Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Jedva sam dočekala hladnije vrijeme i danas sam se s guštom šetala gradom, unatoč tome što je padala kiša :) Obožavam jesen i zimu te se iskreno nadam da su žege iza nas. Jedina mana kišnog vremena mi je stanje kose koja se naelektrizira pa ju moram krotiti sredstvima za zaglađivanje :)) Držim fige da kćerka i dalje bude tako marljiva u školi te da vas ambrozija što prije ostavi na miru! :)

    avatar

    14.09.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ma kakva jesenja idila, meni je uvijek jesenja depra....eeee sestro kmico, oslo nam sunce pa do druge godine treba zdurati. ajooojjjj hvala Bogu da alergije nemam (za sada) pa sam mirna s te strane. Zmaja je super, vidis kako imas savjesnu kcer??? Valjda bu i dalje tako ne? Pusa draga i sto manje smrkanja i kihanja....:)))))))))))

    avatar

    15.09.2008. (00:45)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Za abroziju ti postoji jedan dobar lijek, koji se izdaje na recept zbog kortikostereoida -> Tafen nasal. Zapovjednica postaje muku muči s tim i jedino joj je on pomogao ;)

    avatar

    15.09.2008. (10:17)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    ..Ostavljam jedan jesenski ali topao osmjeh :-)))

    avatar

    15.09.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    znao sam još jedan lijek uz ovaj mangin koji se proišle godine jako reklamirao za te ambrostične probleme no zaboravio sam ali dat ću si truda da saznam opet koji je ...

    avatar

    15.09.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    A da znas koliko je tek zahladilo ovdje na sjeveru Europe! A ni grijanje jos ne radi jer vele da se ono pali tek u listopadu.

    Srecom po ambroziju, ovdje je nema. Na zalost, kako se polako polja a i okolis zapusta, tako ima sve vise i vise ambrozije i draca.

    Pozdrav iz hladne Varsave,
    Bocaccio

    avatar

    15.09.2008. (15:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Kinky - jesenji paket aranžman me uopće ne privlači. Još kad krenu magle, bit' će mi muka od pogleda kroz prozor ujutro :) Sad će kiša srediti ambroziju. Nikad do sad nisam primijetila bilo kakvu alergiju. Nije toliko strašno - kihanje ćemo preživjeti :)

    @MENTINA - ma znam draga, nas dvije preko zime samo vegetiramo i održava nas u životu pomisao na iduće ljeto :) A što ćemo sada. Ode boja, ode sunce, moramo na sebe navlačiti hrpe krpa, za poludit'. Zmaja ...uplašile ju priče srednjoškolaca, pa je ozbiljno shvatila, bolje nego obrnuto :)

    @Manga - nekako imam averziju na kortikosteroide. Imala sam osip po rukama, pa sam mazala kortikosteroidnom kremom. Nisam čitala uputstva, pa sam toliko stanjila kožu da mi je pucala na pregibima. S njima valja biti posebno oprezan, ni u ludilu dulje korištenje. Nije to tako jako, otkad je pala kiša, nema problema. Bitno je da nema problema s disanjem. No, kako izgleda, još malo pa snijeg, nestat' će ambrozija ispod snijega i leda :)

    @Dida - fala na jesenjem pozdravu :)

    @Dag - prošle smetnje zajedno s kišurinom :) Da je bilo alarmantno, već bi ja to riješila. No, na godinu ćemo se prirediti, zlu ne trebalo. Kasno je rješavat' kad te već stisne :)

    @bocacciozg - kod nas je grdo, kako li je tek na sjeveru. A što možemo, obundati se i čekati proljeće :)U Europi ne znaju što je ambrozija, odavno su riješili taj problem :)

    avatar

    15.09.2008. (19:56)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Dobro, kak mu je uspjelo da se prstom upikne u oko???? :)))

    avatar

    15.09.2008. (21:05)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Gledah prije par dana na teveju onoga što biljnim preparatima uništava ambroziju u tren oka. Još samo da prođe birokratske procedure, pak nađe proizvođača i eto ti za stotinjak godina Slavonije bez ambrozije. Strpi se još ovo malo.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    15.09.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Snoopyca - da poznaješ Noska, ne bi ti bilo čudno, oduvijek je handrast. Zna mu se dogoditi da gurne glavu prije nego otvori vrata :)Pa što ne bi i prst u oko :)

    @More ljubavi - baš me nasmijao tvoj komentar. Koliko kod nas traje procedura, stvarno neće ni biti prije. A možda čovjek proda patent u inozemstvo, pa nam stranci naplate kemikaliju :)
    Pozdrav vama :)

    avatar

    15.09.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ako nije tako strašno, nemoj se trovati. Kako bilo, sljedeći tjedan zovu opet kratke rukave ;))) Vezano za tvoje izjave kod mene, tipa mojne rast evo ti još jedan dokaz za ispravnost moje odluke o odlasku u ilegalu...

    Prijedlog za stvaranje platforme protiv privatizacije brodogradilista
    Monday, 15 September, 2008 10:30 PM
    From:"Radnicka Borba"
    To:....

    Pozdrav,

    Kao organizacija koja svoje djelovanje nastoji zasnovati prvenstveno na pomaganju i sudjelovanju u borbama studenata i radnika i vise smo nego svjesni svih negativnih posljedica provedbe vladinog plana privatizacije brodogradilista. Stoga smatramo da bi bilo potrebno pokrenuti kampanju koju bi cinili sindikati, organizacije i pojedinci, a ciji bi glavni cilj bio borba protiv ovog pokusaja privatizacije brodogradilista. Smatramo da bi u toj kampanji glavnu rijec trebali imati, naravno, radnici zaposleni u brodogradilistima. Tekst poziva, koji cemo poslati svim zainteresiranim organizacijama, pojedincima i medijima nalazi se u attachmentu. Bilo bi nam i vise nego drago kada bi se odlucili na bilo koji nacin pomoci ovome projektu, te sudjelovati u njegovoj izgradnji.

    Pozdrav,
    Radnicka borba
    www.radnickaborba.org

    avatar

    16.09.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    I moj odgovor:

    Postovani,

    Domovinski rat je poceo u Splitu, izlaskom skvera na ulice grada i razoruzavanjem one vojske, koja je na te iste ulice izasla sa oklopnim vozilima.

    U skveru je oduvijek bila sadrzana temeljna snaga ovog naroda. Zato nakon ukidanja koncepcije obrane zasnovane na naoruzanom narodu, sljedeca faza razoruzavanja mora biti rasturanje velikih muskih radnih organizacija poput skvera. Potencijalna vojno-mobilizacijska snaga takvih muskih kolektiva bit ce anulirana privatizacijom i dovodjenjem radnika u cvrsci kapitalisticko-podjarmljivacki odnos. To je ono najbitnije sto ce uslijediti. Nastavak razoružavanja hr-naroda...

    Ostajte mi zdravi i spremni za ono što slijedi...

    zkgf Manga

    avatar

    16.09.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  • It's me

    Vražje su te kasarne..I ambrozija..

    avatar

    16.09.2008. (10:27)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - kad je počela divlja kapitalistička privatizacija, Nosko je rekao - da će se radnici morati PONOVNO boriti za radnička prava. Koja su ruku na srce već imali i to debelo. Čak su i najveći neradnici bili zaštićeni kao medvjedi.
    Nakon ovog zahtjeva poslodavaca sa smanjivanjem radničkih prava i svim onim što to nosi, situacija je očita. Kapital se naoružava, a radnici će biti još manje zaštićeni, ako je to uopće moguće. No, vjerujem u ljude još uvijek. Radnici su se pokazali u nekim prošlim vremenima, pokazali su se u Domovinskom ratu, pokazat' će se ponovno. Nije to baš toliko zanemarivo kao što se misli i nastoji prikazati u medijima - totalna depresivnost i neaktivnost naroda.
    Kad se dođe do stadija da se nema kud i većina ne može spajati kraj s krajem - što se više može izgubiti?
    Slušala sam našeg Predsjednika na otvaranju velesajma. I gledala sve one face dolje u gledalištu. Baš ih je kamera dobro lovila, već prema tome tko je bio prozvan. "Vicmaher" se dotakao problema, šteta što su mu ovlsati takve kakve su...
    E moj Manga, ova naša djeca koja sad stasaju, imat će vražjeg posla...

    @Eto me - dok su bile kasarne, barem se održavalo i kosilo :)

    avatar

    16.09.2008. (12:26)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Na žalost radnici, raja, stado... treba vođu ili pastira koji će ih povesti. Sami nisu u stanju shvatiti ono što se oko njih odigrava i artikulirati svoje potrebe. Kapitalizam radi to što radi. Podjarmljuje maltene na principu robovlasničkog društva samo s razlikom što današnji rob sam stavlja potpis o ropskom odnosu. Kredit za ovo ili ono, ali nakon toga te imaju.
    Vicomat priča, ali ne čini ništa. On jedini ima pravo izvesti vojsku na ulice. A ako se krši ustav... to je jedini način. Ima on dosta ovlasti, ali valjda hoće u miru završiti ovu drugu turu. Eto danas je i sam priznao. Ne zamjerite... ipak sam ja stariji čovjek. On je svoje izgleda dao...

    avatar

    16.09.2008. (20:11)    -   -   -   -  

  • alkion

    Pjevajte mi: Jresen stiže dunjo moja... :)))

    avatar

    16.09.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ako ste tek sad zaslinili - onda nije od ambrozije. vjeruj mi, znam!!! ona se tek sad s ovim kišama malo slegla...

    avatar

    16.09.2008. (22:25)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - istina, Predsjednikova prva dužnost je štititi Ustav. I ima ovlasti što se toga tiće. Sasvim dovoljno za akciju. Imao je on priliku za pokazati zube kod izbora. Imao je samo sreće što mu nije bio u pitanju drugi mandat, jer mu BiH dijaspora, zombiji i mrtvaci nisu ugrozili izbor. Ali, itekako je bio svjestan nesređenih biračkih spiskova i broja glasača po izbornim jedinicama. Zakonom dozvoljena odstupanja +-5%, a stvarna odstupanja i do 20 %. Kud ćeš veći razlog za intervenciju. I kud ćeš veći razlog za poništavanje izbora. Trebao je prvo tražiti (poučen vlastitim primjerom) sređivanje spiskova i sređivanje broja glasača po izbornim jedinicama. Tako bi spriječio manipulacije, koje će se ponovno događati. A kad to ne bi bilo zadovoljeno, ništa ga ne priječi da ne raspiše izbore.
    Za akciju i uz ovlasti koje imaš, ako si odlučan, nikad nisi prestar. U stvari ne zamjeram mu, s karizmom i darom vođe ne rađa se svatko.
    A da naša raja ne zna funkcionirati bez pastira i obrnuto - kad ima dobrog pastira nema boljih od nas, to je istina. Povjesno dokazana. Samo bojim se, pastira nema na vidiku. Možda postoji, ali nije u igri...
    Što se kredita tiće, nema Fanika kredita, nema čak ni kupnje na kartice i čekove, pokriješ se s koliko raspolažeš, ne damo se :)

    @H@ck - ja se obundala ko medvjed :) I nemoj me sad stjerati u bed s tom pričom o uzornom učeniku. Ja sam u prvom bila - totalno v riti. Tek sam se potkraj prvog oporavila. Dalje, sve bolje i bolje :) A što ćeš reći na to??? :)
    A sad ću ti odati tajnu, nadam se da striček Manga (012 station posada) iznad tebe, neće zamjeriti. Nedavno mi je priznao da je u gimnaziji svaki razred do mature bio - gori od goreg. A viš do kuda je dogurao kad se primio onog što ga zanima :)

    @Alkion - u stvari, tako sam htjela nasloviti post. Ali, previše mi je draga ta pjesma da je njome naslovljavam moje bljezgaranje ispod:)

    @Rudarka - ma i meni se čini, izgleda danas je ova promjena temperature zaslinila. Prekratko je trajalo za alergiju. A mislimda ću se najbolje osjećati ako ova zima bude - ona prava, da sve puca. Jest da je ne volim, ali je najzdravije :)

    avatar

    16.09.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...