Komentari

lonca.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • risko

    Bit će dobra borba za naslov u 2.ŽNL. Jaružani su odnijeli bod iz Zadubravlja i pobjedili prvog favorita Bicko Selo kod kuće. Što znači da su se riješili jakih. Još im je Gardun ostao. Kupinci će pomrsit račune mnogima, a od vas sam očekivo pobjedu. To je ono što si reko. Zajebavanje u trećoj. Čeka da izađe pa da popije pivo, al ovdje treba više trčanja i koncentracije. Vidiš kako Jaružani okreniše 2:0 Biđana! Grebe se tu dosta. Evo i Svilajčanima krenilo. Treća ŽNL će biti zanimljiva zbog izjednačenosti. Prnjavoru treba...puno toga...

    avatar

    11.09.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • omladinac

    Ma da,bit ce tu cupavo u drugoj za naslov.I nevjerujem da ce se neke velike promjene desavat na prva cetiri mjesta sve do njihovih izravnih susreta.Sve ce se znat tek u proljetnom dijelu u uzvratnim utakmicama.
    Ma nemos nas usporedivat s Jarugama.To su stari maheri u drugoj ligi,dugo godina.I napokon su sastavili jednu od najjacih ekipa istocno od Broda,kao i sto stoji na tvojoj ljestvici.
    Sto se tice Kupine reko sam na pocetku,da je to jedna stabilna ekipa i bez obzira na negativne komentare,oni su za mene dokazali da pripadaju tu.
    Svilajcanima je samo trebo dobar rezultat,i oni su tu,opet su vazna uloga u ligi.Bili su dugo vremena u rezultatskoj krizi,i sad su to prebrodili,kao i Englezi-nazalost.
    Treca liga mi je zasad nejasna kao i Dosjei X.Sta Kune imaju to u rukavu,kakav je ovaj Slavonac,sta se dogada sa Sredancima,dal je Vrpolje spremno za pohod na prvo mjesto,sve to jos moram malo pronjuskati...
    O Slavoniji tako reci,znam sve i svjestan sam da je prvo mjesto jos uvijek dalek cilj za ovu ekipu,al isto tako znam da u ovoj maloj ligi medu ovih osam klubova Slavonija pripada u gornji dio.

    avatar

    11.09.2008. (22:08)    -   -   -   -  

  • Mwaruwari

    de jel istina da je sinoc na sastanku doneseno da goran,zelja juric i ivo nece vise smjet igrat? kao sto su zajebavali matu barbaric,nest kao zbog tog. na utakmicama juniora....

    avatar

    13.09.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  • omladinac

    To ce sve ovisit o njima sad,dal ce igrat il nece igrat.Evo kao sto si vidio,igra se dalje.
    Nadam se da ce svi shvatit da je klub najbitniji,a ne pojedinci.
    Niko nebi htio da ove igrace izgubimo,jer to bi bio prevelik gubitak za nastavak sezone,i nadam se da ce se sve nakraju smiriti.

    avatar

    23.09.2008. (23:13)    -   -   -   -  

  • kaka

    Ma novome gradu je bolje da se vrati u 3,županijsku jer im je tamo i mjesto........

    avatar

    29.11.2008. (22:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...