Komentari

kabulskeprice.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ludlud

    Kruh! Ta čarobna stvar! ;)))

    avatar

    14.09.2008. (11:34)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    vidim da si novinarka i da tamo radis..
    jel ti je naporan i stresan zivot s obzirom da je to nesigurno podrucje, koliko dugo ostajes i jel si sama zeljela tamo ic il su te maltene prisilili???
    slozi im pizzu..to isto tjesto razvaljas,povrce kaj imaju stavi gore,sir i bok...
    pozdrav iz kisnog zagreba

    avatar

    14.09.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hej, cestitke za kruh !!!
    a persin hehe, mrkvin brat:)))). inace marokanci u salate stavljaju persin i korijander. ja sam stavljala i nanu tj. metvicu (jel to mislis?) i odlicno pase uz npr. krastavac. ne razumijem kakav je to bio persin kad salata nije valjala?
    a cudno mi je i da im caj od nane nije bio ukusan. u gotovo cijelom mediteranskom i arapskom svijetu je to nesto sto se vrlo cesto pije?

    avatar

    14.09.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    wou! i moj kruh jeli gosti, doduše ovi naški... he he... (izjavih kako kruh govori nekoliko stranih jezika jer mi nisu vjerovali da sam ga ja umjesila)

    avatar

    14.09.2008. (15:42)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    Nisi na kraju rekla zasto (ako si otkrila) je persin bio tako los, ako je uopce bio persin ili neka 10 verzija njega.

    Ja samo znam da neke biljke postaju puno gorkije na odredenoj zemlji, te ovisno o kolicini vode. Di sam to procitao nemam pojima, ako je uopce tocno.

    avatar

    14.09.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • kalahari

    To je bio sigurno smrdljivi korilander njegov miris me podsjeca na smrad zelene bube (cimavice) i ja upocetku sam mislila da je persin na prvi pogled.

    avatar

    14.09.2008. (19:58)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ja se tebi od srca divim! Ovo ozbiljno mislim.

    Sve jos nekako, ali kad si spomenula one mesnice - mislim da bi me to ucinilo vegetarijankom bez zadrske! Nisam izbirljiva kad je o hrani rijec, ali ...

    avatar

    15.09.2008. (07:04)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Joj, ova mesnica se i meni ogadila, oprosti na izrazu, ali muhe na mesu...brrrr :))) A peršin, ne znam zašto je imao tako odvratan okus? Možda zbog zemlje u kojoj raste ili možda to ni nije bio peršin? :) Inače, zanimljiv mi je onaj mango na roštilju, hm, hm, mogla bih probati!

    avatar

    15.09.2008. (14:00)    -   -   -   -  

  • dejmon

    E ovo je dobar post.

    avatar

    15.09.2008. (20:19)    -   -   -   -  

  • Mila

    mislim da bih ja u takvim uvjetima izgubila 20 od svojih 50 kg. imam osjetlljiv zeludac koji reagira bolno na sve sto mu ne pase, a pored toga sam prilicno gadljiva pa bi me meso s muhama odvratilo od hrane na neko vrijeme.

    avatar

    16.09.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • glasak

    Imala sam nedavno nesrecu po prvi put okusiti tu inđeru - koja mi je to bila pokora. Pa jos vlasnik restorana nadobudno dolazi svako malo pitat kako je. Samo kad mi je razmaza one soseve po njoj, doslo mi slabo. "Mmmmm, vrlo zanimljivo, ali ovoga ste nam donijeli previse" uzmogoh izustiti da ga ne uvrijedim, jerbo je Etiopljanin.

    Inđeru - nikad vise! Cak ni tvoj kruh ne moze biti gori od toga.

    avatar

    17.09.2008. (01:40)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    e i ja sam dok sam bijo na bausteli na terenu jeo konzerviranu hranu skoro deset dana pa sam se zastopo. seres, a supak se otvori dva centimetra koda se poradjam, al govno nece van, osjetim ga da je tu negdje i djaba napinjanje i znoj i suze, jednostavno se nisam mogo odstopat, a onda sam se sjetijo recepta pa sam srknijo na eks dvoguzu ladne pive i nakon dva sata cep je jednostavno izletijo popracen obilnim proljevom, a bolje proljev nego da sam osto zastopan.
    citam ovo tvoje i cisto vam se divim (brus li mi ti se divimo) i osjecam trunku zaljenja za ono sto vam se dogadja, a ope mislim da nije tako vjerojatno bi bilo dosadno za citanje, a ne ovako napeto. nekad vam je post tolko napet koda citam kaki triler, a ope ima tu i ljubica i gurmanluka.

    fala vam sto ste mi poblize objasnili zivot u avganistanu i skoro da to pocimljem razumijevati ijako nebi bijo u vasoj kozi!

    zivijooooooo oboma

    Pajo Paksu

    P.S. Ono za colu afganistanci nisu pogrijesili. jednostavno su u pravu.

    avatar

    17.09.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  • kabulske price

    ludlud: doidta jeste :o). To shvatis kad ga nemas
    mala crna knjizica : dobrovoljno smo otisli, a namjeravamo ostati sve dok nam bude lijepo. Probala sa pizzom. Ne vole zuti sir.
    lipa mare: persin je mrkvin brat, lubenica je sestra od dinje, fazol je brat od bamije, kupus je brat zelene salate, a brokola je usmrdjena cvjetaca....
    Persion je bio grozan zato sto to upoce nije persin nego gashnis. moguce je da je to korijander koji spominje kalahari. Danas smo se toliko navikli na gashnis, da mi je falio kad sam bila kuci na godisnjem. Sada ga jedemo bez problema :o)
    tyche i kinky: i mi smo bili vegetarijanci neko vrijeme, ali bezuspjesno. Na kraju smo ipak riskirali, i evo jos smo zivi.
    glasak: meni se indjera svidjela. Jest da je nekako kisela i na prvi mah potsjeca na pokvarebu palacinku, ali kad se naviknes je bas fino.
    prilozi za bijografiju dva idijota : i da li si uzeo vinjetu za cenifu ili??? Inace, i ja sada vjerujem u colu i mene su tim lijecili kada sam se otrovala u tajlandskom restoranu (nikada vise kuhane banane u kokosovom mlijeku).

    avatar

    18.09.2008. (05:20)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Gotovo sam si mogla predočiti taj okus u salati..O mesu i muhama ne bio ovaj put...još sam natašte...

    avatar

    18.09.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Da mi je znati što su ti donesli umjesto peršuna, ima i gorih stvari od korijander. Probala ja jednom kod lokalnog Azijata. Odurno iskustvo, a isto je brat mrkvi :)))))

    avatar

    22.09.2008. (15:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...