Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • The Sims 3 Sapunica

    Bez obzira na to što ti se dogodilo, moram reći da si ipak imala dobar dan prema ovim zanimljivim slikama. :-)

    avatar

    09.09.2008. (11:30)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Čestitke na osvojenom vrhu Bilogore, a da nije bilo ono s žigom, ne bi bilo zanimljivo. Simpatičan ovaj KP put, možda ga jednom obiđem, uz koje druženje sa estradom, he. A imaju i kestenijadu.

    avatar

    09.09.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Dominic: je, puno ljudi pa je onda i puno događanja ;)) dobro je bilo stvarno, svima preporučam :)
    - gogoo: hehe hvala ti, kao pravi planinar prepoznao si naš napor u osvajanju još jednog vrha i zbog toga ti se duboko zahvaljujem! :)) ako budeš ikad obilazio ovaj dramatični KP, molim te, potvrdi da je žig na spomeniku hvala! :D

    avatar

    09.09.2008. (15:06)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    hej, super sto si reportala.
    ovo je meni predobro!

    avatar

    09.09.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    He he he, glavno da si se ti mene čak tam sjetila :))))
    A da znaš da sam se slatko nasmijala postu, baš je nekako, kak bi moji klinci rekli - lustig :))))
    Imam i ja sliku pijavice, slikala ju u potoku blizu vrtića, da ne povjeruješ čega sve nema, al nije tako krasan primjerak kao ova tvoja :))))

    avatar

    09.09.2008. (18:05)    -   -   -   -  

  • Vinci

    uvijek frka s tim žigovima. inače, pametno si i učinila da odmah uzmeš otisak žiga, pa makar od druge obilaznice, jer se ionako više ne priznaje otisak žiga koji je u pl. kućama i na sličnim mjestima. samo otiskom žiga s vrha ili fotografijom Komisiji za pl. putove dokazuješ uspon. ali to je ionako sporedno. neuporedivo je bitniji onaj osjećaj saznanja da si bila gore i da si vidjela nešto novo :)

    avatar

    10.09.2008. (08:42)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - mačka u martama: hvala :)) trebaš vidjeti uživo! :))
    - Bugenvilija: pa sjetim te se svaki put kad ne mogu neki makro napraviti... treba mi jedan dobar paparaco objektiv i jedan dobar makro, eto to sam skužila! ;)) pijavice su odurne, fakat, ne mogu si zamisliti aktivnosti na koži!
    - Vinci - ma daj! to nisam znala! gdje to piše da se ne uzimaju žigovi s vrha... ne sjećam se,a li znam da je negdje bilo da nije bilo žiga na vrhu već u planinarskoj kući. hmmm... inače, ne znam jesi ti bio na Stankovom vrhu, ali tu apsolutno nemaš osjećaj da si "bio gore i vidio nešto novo" hehe do vrha dođeš autom :))

    avatar

    10.09.2008. (10:26)    -   -   -   -  

  • cooharica

    Jep! Vrh nikaj posebno...osim ako ne odlučiš penjat bajkom ;) Za žig niš ne znam, jer nisam član nijednog društva, pa nemam ni knjižicu...trebala bih pitat mamu, ona je učlanjena. Vidikovac postoji na PRC-u, na brdu kraj kojega prolaziš kad ideš prema Podravskoj kleti. Nisam na njemu bila od djetinjstva. Navodno se više ne smije gore, jer se ljulja...valjda drvo istrulilo.
    Btw. jeste li htjeli jesti u Štaglju (za to ne znam ni radi li više) ili u Podravskoj kleti? Uglavnom, u Pivnici u centru ti je, prema mojim saznanjima, meni sličan onome u Kleti.

    avatar

    11.09.2008. (01:16)    -   -   -   -  

  • Diavola

    a-ha! tu je komentar! :) sad sam ga tek skužila. žig je na kraju bio na vrhu, ali sam ja čitala krive upute i mi smo se svi skonentrirali na totalno bezvezne stvari u potrazi za žigom! hehe ali dobro, bar ćemo imati po nečemu pamtiti vrh hehe... što se vidikovca tiče, ne, nismo bili gore, dobro da si me upozorila za oprez :)) hm, ne znam za Štagalj/Klet spiku. Mi smo išli skroz gore na vrh, ne na onaj doljnji restoran. dolje smo parkirali i prošetali se par stepenica gore na vrh. ma, mislim nije to nitša daleko...

    avatar

    27.09.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  • Katy

    Zig HPO je metalni na onom spomeniku kraj onih klupa. može se autom gore, ali tom trasom ide i Koprivnički planinarski put od PRC-a (Podravkin rekreacioni centar )KT-3 do Glogovca selaKT -6. Stankov vrh je kontrolna točka( 4 ili5 ne znam točno ) i ta tura vam traje dobrih 5-6 sati . MI iz društva obično idemo naopak - vlakom do sela KOprivniči bregi ( čak se vozimo punih 7 minuta) , pješeke do sela Glogovac i onda kroz šumu do Stankovog vrha i do Prca. Uporniji nastave još 1 sat i 15 minuta do Koprivnice pješke i to je dobra tura od 6 i nešto sati.
    Ako planirate opet dolaziti javite se na pl. forumu Katy pa se možemo naći.
    Pozdrav

    avatar

    28.12.2008. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...