Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • vasa

    pohvale svim sudionicima... čestitke pobjednicima... kaj da velim, jako mi je žal kaj nisam mogel doći... malo posao, i neke neodgodive obaveze, i nikak nije išlo... a i ekipica je tak malo bila u međimurju; rastepena... bar ovaj vikend... pa ono... isprike od festa kaj se nismo odazvali .... nadoknadit ćemo mi već...

    avatar

    07.09.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • myway

    hvala hvala, ja bi samo htio zahvaliti mami tati i vladi :)... stvarno, da je ima Vlado bi uzeo titulu igrača večeri. dobro, malo ga je i ždrijeb pomazio - ali opet uz toliko dobrih igrača napravilo se i jaako puno dobrih parova.

    I da spomenem samo Matiji i Darjanu da je na njima sad da ovaj/sljedeci tjedan predaju papire...

    dobro je Vasa, znam da bi dosli da ste mogli, ko i Rijecani..al kad si tak recimo malo dalje onda se ti nejde bas na svaki turnircic.

    ps: volio bih da se veli dal je onaj 28.9 - datum dobar za napraviti neki taj sastanak il sto vec.. i da se jave ljudi koji bi bili zainteresirani za doci i kako srediti da se nesto i odigra :)

    avatar

    07.09.2008. (21:45)    -   -   -   -  

  • matija_raul

    Prvo bih svima zahvalio sto su došli na ovaj mini turnir. Bilo je fakat predobro.. jedna subotnja večer uz cugu i naravno stolni nogomet. Puno smijeha, zafrkancije i jako, jako dobrog stolnog nogometa.
    Hvala svima sto su odlucili "potrošiti" ovu subotu za ovo iako sam siguran da bi svi opet isto učinili. :)

    Nekoliko rijeci o samom turniru..

    Znao sam da ce biti jakih mečeva.. jednostavno nije bilo nikoga da je neke 2, 3 nijanse slabiji (iznimka su 2 decka koji su dobili moju tzv. "Wild card" a to da se razumijemo, ne dajem svakome nego samo onima za koje znam da imaju volje i da vole stolni.).

    Izvlačenje.. Darjan i ja.. sudbina ili ne.. dobijem čovjeka s kojim sam trenirao najviše u posljednje vrijeme..Predobar igrač sto nosi i neku odgovornost na tebi.. svrstavali su nas kao kandidate za naslov.
    I tako s teskim imperativom pobjede naletimo u skupini na igracine Vladu i Marija.. meni fakat nije islo. ono uzassss-.. nisam Mariju mogao gol zabiti i izgubimo 7-1.. uzas..

    imali smo jos jedan mec protiv Antonija i Mislava.. tu smo ajmo rec dosli k sebi i pobijedili i prosli dalje.. u polufinalu protiv Sebe i Siniše... tu se pokazalo da smo uigrani.. kad mi je trebalo Darjan je zabijao i finale protiv ovih sa pocetka priče... Vlado i Mario.. tezak meč ali vratili smo se i uspjeli pobijediti. HVALA DARJANE :))

    Drugi turnir... Mislav i ja.. izgubili prvu od Željka i Davora.. tu sam ja kriv.. nisam mogao zabiti Željku.. totalno mi je zaključao vrata a u meni je nestalo one lucidnosti koja mi se pojavila u finalnom dvoboju pa sam otisao u obranu ali nije islo. U drugom dvoboju protiv Marija i Sebe ipak nismo mogli preko njih.. svaka cast Mislavu sto je dobro blokirao Marija. Dobro smo se drzali i zamalo prošli u finale.. :) proradit ce i Mislav.. volja je tu.. još ćemo mi raditi zajedno.

    Samo da spomenem jos ostale
    PERO--nije igrao skoro mjesec i pol. i odmah u vatru.. među najjače. Dobio dečka sa Wild cardom zabijali su.. a viio sam i par Perinih golova s potpisom. Trening ce sve vratiti, ne bojim se ja za njega.

    TOMA-decko sa wild cardom.. ima volju.. igra obranu.. samo da nauci neke fore jos i bit ce dobar..

    MISLAV-wild card no2. takva volja i zelja. treniramo zajedno stalno i voli uciti.. samo da se smiri malo i postat ce igrac..ne sumnjam u to,, odigrao vrlo dobro u ovakvoj ekipi.

    ŠTEF-zabijao onaj svoj 1-2, i 3-2.. kad nema Kiće, netko ga mora zamijeniti a Stef je to ucinio vrlo dostojno.. i jos me zacudilo kad je vec onakav.. zabio 3 gola zaredom 1-2.. takvom brzinom.. :)

    SEBO-A sto reci.. uvijek me fascinira njegov 1-2.. imao krizu tijekom jednog dijela ali odigrao na svojoj razini-visoko

    SINIŠA-zabijao i zabijao.. i obrana i napad..svaka čast na igranju sam protiv dvojice...nismo te bas lako dobili..

    ŽELJKO-nisam gledao protiv ostalih ali meni zakljucao vrata. beskompromisno..prolaz prema naprijed--

    DAVOR-on i Zeljko stalno su bili tu negdje. .zabijao je i on dosta1-2 i srednjim prema sebi.. kiks protiv Siniše stajao ih je prolaza u 2.turniru

    DOMENIKO-standardno dobar.. zabijao.. prolazio.. kontrirao.. jos sam mu rekao "pa ti nisi normalan".. tip ide udarac trojkom kontrirat. luuud

    ANTONIO-u zadnje vriejem mu ide s osvajanjem turnira.. Maruševac, Purgeraj, sad ovdje.. hmm.. jedno vrijeme ga je uhvatila kriza kao i svakoga od nas ali u zasdnjim mecevima pokazao je zasto mu je stolnonogometni nadimak Predator (Željko prvi rekao).

    MARIO-Moj partner.. standardno dobar. obrana dobra.. snajperista iz obrane.. igrao u 2 finala i oba izgubio ali... treba doć do finala.. kad bi bili bodovi bio bi u vrhu sad hehe

    DARJAN-treba li trošiti riječi? uvijek na najvišoj razini.. zabijao je iz obrane kad je najvise trebalo.. i to oko 2 gola iz obrane.. svaka čast

    VLADO-nekako imam osjećaj da je sinoć bila njegova večler.. imao je nekih trenutaka kad je djelovao nezaustavljivo. Darjan ga je u finalu zaustavio ali.. mislim da ostali nisu bili te srece. Mislim da je igrač turnira. mislim, treba uzeti u obzir i da je imao dobre suigrace u oba zdrijeba ali opet..

    toliko od mene.. pozdrav..

    avatar

    07.09.2008. (22:03)    -   -   -   -  

  • vlado

    bilo je stvarno odlicno jucer, dobra ekipa i dobar stolni nogomet.
    sto se tice turnira, moram priznat da me zdrijeb stvarno pomazio. prvi turnir mario. tesko da je moglo bolje ispast. cijeli turnir smo odigrali odlicno, i da smo ga osvojili (a bili smo jako blizu) bilo bi to uglavnom zbog maria. finale je odigra odlicno, dok mene bas tada nije nekako islo. da je bia neki drugi na golu, a ne darjan, mozda bi me i krenulo. pohvale domeniku i stefu, oni su isto odigrali jako dobro. drugi turnir antonio. moram priznat da sam bio malo skeptican o nasim sansama na tom turniru. nekako nam nikad ne ide kad igramo zajedno. al eto ispalo je odlicno,
    obojica smo odigrali jako dobro, i uz par taktickih zamjena (zasluge idu antoniu) osvojili turnir.
    uz takve suigrace bilo bi steta ne osvojit bar jedan turnir. nadam se da cemo ovo ponovit jos koji put.

    avatar

    07.09.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Bas zbog ovakvih druzenja volim i igram stolni. Bilo je fenomenalno, odlicna i uzbudljiva igra slucajno izvucenih parova. Desilo se da su parovi bili igraci koji bas nisu puno skupa igrali, ali kao pravi profesionalci odmah su zaigrali vrhunski. Ispravak Matije: Davor i Zeljko su na drugom turniru bili prvi u grupi sa dvije pobjede i jednim remijem. Hvala Jaski na dobroj organizaciji turnira (druzenja) i nadam se da cemo se uskoro opet naci na novom turniru.
    Pozdrav.
    ......................................RACUNAJTE NA NAS.......................................................

    avatar

    07.09.2008. (23:38)    -   -   -   -  

  • matija_raul

    joj, ispričavam se.. neka mi Zeljko i Davor ne zamjere.. nisam uspio sve pohvatati.

    avatar

    07.09.2008. (23:58)    -   -   -   -  

  • stojko

    :-) Samo ukratko. Najvise me impresionirao mario. Nisam puno ni gledao ni analizirao druge. Sve u svemu taj Desinec je stvarno ugodno mjesto za doci i bio to turnircic kao ovaj ili samo prijateljski mecevi uvijek je izazov i cast doci i pokusati pobijediti. Jos sam neku pohvalu htio reci, ali mi je isparila.
    I svidja mi se naziv superkup :-)

    avatar

    17.09.2008. (16:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...