Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (56)

Marketing


  • Slobodna Republika Hrvatska

    CBK Dobra su Vam razmišljanja o (Jugo)slavenki Drakulić. Jeste vidjeli neki dan u Jutarnjem o Thompsonu-bez obzira što mi mislili o njemu- kako podmeću da je 1990. u Hrvatskoj srušen komunizam?
    Sutra ću napisati komentar za ovaj post, prekasno je.

    avatar

    10.09.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • Anonimac-Katakomba

    Nema komentara svi se plase ovih tvojih teza , svijetom vladaju sijaci straha , eto ja se javljam prvi pa kud puklo , nadam se da me Rusi nece odvesti negdije na preodgoj u Sibir ili Amerikanci u Gvantanamo.Zalosno je da Hrvatska nema buducnosti i da HRVATSKI narod prezivljava-vegetira.Ovi tvoji postovi barem malo unose nade i razotkrivaju prave uzrocnike nasih svakidasnjih problema.

    avatar

    10.09.2008. (23:08)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @SRH Kako je srušen komnunizam ako su svi komunisti ostali na vlasti?
    @Anonimac-Katakomba - Evo, ti si već u katakombama;-)) Ako se možemo izvuć iz govana onda samo ako razotkrijemo uzroke naših problema. Poz!

    avatar

    10.09.2008. (23:46)    -   -   -   -  

  • mjesecev odraz

    Crni blog komunizma jeste li vi bolesni ? Hitler je bio u pravu što se tiće Židova. Židovi vladaju svijetom pa tako i našom Hrvatskom.

    Za Hrvatsku protiv masona i izdajnika !

    avatar

    13.09.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Uvijek su me zanimale uzročno posljedične veze događanja u svijetu i ti mi ih pojašnjavaš
    svojim postovima . Kad bi svi znali zašto je nešto kako je možda bi zajednički nešto mogli i učiniti ...
    Veliki pozdrav

    avatar

    13.09.2008. (09:11)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Mjesečev odraz Moram Vam reći da Hitler nie bio u pravu što se tiče Židova jer nije postojala niti postoji ikakva židovska svjetska zavjera ali je uvijek zgodno vlastite propuste u politici prebaciti na žrtvenog jarca pa je tako Hitler za sve nedaće optužio Židove i usput ih opljačkao, popunio njemački državni proračun s njihovim kapitalom i tako financirao ratne pripreme. Hitler je s anglo-američkim masonima imao "deal", i zajednički nazivnik: mržnja prema Židovima, a masonerija mrzi sve religije i vjernike, posebno judaizam i kršćanstvo, a sada vidimo da mrze i islam, znači tri najveće monoteističke religije su u Novom svjetskom poredku na udaru mrzitelja. Našom Hrvatskom ne vladaju Židovi nego eks-komunisti, a oni su pravi pravcati Hrvati po nacionalnosti i novopečeni katolici, maženi od naše Crkve kao malo vode na dlanu. Odraze mjesečev, Vi brkate masoneriju sa židovstvom.

    Za Hrvatsku protiv neobrazovanosti i nepoštenja!

    avatar

    13.09.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Hej Žubore, lijep pozdrav, drago mi je da si svratila. Nagledao sam se one crte na horizontu koja spaja...;-) Poanta je upravo u uzročno-posljedičnim vezama, a problemi u svijetu nastaju kada se gledaju samo posljedice i povodi dok uzroci ostaju potpuno zapostavljeni što bi se moglo slikovito opisati kao u vezi ili braku kad se jedan od partnera osjeća zapostavljen onda se veza raspada, nastaju svađe, nekad ili često i nasilje u obitelji i razdor.
    Mislim da se zajednički može učiniti ako se potiče svijest kod ljudi, evo na primjer ipak se u svijetu uspjela razviti svijest o štetnosti emisije štetnih plinova u atmosferu i stvaranja efekta staklenika, ali malo kasnimo jer svi ti tornadi, uragani i oluje po Atlantiku, Karibima i Americi, pa sada u najnovije vrijeme i u Europi pa i u Hrvatskoj imaju svoj uzrok u onečišćenju atmosfere i sl. Poz!

    avatar

    13.09.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Obožavam te čitati . Pozdrav

    avatar

    13.09.2008. (12:20)    -   -   -   -  

  • R.A.F

    hitler je mrzio zidove radi njihovog ekonomskog vladanja po vecini eu drzava...sto ce i unas kad tad pukni...ako se ne promjeni nacin valdanja i vodenja nase drzave....nemozes ti neku seljacinu stavit na vlast zato sto je on navodno bio u "neko i nesto " u ratu ili je lizao guzicu tuđmanovoj politici...iako ovo nema veze s zidovima ima s njemackom mrznjom prema njima....nas je problem sto pola naroda nema pojma a pola ih nije briga za politiku...a ostali sto su u politici gledaju svoj i obiteljski đep

    avatar

    13.09.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @RAF Nema ništa protiv tvoje okvirne analize ali kako ljude misliš upoznat s politikom tako da narod bude osviješten i da ima pojma? Ja mislim da kao prvo postoji i dalje nedemokratska politička podobnost za kadroviranje u vlastima, zatim, politička poslušnost kao nekakav vrhovni kriterij, zatim, krivo ideološko usmjerenje, nesloboda medija i dr., tako da sve to zajedno je dovelo društvo u slijepu ulicu jer nema demokratskog procesa niti unutar stranaka niti u Saboru, loš i nedemokratski izborni zakon, podvrgavanje svega u zemlji imaginarnom cilju učlanjenja u EU i NATO, a to učlanjenje nam je nepotrebno, mislim, te onda kao posljedicu imamo veliku političku korupciju, nefunkcioniranje pravosuđa, ne ispravljalju se nepravde nego se produbljuju, ostala je na snazi pljačkaška privatizacija, ne odgovara se za teški kriminal niti ima političke odgovornosti... Naravno da je vlastima stalo da većinu naroda niej briga za politiku jer onda mogu radit što hoće, kao što i rade što hoće!

    avatar

    13.09.2008. (20:40)    -   -   -   -  

  • ma doso nakratko...

    @ mjesecar

    Vidi se da nemas pojma. Smrdljivi Hitler je mrzio svega i svaceg sto nije arijsko-germansko.
    Tako i Hrvate i ostale narode istocne/jugoistocne europe kao "slavenski smrad kojeg treba ocistiti sa "povjesnog teritorija njemacke" , kako je rekao u jednom govoru kad je posjetio Maribor ili kako ga je zvao: Marburg.
    Hvala dragom bogu sto takvi totalitaristicki neandertalci, koji se sami smatraju bogom, nemaju sto vise reci na ovom kontinentu... (jebiga zaboravio sam Bjelorusiju... :))

    Problem antisemitizma je i danas jos jedan veliki nerijeseni problem na svijetu - ali nesmije se pretjeravati sa takvom temom. Vecina osudjuje zidove iako uglavnom nisu nikada imali kontakt ili neki dijalog sa tom osobom. Isto vrijedi sa srbima i bilo kojom nacijom.

    Ja pamtim jednog covjeka sto je bio jako ambicijozan. Radio je tesko za svoj uspjeh i uvjek je imao svoj put, od kojeg nikada nije skretao. Naucio sam dosta od njega i nikada mi nije padalo na pamet ocjenivati ga po njegovoj zidovskoj vjeroispovjest, jer smatram to zaostalim i nepravedno.
    Nazalost ima i suprotnih struja, koje se cesto vole sami nazivati "intelektualnim" a nikada nisu duhovno napredovali od 8. razreda osnovne. To vazi za "ukocene" desnicare jednako kao i "ukocenim" lijevicarima (mislim za oboje na one ekstremiste), jer se oni uopce nikako bitno ne razlikuju kad im parole usporedis i zakljucis da govore samo jezikom mrznje, a toleranciju ogranicavaju samo za neku posebnu sredinu. Takva tolerancija je laz.

    avatar

    14.09.2008. (13:47)    -   -   -   -  

  • ma doso nakratko...

    @RAF

    Slazem se sa ovom sve vise prevladajucom pasivnoscu u drustvu, sto je malo zastrasujuce.
    Problem nije samo u politicarima, nego i u samom drustvu. Medije bi htio tu malo iskljuciti, iako sve vise i vise imaju utjecaj na javnost tj. utjecaju dosta na raspolozenje jedne mase. Manipulacija je malo pretjerano.

    A sto se tice seljacina, to ce vec malo potrajati jos jedno par godina, jer mislim da je to jos tako ukorijenjeno u mentalitetu nase politicke elite. S toga se tako i korupcija razvija. Pogledajmo samo one lokalne serife po lijepoj nasoj i sve nam je jasno.

    Kad je se SHS Juga i SFRJ osnivala nitko nije narod pitao, ta cinjenica stoji.
    Neki "Hrvatski predstavnici" su izrazili zelju za SHSJ mimo tadasnjeg hrvatskoga sabora - tj. predstavnika hrvatskih gradjana!
    A za SFRJ. Tu su narodi isto bez pitanja strpani u multinarodni lonac sa AVNOJ-skim odlukamam koji su samo stvorili komunisticke partije izmedju sebe.
    Pa se onda neki igraci nadju na vlasti sto su bili neko i nesto u ratu.
    Ja bih iz "euforije" Antu Gotovinu za predsjednika - ali slijepo se u njegove politicke sposonosti uzdati? Neznam.

    avatar

    14.09.2008. (14:16)    -   -   -   -  

  • ma doso nakratko...

    @CBK
    Potaknuo si ljudska prava na pocetku post-a. Kakvo je stanje ljudskih prava bilo u bivsoj SFRJ? Mene to zanima pogotovo sto su formalno bili postavljeni u tadasnjem ustavu ali je u praksi ocito cesce bilo odstupanja.
    Zanimljivo je sto po netu nema bas toliko informacija o ovako vaznoj temi.

    avatar

    14.09.2008. (14:26)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Ma doso nakratko - Očito mediji smatraju da je važnije govorit o "ljudskim pravima" u NDH otprije 65 godina nego o "ljudskim pravima" u SFRJ otprije 20, 30 godina. To je stanje duha u medijima kojima očito upravljalju oni koji su bili "neovisni" novinari u SFRJ.
    Stanje ljudskih prava pod konac SFRJ može se pročitati u izvješćima State Departmenta i am. Kongresa gdje se ona žestoko osuđuju, ponajprije zbog kršenja ljudskih prava Hrvata i kosovskih Albanaca. Inače se stanje ljudskih prava u bivšoj SFRJ može opisati više kao sranje nego kao stanje jer ljudskih prava nije bilo osim, kao što si i sam naveo, na papiru kao što je i u Sovjetskom Savezu postojao divan ustav koji jamči sva prava, više nego u Americi ali u svakodnevnom životu sve više i više ljudi je dobivalo putničke karte sovjetske željeznice za jednokratno putovanje u sibirske ljepote. U bivšoj Jugi se stanje ljudskih prava kretalo u valovima, nekada nije uopće bilo ljudskih prava, kao na pr. od 1945. do negdje 1952., onda represija malo popušta ali i to je uvjetno rečeno, jer na pr. 300 tisuća Albanaca je Rankovićev režim, uz Titovu potporu naravno jer bez njegove volje se ništa u bivšoj Jugi nije događao, iselio u Tursku. Onda, nakon pada Rankovićeva režima imamo od 1966. do 1971. malo bolju situaciju, iako je i to uvjetno rečeno, a nakon 1971. pa sve do 1989. je stanje ljudskih prava opet katastrofalno, praktički vlada izvanredno stanje u Hrvatskoj i na Kosovu dok je na Kosovu od 1981. rratno stanje, a u Hrvatskoj prisilna šutnja i vladavina boljševika, dakle, diktatura. Stanje ljudskih prava nakon 1971. pratila su mnogobrojna, na tisuće, sudskih procesa u staljinističkom stilu, a svi suci iz tog razdoblja su sudili i u RH, kao i svi tužitleji iz socijalizma bili su i u hrvatskom pravosuđu aktivni, dakle, nakon 1990. godine, pa i danas ih ima puno. Zanimljivo je da su prva sudska vijeća u Titovoj Jugoslaviji, 1945. činili mahom osobe bez završene osnovne škole (oko 20 posto), zatim, potpuno nepismenih sudaca je bilo oko 15 posto, i oko 30 do 50 % je bilo pulupismenih, a pravnika tek oko 10 posto dok je najčešće zanimanje sudaca u prvoj petoljetki bilo "poljoprivrednik". Navedeni su obično izricali smrtne presude ili kazne zatvora i logora u trajanju najmanje 10 godina, što je bio standard. Deficit pravih sudaca u Jugoslaviji odmah nakon završetka Drugog svjetskog rata je bio zato što su manje, više gotovo svi suci ubijeni u "Bleiburgu i na Križnom putu". Zanimljivo, sudstvo NDH su činili suci koji su sudili i u Kraljevini Jugoslaviji, i gotovo nikada u NDH nisu komunisti strijeljani bez sudske presude, optuženi najčešće za terorističku djelatnost bacanja ručnih bombi ili postavljanja eksploziva pod pruge ili zbog atentata i slično. Nertijeko su se sudske prasude u Jugoslaviji 1945./1946. pisale naknadno, dakle, kad bi osoba već bila strijeljana. U Jugoslaviji je vrijedila Titova naredba da se suci "ne trebaju držati zakona kao pijani plota", a osim toga su sve važnije presude, na pr. protiv nositelja hrvatskog rodoljublja, donijete prvo u CK SKH, i onda bi bile proslijeđene na sud, i sudac je to samo prepisao u presudu. Naravno, svjedoci tužiteljstva u Jugoslaviji su u političkim procesima bili doušnici Udbe ili KOS-a JNA, ako bi se sudilo pred vojnim sudom. Dakle, stanje ljudska prava u SFRJ ovisilo je o stanju volje u Centralnom komitetu komunističke partije.

    avatar

    14.09.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    Kao i uvijek, prava tema i kvalitetna obrada. Hrvatska, ili bolje da kažem Hrvati su propustili šansu odmaka od komunističkih aparatčika, pa ne samo da nam sjede na grbači, nego odgajaju i nove. Hiperprodukcija! Ima jedna poslovica (ne znam više čija je) koja, čini se vrijedi i danas: teško onome koga Grci hrane, a Rusi brane. Više od svega bojim se znakovitijeg utjecaja Rusije na Hrvate. Vidim kako se Srbi ničice bacaju pod noge Rusima, a mi svakako ne bismo trebali slijediti primjer gubitnika.

    avatar

    14.09.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Taurunume - Rusi još od 1941. imaju utjecaj na Hrvate jer su najjače ispostave NKVD-a i KGB-a bile u Jugoističnoj Europi prvo u Beogradu i odmah zatim u Zagrebu, a tako je ostalo do danas. Nedavno je, ove godine, Mesić primio od Putina najviše rusko državno odličje. Što se tiče bacanja pred nečije noge mislim da tu ne treba strahovati jer Sanader se bacio pred Busha, tako da ćemo ovaj puta završiti na pobjedničkoj strani, pobijedili Rusi ili Amerikanci;-) Zlu ne trebalo, bacili smo se(SDP, HSLS) i pred noge kineskih komunista tako da nam je pobjeda osigurana 100%. Putin i Bush su u Hrvatskoj dočekani od naših komunista jednako srdačno, s tom razlikom da je Busha na trgu Sv. marka dočekala "spontano narodno veselje" od strane pripadnika izabrnaih predstavnika ogranaka HDZ-a dok su Putina dočekala u hotelu "Westin" Potemkinova sela. Eto. Nego čuj, čujem da Rusi ipak ne mogu zaustaviti postupno odcjepljenje Vojvodine od Srbije. Imaju li Srbi kakav rezervni plan kad nastane stanje beogradskog pašaluka?

    avatar

    14.09.2008. (21:53)    -   -   -   -  

  • R.A.F

    Taurunum ti i neznas u kojem smo mi po vasem "rezimu" bili....ljepo ajde srpskim radikalima pa se snjima druzi..vidim pasali bi zajedno

    avatar

    15.09.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • Slobodna Republika Hrvatska

    CBK Ova Vaša rečenica:"Komunizam i derivat marksizma, socijalizam nestali su kao jednopartijski sustav masovnog kršenja ljudskih prava, represije, genocida i terora, i ustupili mjesto sustavu liberalizma - višestranačju i liberalnoj demokraciji."
    mi baš ne leži. U bivšim komunističkim zemljama većinom su na vlasti komunisti. Istina je i to da je najjadnije stanje kod nas u Hrvatskoj, koja je po svemu i dalje Socijalistička Republika Hrvatska, kao i u Rusiji. Samo drugovi isticali su da je socijalizam samo kratka prijelazna faza iz komunizma u kapitalizam. Ovu činjenicu nikako da kod nas ljudi shvate, jer mnogi i danas žale za Jugoslavijom govoreći kako je tada bilo bolje. U Hrvatskoj raznorazne manipulacije prolaze jer ima 70 tisuća nepismenih i više od 100 tisuća osoba bez završene osnovne škole ili samo sa završenom osnovnom školom. Zanimljivo je objavljivanje podataka o novčanoj "težini" Vladimira Vladimiroviča -bivšeg KGB-ovca-danas je među najbogatijim ljudima ovoga dijela Europe! Poljska je u svemu otišla najdalje, jer su i neki svećenici morali odstupiti zbog suradnje s tajnom službom za vrijeme komunizma.
    Zanimljivo je da među masonima nema Muslimana, dok su Židovi i Katolici uvijek redovito među masonima.

    avatar

    15.09.2008. (22:42)    -   -   -   -  

  • Slobodna Republika Hrvatska

    Zaboravio sam pitati gdje je danas g.D.Paraga?

    avatar

    15.09.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @R.A.F. - Promašio si, druže, "ceo fudbal". Taurunum se silom prilika "druži" s radikalima odnosno srpskim fašistima jer su okupirali njegov grad i zavičaj, ali ti i radikali biste odlično se slagli jer vam je terorizam zajednički uzor.

    @SRH - G. D. Paraga je u Zagrebu - na položaju.

    Nisam znao da među masonima nema muslimana. A šta je sa saudijskom elitom? Najzastupljeniji su pak bivši protestanti. Naime, moramo biti precizni, kad osoba pristupi masonskoj loži onda više nije vjernik jer masoni ne vjeruju u Boga, a time nisam mislio reći da su svi ateisti masoni.
    Kad sam napisao da je derivat marksizma socijalizam upravo sam mislio kao što ste napisao da je socijalizam u marksističkoj ideologiji prijelazna stuba do komunizma - kao neka vrsta mrkve za kojom ljudi trče a nikad da je dostignu.

    avatar

    16.09.2008. (00:24)    -   -   -   -  

  • R.A.F

    ako nisi znao terorizam i guerilla nema nis zajedno....a sto se ti ponasas kao crkva na ovom blogu...sta ti ja mogu...zapravo vi svoje probleme prisivate drugom....
    a ovo da bi se ja druzio snjima...hahaha pa vi ste isti kao oni...zar to nevidite

    avatar

    16.09.2008. (12:15)    -   -   -   -  

  • ma doso nakratko...

    Hvala na skracenoj verzij!

    Moze li se naci neka veza izmedju one helsinske konferencije negdje iz 1970-tih, kad je komunisticki blok popustio zapadnom pritisku za priznavanje ili dijelomicno priznavanje ljudskih prava u SFRJ?
    Mislim na onaj paradoks kad je se Honecker zadovoljno smijeskao izmedju Gerald-a Ford-a i Helmut-a Schmidt-a, misleci da je nekako izigrao svoj "Joker" i da je potpisao neki nevazeci listic samo da se rjesi pritiska na tadasnju DDR i "olaksava" njenu poziciju u biznisu za zapad. Egon Bahr, MVP SR njemacke je kasnije rekao da je to zapravo je to bio tezak autogol Honecker-a i koji je ubrzavao raspad komunizma u europi, samo sto komunisti to nisu skuzili.

    @RAF
    Likovi kao sto ti su mi uvjek bili smijesni do bola ;) . Zasto se ti "boris" :)))? Vidio sam ti blog i meni je uvjek smijesno vidjeti toliko "kica" na jednom hrpu. To potvrdjuje moju tezu da su fasisti i komunisti uistinu braca jer se, htjeli ili ne, dodiruju na 60 - ako ne i 80% tocaka. A sirenjom ne-tolerancije za 100%. Ispricavam se ako sam ti ovom, po meni realnom, kritikom nanio dusevnu bol.

    avatar

    16.09.2008. (17:30)    -   -   -   -  

  • R.A.F

    ljepo znaci da se smijemo jedni drugima...neka neka ...ljepo je vidi ovako masu ljudi koji nasilu pokusavaju bit pametni...ali eto barem pokusavate....i usput nismo komunisti

    avatar

    16.09.2008. (19:06)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @R.A.F. Ako niste komunisti, šta ste? Čija ste produžena ruka? Zajedničko između vas, guerillerosa, i srpskih fašista (radikala) je što su vam metode nasilne. Upravo će u Njemačkoj biti u kino-dvoranama emitiran najnoviji film o Rote Armee-Fraktion pa se nadam da će i kod nas biti uskoro prikazan da se vidi sav taj teroristički jad i bijeda. Zamisli koji su to moralni luzeri bili da su išli bacati bombe na vlastitu zemlju koja je imala i ima i danas najbolju socijalnu zaštitnu mrežu na svijetu, ali socijaldemokrati u Njemačkoj nisu se tada dali ucjenjivati od terorista ("gerillerosa") nego su ih stjerali u mišje rupe! Zapamti druže, crvena petokraka ne može biti odgovor na socijalnu nepravdu jer se taj simbol pokazao simbolom još nepravednijeg sustava nego što je kapitalizam.
    Nemoguće je ukinuti privatno vlasništvo jer u povijesti je uvijek bilo ljudi koji su kruh svoj svagdašnji zarađivali pošteno, i pošteno stvarali, dok su uvijek postojali i postajti će oni koji žele živjeti i švercati se na grbači tuđeg znoja, i netko je zadovljan s kućicom dok drugi hoće vilu, i već je dokazano da kad svima uzmeš privatno vlasništvo, bila to tvornica ili mali dućan, da se time ne uspostavlja nikakva socijalna pravda jer se opet javlja mala klika uzurpatora (kao što su bili komunisti) koji su svojatali materijalna bogatstva i njima upravljali i uživali u opljačkanome dok je radnička klasa dobivala mrvice sa stola, i k tome nije imala neka radnička prava. Ipak su se radnički sindikati u kapitalizmu izborili za i te kako kvalitetna radnička prava dok su komunisti samo oduzimali prava svake vrste i fele. Pogledaj si film o RAF-u koji je tako i tako bio ništa drugo nego produžena ruka od STASI i KGB-a.

    avatar

    17.09.2008. (09:35)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Najprije želim ti reči kako samčitao taj intervju Slavenke Drakulić, no to joj nipošto nije prvi puta, žalosno je da je ona i u jeku najžešće agresije na Hrvatsku bila indolentna prema patnjama njene domovine, htjela to priznati ili ne Hrvatska joj je domovina, ovako negacijom toga ostala je bez domovine no ne i bez imovine, takve mržnjom nabijene stavove prema vlastitoj zemlji vani dobro plačaju, no ona nije relevantna to su odavno shvatili ljudi kod nas i tu je Tuđman bio u pravu, koliko god grešaka imao za sve št je o njoj nekada izgovorio. Kad govori o Hrvatskoj, neka se osvrne na Italiju pa će vidjeti fašizam, ili Englesku koja je sav svoj imetak stvorila na kolonijalnim osvajanjima, britanska kruna najkrvavija je kruna na svijetu, sve što imaju stekli su pljačkom i ekspolatacijom malih naroda od Afrike do nekada Amerike.

    Što se tiče svjetskih diktatora, istina onaj tko ima moć taj radi diktate i prema tome je diktator, naime mala Gruzija ostavljena je na milost i nemilost Rusima, osim velikih riječi gotovo nikakvu podršku nije dobila od tzv saveznika, niti će je dobiti, nepovratno je dobila svoju " krajinu " u vlastitoj državi, Rusi osvojeno nikad neće pustiti a Gruzija nema snagu to vratiti natrag. Što ti je pravda i svjetska demokracija na razini Bush-Putin. Lijepi pozdrav prijatelju.

    avatar

    17.09.2008. (09:46)    -   -   -   -  

učitavam...