Komentari

twolostsouls.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • John Bez Terrae

    4 She: Zbilja obožavam kad si tako crna i kad ubijaš čovjeka u pojam... DA, meni je stvarno životni san do četrdesete biti sam, jadan i mrzovoljan, živjeti s roditeljima i pizditi na "svijet koji nije fer". I ne sjećam se da sam IKADA spomenuo (zaozbiljno, to što ja kenjam je druga stvar) da mi se ne studira... Meni se itekako studira ali se, eto, ISPRIČAVAM što nisam odličan student koji sve dava u roku. Zadnji put kada sam pogledao, TO nije bio smrtni grijeh. Osim toga, da je do lijenosti, čitava Zemlja bi trebala završiti u Paklu.... Prema tome... Znaš, sve bi bilo u redu da ja NISAM proveo 19 godina ne imajući život whatsoever, možda da sam tokom osnovne i početkom srednje imao prijatelje pa mi otkriće TOGA u Zagrebu ne bi predstavljalo toliku zanimaciju i radost.... Pitam se što bi mi svijet govorio da ločem, pušim travu i kurvam se uokolo. Vjerojatno ništa, jer je to danas normalno... "Ah, mladost, ludost, pusti ga", govorili bi... Ali sačuvaj Bože da si normalno, emocionalno, dobro biće kojeg faks i ne ide baš najbolje jer je donekle lijen! Outcast! E pa, sorry...

    avatar

    09.09.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    :))) Sada ti malo kenjaš... Misliš da bi reagirao, pisao ili bilo što da te ne slušam? Tko koga ne želi? Pa jesi ti normalna, da mi te se ne želi, ne bi se družio s tobom, učio s tobom, žderao s tobom ili vozio biciklu s tobom! Ne, sve što ti govoriš je točno, istinito (pogađa istina, znaš) i sve ali imaš tu neugodnu naviku izvaditi nacrnja predviđanja TOČNO onda kada čovjek to ne treba čuti. Taman kada sam iživciran što ništa ne stižem, što neću stić naučit beskralježnjake i sto drugih stvari, uletiš ti i kresneš me zlogukim prorokovanjem!!! :)))

    Ljut sam na sustav koji nas zajebava, na sebe što sam popustio tom istom sustavu i na ostale koji, kao što ti kažeš, kurcem ne mrdaju, prolaze... DAJ! S. Kol. je jebenu matematiku prošla! What the fuck is wrong with me??? Eto... :)))

    P.S. Simonice, dušo, oprosti što ti se prepucavamo preko bloga :))

    avatar

    10.09.2008. (10:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...