš? dođi i igraj!

    avatar

    16.09.2008. (21:03)    -   -   -   -  

  • vnk olimp

    Ma di još i ja da dođem onda moram i Glavu povest sa sobom . To bi onda izgledalo ovako: Nevista,Glava,Majić,Kurtović,Pranjić.I,Pranjić.F,Škrobar,Čutura,Ferdo,Zeko previše dilkana na jednom mjestu.Neka mi ćemo navijati za vas i pratiti vaše uspjehe

    avatar

    17.09.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...