Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • čitatelj

    Tekst napisan demagoški (i nepismeno, ali to je druga priča)!

    avatar

    14.09.2008. (12:02)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    khm neću ti reći pošto je Furla u Americi jer ćeš pasti u bed. nisam ju kupila jedino zato kaj nisam imala mjesta za nju. ali sad se Jubav i ja ionako lupamo po glavi kaj nismo kupovali još svega i napunili još jedan kofer, pa se lupam po glavi i zbog te torbice. a ovaj čitatelj nek odhebe odavde - mrzim takve koji su kakti jako pametni a nemaju petlje ostaviti log svog bloga pa da vidimo kak su oni pametni i kak sve ispravno pravopisno napišu... grrrrrrr

    avatar

    14.09.2008. (12:33)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Ja ne patim na marke i nove kolekcije, niti gledam koju marku tko nosi. I svakako, ako je netko u mogucnosti, zasto da nosi torbicu sa placa ili nesto drugo manje skupo??

    avatar

    14.09.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • lolina

    Lako za torbicu , ali ovo s glasovanjem me stvarno zabrinjava;)))

    avatar

    14.09.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    pa nije furla bas tak skupa, kod nas. eno imas ih od 100 i nesto eurica nadalje. u zagrebu doista sve kosta tri puta vise. al to je tako jer svatko hoce svoj dio kolaca pa nabija sto posto.....kupi kao uvoznik po 30 eurica, prodaj po 60 trgovcu s trgovinom a taj ce nabiti cijenu od najmanje 120 a kako bi pokrio troskove i jos zaradio. marze od najmanje 100% :D....
    al nazad na temu, odlicno primjeceno i odlicno napisano. bar se meni svidja. a anonimni citatelj nek se pokrije usima i suti jer ne kuzi nista.
    i da, cestitam unaprijed na godisnjici.......covjece koja je to hrpa godina !

    ps. trazila sam crvenu torbicu da mi pase uz cipele. 600 eura za versace koji bi odgovarao - nisam ni u ludilu htjela dati. i sto sam nasla? h&m koji izgleda kao furla :D......pljunuti. za 12 hehe......

    avatar

    14.09.2008. (13:30)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    h&m je ludilo,to je istina...
    ma ja da imam neznam kolko torbi uvijek jednu nekak nosim dok se ne raspadne..cipele mi idu nazivce jer da neznam kolko para da potrosim zuljaju me...to je frustrirajuce...svejedno je dal je 100 il 1000 kn..
    mozda je pocela kupovat i ona skupo i iz ducana jer ih je sve Guru stavil na tapetu...hahah...
    a kad se ide van ziveti...samo jedan kofer uzmi,drugi tamo kupi i napuni ga...cula sam da se to tak radi...
    tek u zadnje vrijeme se oblacim u neke marke i to sam zato sto su rasprodaje..pa napunim robe jeftine a kvalitetne,,,i onda me to oceka iduce sezone..tak kupujem ono "vjecne" modele...
    hm..za koga da glasam...nemam pojma...nisam vec 6 godina iskoristila svoje pravo glasa...

    avatar

    14.09.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @čitatelj: ne znam zašto demagoški? zbog veličanja gđe Sanader, pa samim time i HDZ? Pa znaju se moja stajališta, koja su i dalje jaako daleko od HDZ. Doduše i od ostalih stranaka.... he he..

    avatar

    14.09.2008. (14:00)    -   -   -   -  

  • Sefica

    hehehhe dobro si ovo na kraju rekla. Jesu glasovali, pa i dobili su;)E moj narode...

    avatar

    14.09.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    baš sam saznao iz jednog članka
    da su Sanader i Šeks reptili,
    a Bandić, gmaz....
    Jadranka Kosor je onda zmija vjerojatno...
    Tak da niš od glasanja, ovaj put....

    avatar

    14.09.2008. (16:21)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    briga mene za torbice,ak toliko koštaju ja radije kupim 4 praseta pa ih pečem jednog po jednog,zalijevam mojim vinom i smijem se napaćenom narodu,,no ljudi su poludili,znam jednu iz naše firme-nemaju više odakle da joj odbiju od plaće jer je cijelu uvalila na šest rata pa opet ode i kupi garderobu za par tisuća kuna,,ja iskreno nedržim do toga a po meni žena nije ništa niti ljepša niti vrednija ako nosi skupu torbicu ili bluzicu,to je samo prazna zabluda,a glasao sam i glasat ću samo za žene koje su prije svega sisate i koje nisu umišljene,moja gradonačelnica je fakat fina žena a neki dan sam ju s cekerom vidio i opet krasno izgleda,,

    avatar

    14.09.2008. (17:33)    -   -   -   -  

  • čitatelj

    :))) ma kakvo veličanje? Ajd ti malo uzmi riječnik stranih riječi u ruke.

    avatar

    14.09.2008. (19:32)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    politicari na vlasti svih predznaka su isti (sa vrlo malim otklonima) pa stoga nije ni bitno za koga glasas, svi se oni do jednog bore prvenstveno za svoj probitak i boljitak a narod im je u peti :) prema tome, tak je svejedno za koga glasas, svi buju prvo sebi dzep napunili....

    avatar

    15.09.2008. (00:17)    -   -   -   -  

  • katalona

    demagog, 5. -že, mn. -zi grč. (demos-narod, puk+ago-vodim) 1. starogrčki pučki govornik, predstavnik naroda; 2. u naše doba: obmanjivač naroda, politikant koji se ulaguje pred zaostalim slojevima masa, političar koji radi ostvarenja svojih ciljeva spekulira s predrasudama malosvjesnoga dijela masa, koji se razbacuje obećanjima što ih ne misli ispuniti; demagogija - način djelovanja, karakterističan za demagoga; obmanjivanje masa, zavođenje puka lažnim obećanjima; prid. demagoški.

    Dragi "čitatelju",
    evo ja malo uzela riječnik stranih riječi u ruke i potrudila se naučiti nešto novo.
    Jako se trudim biti pismena i othrvati se "predrasudama malosvjesnog dijela masa" ali me zla Rudarka sa svojim tekstovima usporava u razvoju.
    Dragi "čitatelju" obećajem da neću (ne ću) dolaziti na njezin demagoški blog do sljedećeg posta.
    Volim te i pozdravljam i tonem u san zagrlivši Riječnik stranih riječi Bratoljuba Klaića.

    avatar

    15.09.2008. (00:38)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hm... vidjela sam torbicu koja izgleda totalno obično, to je prvo. Ali paše joj uz pojavnost, tako da nije fulala. Ako ima dovoljno novaca da si ju kupi, neka, kao i svatko drugi tko si kupuje luksuzne predmete. Međutim, nije mi jasno zašto bi kolekcionarstvo skupih satova bio neukusan hobi? Isti hobi ima i stari Štrok, a ja u tome ne vidim ništa loše ako čovjeka veseli. Jedino, druga je stvar kada netko samostalno zaradi novce i kupi si, a drugo je kada se netko, npr političar, nakrade pa mu satove zapravo plaćaju porezni obveznici. Za to doista jest kriv narod, ali, srećom, moja je savjest čista kao sveto ulje po tom pitanju ;)

    avatar

    15.09.2008. (01:22)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Nda, Simonicu si dobro spomenula. Jer htjedoh reći da i naše manekenkice koje dobivaju po reviji 200-400 kuna isto tako nosaju razvikane modele torbica ili cipelica ili remenčića ili satića a ne mogu si same priuštiti takvo što. Tko može i zna, od volje mu. Mene ne privlače marke, da i imam više love - ne bih si kupovala tako luksuzne stvari.
    O politici ni čut. Ponedjeljak je, tek počinje tjedan... želim da nam bude blag i lijep. :))

    avatar

    15.09.2008. (09:19)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ...ja bih rekao svi su jednaki..svatko tko ima toliko novaca isto se ponaša...tako da nemam komentara na njih...a narod pati..

    avatar

    15.09.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • čitatelj

    Katalona, odlično si to prepisala, još da si nam objasnila pojam demagogije na primjeru ovog teksta... Ali nije mi jasno zašto si se uopće javila. Čini mi se da se nisam tebi obratio. A nije mi jasno ni zašto me voliš??!! No, dokaži mi svoju ljubav na način da mi objasniš što su to "predrasude malosvjesnog dijela masa". Na primjeru molim, ne prepisivanjem (mada mislim da ovo nećeš tako lako naći u nekakvim riječnicima, leksikonima, enciklopedijama...).

    avatar

    15.09.2008. (17:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...