Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • živac

    Problem s rasvjetom je dvojake prirode
    U jednu ruku loše je što nema rasvjete jer mi, malo slabovidniji roditelji, ne možemo uočiti da li se djeca ispravno kreću po zadanim linijama i obavljaju im povjerene zadatke kako treba. Tako nismo u mogućnosti pružiti potporu treneru svojim nadasve korisnim i pravodobnim savjetima, te on ostaje na nemilost samom sebi i gluhoj tišini koja ga okružuje. Jednom riječju - on pati. Patimo i mi, ali u tišini, što nam nikako ne odgovara, a i osjećamo se kao da smo izdali trenera. Kako ništa ne vidimo, a oni s boljim vidom ne žele nam prenositi što se događa, poćnemo razgovarati o politici i pogreškama koje smo uočili u neradu lokalnih i visokih gradskih političara. To za njih nije dobro te se nadam da će oni radi vlastite guze (obraza) učiniti sve da i kod nas dođe elektrika iliti zasjaju reflektori na našem pomoćnom igralištu, od milja zvano "zelje".
    U drugu ruku je ono što obično bude u drugoj ruci. ..... je dobro što nema rasvjete. Ima i političara koji to shvaćaju pa su nam obećali da će tokom slijedeće godine (nadam se prije izbora) sigurno biti postavljena prava rasvjeta na "zelje". Pod prava se smatra ona koja je predviđena za treniranje (jaki reflektori na visokim stupovima), a ne ova za šetnjicu. Da bi to bilo moguće, ove godine će postaviti novu razvodnu kutiju.

    avatar

    09.09.2008. (16:54)    -   -   -   -  

  • DDD

    Sramota je da Dubrava nema niti jedan nogometni teren sa umjetnom travom. Pitam se što se to treba desiti da veliki političari kvarta i grada uvide da našoj djeci treba isto što imaju djeca u Španskom, Gajnicama, Pešćenici, Trnju, Maksimiru, Sigetu, Prisavlju, Sesvetama pa čak i Sesvetskom Kraljevcu. Neka imaju, ali zašto to ne zaslužuju i djeca Dubrave?

    avatar

    10.09.2008. (17:56)    -   -   -   -  

  • živac

    Dodajem umjetnu travu na Rudešu i Kustošiji. Nervira čovjeka što je i većina športskih objekata smještena zapadno od poteza Peščenica (dvorana i HAŠK) - Maksimirski stadion - Rebro. Bilo da se radi o bazenima, klizalištu, dvoranama... Izgleda da se naši političari (tu mislim prvenstveno na one iz Dubrave) bilo da su iz HDZ-a ili SDP-a slabo brinuo o svojim glasačima. Ne prevladava čak niti zdravi politički interes. Na snazi je samo privatni interes. Na istoku je velika večina umjetnih trava od privatnika (NC Maksimir, "Mara", "Mali dom", onaj dripac na Oporovečkoj, balon kod Getroa, Karatović). Možda da se "ogrebemo" za slobodne termine (od 23 do 06) na terasi nekog kafića koji ionako imaju zeleni tepih?! Makar kao poligon za tehničke vježbe.

    avatar

    11.09.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • Dripac

    Pazi se živac, da te nebi zadripal.

    avatar

    11.09.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  • živac

    Dripcu žena ne dopušta da ide na komp - tamo bi mogao otkriti kako postoji i drugi život. Dakle ti nisi dripac, odnosno jesi ali ne taj.

    avatar

    12.09.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...