Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Pjesma o jednoj mladosti

    "Tko zna, možda na me čeka neki drugi svijet..." - to mi je bila želja da mi na sprovodu bude otpjevano, uživo. Al to pjeva najbolje i neponovljivo samo Josipa Lisac. Ženu cijenim i volim, al bih ipak poslije nje zaorala nebeske njive. Puno godina poslije nje...
    KM je imala pravo za cvijeće... šteta cvijeća i love. Pročitala sam da je Danijela zamolila da se umjesto vijenaca i cvijeća radije uplati u fond Ella. Pametno.

    avatar

    10.09.2008. (19:39)    -   -   -   -  

  • Wall

    umrla, kako je i živjela-ziheraški, odugovlačeći, pijuć itablete protiv ovog i onog, otimajući se i izdišući danima? ne bih, hvala. ja bih u stotoj skakao s padobranom na rupice.

    avatar

    10.09.2008. (19:41)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    već sam krenula pisati što bih i kako ja htjela ali upravo sam shvatila da uopće ne želim o tome razmišljati...

    avatar

    10.09.2008. (20:58)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ja sam si već izabrala muziku.
    cvijeće ionako ne volim.

    avatar

    10.09.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • Claire

    svaka čast pa se Dinina želja poštovala...

    avatar

    10.09.2008. (21:57)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Izbjegavam priče o bolestima i smrti kadgod mogu. Ali ne bih voljela limenu glazbu, ne daj Bože, već da mi na gitari netko odsvira Every rose has its thorn od Poison i sl. Ustvari, ne znam ni želim li biti kremirana ili ne, ne znam želim li... i tako vjerujem da smrt nije kraj, već početak nečega još ljepšeg, stoga, poželjeti nekome sreću je prigodnije od plakanja. Ali i teže :(

    avatar

    10.09.2008. (23:18)    -   -   -   -  

  • katalona

    Dosad sam te samo čitala, a budući sam htjela preći na novi level ovog virtualnog (dosad jednostranog) druženja) evo me sa komentarom i naravno.... otvorih i ja blog... na poticaj blogerice koja nije ni svjesna koliko je jedna njezina rečenica pozitvno zavibrirala.
    Nedavno sam bila na sprovodu kolegi koji je napravio samoubojstvo... Užas, užas, užas!!! Kao ,sahrana je po protokolu jer je hrv, branitelj, dragovoljac, policajac... nosili ispred uplakane supruge njegovu sliku i ordenje, trubač svira, mi svi jecamo... a jedna kolegica kaže: zašto pored spomenice i ordenja nisu ispred lijesa nosili i njegovu platnu listu možda na njoj piše zbog čega je bio u takvoj depresiji da je učinio to što je učinio!!!!!!!!

    avatar

    11.09.2008. (00:51)    -   -   -   -  

  • *****

    I sama se slažem s izjavom KM, želim jedan buket cvijeća, crvenih ruža, a ostali novac za svijeće i cvijeće neka uplate nekome kome je pomoć potrebna (ja se zalažem za domove za nezbrinutu djecu).
    Ne želim limenu glazbu već neku meni dragu pjesmu u izvedbi uživo. A govor bih sama voljela napisati. Znam kako želim da to sve izgleda pa bih voljela da mi najbliži ispune zadnje želje, bez obzira što im se to možda ne sviđa.

    avatar

    11.09.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    da svaka cast Danijeli sto je provela u djelo Dinovu zelju, gledala sam na netu snimku, pjesma i ples na pogrebu je stvarno tako surealna slika ali samim tim stvarno posebna. Mene se najvise (u negativnom smislu) dojmio jedan govor svecenika na sprovodu jedne moje bivse susjede u ZG, kad iza nekoga kazu "ona je bila dobra majka, supruga, sogorica, snaha i sestra" covjek se pita pa zar za tu zenu u zivotu nije postojalo nista drugo, samo reprodukcija i obitelj? To mi se fakat urezalo u pamcenje kao nesto najgore moguce da ti se kaze na pogrebu...aaahhh :((((

    avatar

    11.09.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  • jja

    Gadi mi se ta dvolicnost, na sporovdu od Dvornika je plakalo tri puta vise ljudi nego sto ih je (brojcano) bilob riga jel zivi i kako zadnjih godina.

    avatar

    11.09.2008. (22:00)    -   -   -   -  

  • graM

    Bila sam na Dininom sprovodu i zbog toga mi je neizmjerno drago.
    Vjerujem da nešto slično neću doživjeti...Zapravo ne znam tko bi to trebao biti pokopan da se napravi takav "tulum".
    Stvarno je bila neka posebna energija među ljudima....neda se to opisati nažalost.
    U svakom slučaju bravo za Danijelu koja je imala snage tako nešto isfurati do kraja!

    avatar

    12.09.2008. (14:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...