Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Bugenvilija

    Ma baš sam htjela jučer gledati i taman trčale cure na kratkoj stazi kad mi je mali oteo daljinski i prebacio na crtiće, eh. (da da, bilo na njemačkoj televiziji)
    Nego da ti kažem, za dobre sportske slike i ne trebaju oni topovi, već samo malo dobre volje, ljubavi i srca u junaka :)))))
    Slike su ti odlilčne i super si opisala događaj, sad mi je još više krivo što nisam uspjela izboriti onaj daljinski :))

    avatar

    10.09.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • Diavola

    joj hvala ti :)) ali bila je očajna situacija za fotkanje. sunce nisko, udara direktno u aparat, oslijepili smo svi na južnoj tribini. plus, dosta je to daleko, nemam baš tako dobar aparat. trebala bi malo proučiti kako fotkati fotke u pokretu u tamnom ambijentu hehe... kako god, trenutno mi je zanimljivija sportska fotografija od gastro-fotografije, koja mi uopće ne ide hehe... ne mogu vjerovati da je i njemačka tv ovo prenosila, super :))

    avatar

    10.09.2008. (11:00)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    vidim da si bila uz samu stazu :)
    hanzeka sam uzivo gledala prije dosta godina, godinama zaredom. na bilo kakva natjecanja koja su na otvorenom ne idem nikad bez silt kape!!! nista suncane naocale, samo te sesir ili silterica mogu spasiti od sunca.
    i meni se svidja kak si opisala sve iako mi je doista malo bezveze da je ova zena odustala. koja glupost. a nogice onom trkaca - mrak!

    avatar

    10.09.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • Diavola

    jesam, probijem se ja mic-po-mic :)) da, dobar je savjet šilterica, ovo je bilo strašno, gledaš ravno u sunce i čekaš kad će više taj zalaz. strava. ja uzela aparat pa gledala šta se događa kroz aparat, lijevo/desno, samo da nije ravno. no, dobro, škola za ubuduće :)) baš mi je drago da ti se sviđa post, zbrčakn je u moj stilu, ali hajde, hoćeš što više reći, fotka brdo pa treba to sve nekako posložiti. :)) što se tiče odustajanja, ne znam, baš čitam i jutros tražim neko objašnjenje po netu, nitko ništa ne komentira. zašto je odustala, zašto to nitko blanki nije rekao, ne znam... bizaran kraj, nema šta... u jednom trenutku VODITELJ je rekao "blanka, ako si prva digni ruke!" i ona je digla ruke i mi smo tu stali svi vikati i pljeskati. nakon što je pet puta rušila letvicu. i bila, sirota, mrtva umorna. stvarno greška organizatora i sudaca. nogice trkača? hehe da ih vidiš uživo... nevjerojatno!

    avatar

    10.09.2008. (11:10)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    pa ovo je genijalno! srce mi je za tri broja veće čim vidim da netko ovoliko uživa u atletici ;0)

    avatar

    10.09.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    atletičarke su mi super sexi ;-))))
    sjećaš se Marlene Ottey !?!?
    ja sam na gimnastici sad, disciplina je
    Krigla s hvataljkama....

    avatar

    10.09.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Devetnaest puta! To je za crknut. Al Blanka može sve :)) i ima fantastične noge (naravno.).
    Fotka s različitim tenisicama je freaky dosta :D

    avatar

    10.09.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    fotko sam se jucer sa Blankom. Bila je vidno umorna ali i dalje ljubazna i najs. Ali nisam imao pojma da je tako viiiiiisoka u živo!
    I sa scnom tetom atleticarkom sam se fotkao, prekrasna je!

    avatar

    10.09.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Modesti Blejz - da, fakat kad razmislim od djetinjstva do danas jedino mi je ostao interes za atletiku i gimnastiku. :)
    - Dnevnik jednog jumfera: hehe jesu, istina, kak se ne bi sjećala Marlene! krigla s hvataljkama? haha :D
    - eeee - pa da, nevjerojatno, ona skače i skače, mi gledamo, navijamao, mislim nama kao super, ono stalno skokovi, ali kužiš da tu nešto ne štima... zašto skače sama?! protiv koga ona to skače? građena je PREdobro, savršeno tijelo... fotki je bilo raznih, iz hrpe sam jedva izvukla ovih par jer sam stalno imala problema sa suncem. :(
    - SadisticoShy ma daaaaj! blago tebi! :) ja bih bila zadovoljna i s tim da je fotkam izbliza, divna je. gdje si je uhvatio za fotkanje? si ti bio na zapadnoj tribini? si ušao unutra? daj reci... i s kojom si se još tetom slikao?

    avatar

    10.09.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • Panoptes

    Vidiš,čitajući ovaj post i ja sam dobio želju otić na miting. Obozavam sport,al ne znam jednostavno mi nikad to nije palo na pamet. Al evo,na idući Hanžek idem ;) inace najdraža disciplina mi je,kao i mnogima,100m,e ta eksplozija na početku,ta snaga i brzinu-uf..divota stvarno.
    Već jako dugo imam želju otrčat 100m sa startnim blokovima i u sprinterica,al nit imam jedno,nit imam drugo. Al ispunit ću si je valjda jednog dana :)
    A kaj se tiče ljepote atletičarki-o da,meni je jedna od najljepših Kajsa,al kad se sjetim Mutole,ajoj...

    avatar

    10.09.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Post ti je oh-so-najntiz. So East European, yeah. I kao takav, sorry ali malo iskomplexiran East youropeean bi naravno, htyella "ichi na prawi meeting", ne? Yer na ovom provincijskom East European mitingu sa 8 olimpijskih pobjednika, dvije najbrže trkačice na svijetu na 100 m koje nisu niti nastupile na Olimpijadi - ipak nije to to. It's so 90'

    avatar

    10.09.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • Helix

    Odlično izvješće; i meni je Blanka krasna i volim je gledati. Baš mi je drago da si ovo napisala, jer su je ovih dana neki počeli nazivati gubitnicom. Ja znam samo ono što vidim na tv, ali nikako je ne bih nazvala gubitnicom!

    avatar

    10.09.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - panoptes: hehe bome i ja idem na idući! ;)) da, stravično brzo trče i ni blizu nemaš taj osjećaj dok nisi tamo... nama su ti stometraši bili na drugom dijelu staze, ali bez obzira sam se bukvalno ježila gledajući! čak i izdaljega djeluje stravično brzo...
    - Nemetz: si ti, isto, bio na Hanžeku sinoć? ajde, šu, šu, idi tamo skanjuj se nad ljudima koji pokazuju ljubav i brigu za životinje, ovaj post sa stadionom je pretrivijalan za tebe :D objasni ti njima šta je život! 8-/
    - Helix: tnx! grozno mi je kad je kritiziraju ili omalovažavaju, da ti vidiš koliko je visoko 2.04, strašno! ili je neke ljude previše razmazila, ne znam... predobra je! da više nikad ništa ne napravi, ušla je u hrvatski hall of fame za sva vremena

    avatar

    10.09.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    Bogme i ja sam jučer primijetio
    glupavo aritmično pljeskanje glupave publike i
    razmišljao kako skakaču taj isprekidani ritam mora da gadno odmaže
    u presudnom trenutku zaleta.

    avatar

    10.09.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    fotke su ti stvarno super - baš si super detalje polovila :))

    avatar

    10.09.2008. (22:48)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    http://www.zagrebhanzek.com - ne treba se bojati staviti prave riječi u pretraživač ;-). Nisam bila ove godine i nisam gledala i znam kako jadno zvuči razglas na nekim našim stadionima. No, imena koja vidim samo među prve 3 u visu i prve 3 na 100 prepone pa 400 prepone impresivno je za Hanžek. Nije to Zurich, nema tu novaca koji će privući Usaina & co. S druge strane, Hrvati su atletiku uvijek tretirali loše....nešto naprave pojedinci uz podršku najuže obitelji. Ne može se u takvoj atmosferi niti očekivati da će ljudi znati pljeskati u ritmu ;-).
    S druge strane, u Splitu '90 su i hrvatsko gledateljstvo i organizacija bili dobri.

    avatar

    10.09.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  • Claire

    eh gledala sam kako je Blanka "uzalud" skakala, baš mi je bilo smješno,vidim samo ona skače i nije mi jasno zašto ova druga ne...ali eto pobjeda se piše Blanki pa nije bilo uzalud...iako je stvarno bilo smješno...

    avatar

    11.09.2008. (00:18)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Hvala ti na ovom postu.
    Do odlaska u Englesku sam bila atletski sudac i Hanzek je uvijek bio na Dinamovom stadionu.
    Ako te atletika tako zanima zasto se ne raspitas sto treba poloziti da budes sudac. Ja znam da sam isla na tecajeve na Mladosti i onda svako ljeto sudila na nekoliko natjecanja po Zagrebu, nekad i izvan Zagreba. Uvijek sam uzivala u tome.
    BTW , vidjela sam sliku jednog suca kojeg znam iz svojih sudackih dana.

    avatar

    11.09.2008. (14:52)    -   -   -   -  

  • don branko

    predivan post

    avatar

    11.09.2008. (18:57)    -   -   -   -  

  • ...

    uopće nije teško nać link, samo upišeš hanžek. btw. link je: zagrebhanzek

    avatar

    13.09.2008. (12:26)    -   -   -   -  

  • Natalya

    Zdravo.
    Bila sam i ja na tom mitingu i uživala sam i to jako. Bile smo samo par metara udaljene.
    Ugl.
    Što se tiče Blankine pobjede i Čičerove. Ovako.
    Čičerovu je bolio zglob i više nije mogla skakati i time što je Čičerova odustala Blanka je pobjednica. Blankina je odluka bila da skače dalje i dalje dok ne preskoči dok joj onaj ćelavi lik nije nešto rekao i onda je ona zapljeskala kao pobjednica.
    Znači, zaključili smo da je Čičerova odustala i samim time osoba koja je bila na drugom mjestu (u ovom slučaju Blanka) dolazi na prvo mjesto i pobjeđuje.

    Pozdrav :)

    avatar

    17.09.2008. (22:04)    -   -   -   -  

  • PRODAJEM AMERIČKU SPORTSKU ODJEĆU

    Stvarno lijepo dočaran feeling kad se neki sportsk idogađaj prati uživo

    avatar

    24.09.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...