Komentari

domeslatkidome.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • damster

    Već dugo nema novih vijesti. Ima li kakvih novina?

    avatar

    07.01.2009. (15:38)    -   -   -   -  

  • Tihana

    Super blog, kako nemam korisnički račun, predsatvljam se kao anonimac, ako nije problem da mi kažete koliko Vas je sve to skupa koštalo..da znam otprilike da li kupiti gotovu kuću i adaptacija ili krenuti u avanturu životu nalik Vašoj i početi graditi...hvala.
    Pozdrav

    avatar

    14.01.2009. (13:24)    -   -   -   -  

  • NY

    @damster: Cak i mi sami vec dugo nismo ovdje bili sto znaci da se nije nista novo radilo. Uskoro cemo postavljati ogradu pa ce onda biti novih postova.
    @Tihana: Pa sada bi se cak isplatilo vise kupiti stan jer su cijene pale zbog recesije. Sto se tice cijene gradnje to ti sve ovisi gdje gradis, koliko se dogoovris sa izvoditeljem radova, koliku kucu gradis itd. Ali za nekih 80 t € vec mozes imati lijepu kucu, dok za te iste novce dobijes mozda dvosobni stan. Jedina ti je razlika sto u kuci i oko kuce uvijek imas posla ;) Ali si svoj na svome...

    avatar

    22.03.2009. (08:25)    -   -   -   -  

  • kamena

    Pozdrav za prvo javljanje, hoće li biti nastavaka? Ja sam još u samim počecima, ali, obnove a ne gradnje. Svako dobro želim, i nastavak isto.

    avatar

    13.12.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • sil

    pozdrav

    Evo nikakvih vijesti dalje od vas?

    Evo ja isto gradio slicnu kucu pa dosao do glazure.(ostaje jos struja, kanalizacija, voda, parketi... ali nema se vise para poa ce to polako:(:)
    Nisam vidi nista sto si napisao kako si ju radio (isto tako me zanima za strop-jesi samo žbuku ili stitropor ili finisiro sa pijeskom)??
    U svakom slučaju hvala na blogu, puno je pomogao):))

    avatar

    24.12.2009. (09:55)    -   -   -   -  

  • NY

    pozdrav! vec smo mislili da je blog skroz utihnuo i ga vise nitko ne prati :) Hvala za zelje za nastavak... Nismo nista posebno radili prosle godine osim sto smo poceli ogradu koju jos nismo zavrsili :( trebala bi bili gotova do 4 mjeseca ove godine jer ju radimo sasvim polako. U medjuvremenu smo dobili u kucni broj za kojih trebati izdvojiti cca 3.5 t kn :( napravili smo i malu stazu napred pa cemo staviti slike cim bude bolje vrijeme za uslikati. imamo jos neke planove za nastavak ove godine ali cemo to vidjeti da li ce se realizirati s obzirom na financije.
    @sil: sto se tice glazura tu su samo slike koje su na blogu jer nismo bili u vrijeme kad su se radile glazure pa nemamo te slike.. uglavnom glazure su napravljene za jedan dan (bez priprema). na strop je isao prvo zeleni najlon pa stiropor pa opet zeleni najlon i nakon toga finistro s pijeskom.

    avatar

    30.01.2010. (10:12)    -   -   -   -  

  • a12345

    POzdrav!!
    Molim autora ovog bloga da li mi se može javiti na email: trava987@yahoo.com.
    Imam jedno pitanje u vezi gradnje pa vidim da imate iskustva, možda mi možete pomoći.
    Hvala

    avatar

    08.03.2010. (09:14)    -   -   -   -  

  • Sil

    haj

    I jel gotovo? zanima me kak ste uredili okoliš?:) Što ti znaći ono da si dobio kucni broj pa moraš iskeširat 3-5 tisuća kuna? za što?

    Sil

    avatar

    08.06.2010. (11:56)    -   -   -   -  

  • experiance

    Evo pozz svima...
    Iz prve ruke ja vam mogu reći da je ograda kompletno napravljena oko cijele parcele, zasijana travica, te postoji i manji vrt u jednom kutku dvorišta. Okučnica je čista, ali još nema nekih značajnih poduhvata (biljke i sl.) Kao što kaže NY oko kuće uvijek ima posla i to je živa istina, posebno se ne stigne više koliko čovjek želi kada dođe jedno pa drugo dijete :)) Kada bude nešto zanimljivo vjerujem da će NY objaviti!
    LP, od mene.

    avatar

    18.06.2010. (09:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...