Komentari

ribaza5.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kenguur

    Lijepo te je opet vidjeti medju nama.
    Citajuci ovo sve vidim da imas ozbiljan problem, a gledajuci jucer na TV kako je ovaj pretucen
    vidim da se kod nas ne preza ni od cega pa dobro te neko nije i premlatio :))
    Svi mi ponekad donosimo pogresne odluke ali mlada si pa ces sve moci ispraviti :))
    Puno srece ti zelim
    Javlja li ti se brat ?
    Menio moj jos nikada :)

    avatar

    18.09.2008. (12:26)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    Kako mi sve to bolno i prebolno zvuči poznato, ka da je iskopirana (uz par detalja manje ili više) moja putešestvija sa zatvaranjem firme, ponude za Zg, itd.
    Ali ja sam uhvatila svog Princa, ilitiga Kralja, pod ruku, i ajmo...... Sad sam gore, i isto tako dođoh kod istog šefa, sa istim ljudima s kojima sam dosad surađivala, samo meni nije tako loše. Ipak, sve je to samo privremeno, a što me čeka...nemam pojma. Pozdravljam te, supatnice po radnom stažu!!! ;-)

    avatar

    18.09.2008. (13:00)    -   -   -   -  

  • truditi se..

    cim sam vidjela da si back pohrlila sam procitat sto ima novog.. a kad ono..teska borba i zelja za poslom. Bilo je bolno sve citat al svanuo mi je osmijeh kad sam vidjela da Princ idalje hoda uz tebe. Jel ima bolje i vece podrske? Stoga, nedaj se Mala.. Svijet te treba upoznat a oni koji su grijesili se mogu vinut i vise nego prije!

    Ketcha back na nekoj drugoj adresi..

    avatar

    19.09.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • bbbbb

    Pa dobro M. umes li se ti javiti nekad?
    Nisam dugo posecivao postove,sad sam slucajno svratio i prvo na tvoj.Umes nekad da oduzis,toliko da me oci zabole od sitnih slova i duzine posta:)))
    Elem,ne znam kako smo uspeli i zasto da prekinemo sve vrste komunikacije,ali nekako mi je sad zao.Planirao sam te za proslogodisnji EXIT,koji je totalno u tvom fazonu,pa za koncert Balasevica,pa za ovogodisnji EXIT,sad je opet dosao na red Balasevic,koji organizuje koncert svake godine pred 31.12.:)))
    Nezelim da ti solim pamet o poslu,zrela si i odgovorna osaba,puna ambicija i hrabrosti,tako da verujem da ces uskoro naci neko resenje i savladati sve prepreke.
    Ja sam imao takodje krizu idenrtiteta,kako sam je ja nazvao,jednostavno nisam vise znao ko sam.Pobegao sam od svega,od svog zivota i nije me bilo 18 meseci.Niko nije znao gde sam,kako sam.Jednog dana dok sam bio u BG shvatio sam da mozes da pobegnes od svega,ali od samog sebe nikada.Spakovao sam se i vratio kuci u Kikindu.Ponovo sam poceo da radim svoj posao u agenciji i konacno mi je ok.Resio sam da se suocim sa svim problemima koje sam pravio i da ih resavam,a ne da bezim od njih.
    Eto,ukratko sam ti ispricao svoj zivot poslednjih godinu i nesto.Mogla bi i da se javis nekad,cisto ono,znas:)))
    Pozdravljam te prijateljice pa se mozda i kuckamo ponekad.
    Pozz od Dragana:)

    avatar

    25.09.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...