Komentari

mamakreativka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Koraljka

  Pretjeravanje, dakako.
  Normalno je da se ponekad djeca počupaju, pa i zdravo, zar nismo svi tako odrasli ?

  avatar

  07.09.2008. (16:12)    -   -   -   -  

 • filozof

  kad si ti htijela vristati na kratkom roditeljskom, kaj bude onda radilo tvoje dijete nakon cijelodnevnog boravka..bude si kosu cupal i vristal...mmm da...

  avatar

  07.09.2008. (16:20)    -   -   -   -  

 • suncokretica

  A valjda sam i ja neka čudna mama.....jer, nisu mi jasni ti ljudi koji drže djecu pod staklenim zvonom. Šta će se toj djeci dogoditi kad ih strefi "život"? A mislim i da se djeca u zadnje vrijeme ne odgajaju dobro.....imam primjer vrlo blizu: malena ima 4 godine, traži nešto baku koja joj ne da i malena ju počne tući nogama! Uz histeričan plač, naravno. Mama sve to promatra i ne reagira........a ja ko ja, moram reći bar nešto, ne krivim dijete, ali mamu da pa joj kažem da to djetetu ne smije dozvoliti. Mislim, tući svoju baku! A mama kaže: a šta bi ja trebala, tući malenu? Ostala sam bez teksta. Ne moraš ju tući, ali, ne možeš joj ni dozvoliti da radi šta hoće!!!!! Naravno da se malena ne može priviknuti na vrtić. Jer tamo ne može raditi šta hoće i ne slušaju stalno svi samo nju. Nema socijalizacije. Šta će biti sa tim djetetom? A za sve su krivi roditelji!

  avatar

  07.09.2008. (16:43)    -   -   -   -  

 • greentea

  ne, draga to nije normalno ponašanje....ali nisu to ni normalni roditelji, pa neće bit ni djeca. uotalom pogledaj malo okolo kakva je većina današnje djece...da ti kosa otpadne s glave od muke!...jest da nisu kriva ta djeca....al, mamemi, nisam ni ja! ....tješi se da je ipak roditeljski utjecaj na dijete najvažniji....:))))))))

  avatar

  07.09.2008. (17:15)    -   -   -   -  

 • Katja

  Jadno dijete koje odgajaju pod staklenim zvonom, koje nikad nije razbilo koljena, palo, malo se potuklo s vršnjacima...
  Ni sebe ni svojih troje ne sjećam se bez barem flastera :)

  avatar

  07.09.2008. (19:34)    -   -   -   -  

 • nitko nije otok

  normalno da nije normalno, i onda ovakvih primjera kao što je navela suncokretica ima na svakom koraku, po parkovim, , mame koje ne reagiraju, ili još gore, ko ova tvoja, mame koje bi se tukle.

  avatar

  07.09.2008. (21:01)    -   -   -   -  

 • Lorna Doone

  Moja su djeca išla u kvartovski - državni vrtić. I dan danas se vesele posjeti vrtiću (i teti Josipi u kuhinji!). Dakle, negatinih osjećaja prema ustanovi nema! I sad mi naviru sjećanja i nostalgija. Najgore mi je bilo kad sam jasličku tetu moje Mikice zatekla u suzama jer se neka mama izvikala na nju jer je mlička pala!!! I kud je gledala i zakaj nije pazila !!!??? Ja jedva stignem reagirati pazeći na dvoje, a ona ih ima 20!!! I, da!!! Poderala je hulahopkice i zaprljala suknjicu!!!!!
  Žena je (kasnije sam saznala) pedagogica!

  Nego, fala kaj si mi se javila. Nisam ni znala da imam vjernih, samozatajnih čitatelja :DDD

  avatar

  08.09.2008. (11:09)    -   -   -   -  

 • gustirna

  Nije normalno. Ali susrela sam se sa takvim razmišljanjem i dok su moja djeca bila mala.
  Neshvatljivo, ali istinito i zapitaš se- Koga bi tu trebalo odgajati?

  avatar

  08.09.2008. (22:36)    -   -   -   -  

 • Brunhilda

  zato i jesu takvi klinci kad su im roditelji blentavi!

  avatar

  09.09.2008. (18:45)    -   -   -   -  

 • don branko

  Sutra 10.09.2208 u 8:30 (GMT)

  pokrenut ce se experiment koji bi mogao kreirati crne rupe i tokom vremena ugroziti materiju. Kopirao sam par stvari i napravio post sta ti mislis o tome.

  avatar

  09.09.2008. (21:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...