haha,onaj mali u hlačicama na tregere je baš simpa,,jesi to ti bio???i ona slika iz doboja me oduševila,nemogu vjerovati da vas je toliko bilo-10 klinaca zamotanih u dekicu i pokrivenih jorganom,,ja imam sličnu sliku u albumu ali samo se 5 vidi,, ps. ova predzadnja di je slikan plast sijena je koma,,kod nas se plastovi sijena malo drukčije prave,,,širi su dole a uži gore,,krasne slike,već te vidim za 50 godina di sjediš na berliner-placu i listaš albume iz mladih dana,a sise koje će tada bit ko baluni i bez grudnjaka nećeš ni pogledati,,,jebo starost moj akademiče,ja se sve mislim dok mi jela da bit ću ko i ti na berlina placu,,zato sam riješio danas kad ju vidim reć-jelo,il mi daj il mi reci da mi nećeš dat pa da otkažem životno osiguranje jer više nema uzbuđenja od kojeg bi pandrkno,, ps. ljevak je bio bogovski,mislim da mi sad do pola dva ništa netreba
07.09.2008. (11:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
haha,pukla je zelena davno i bez impakta,,ja i ona ti to radimo prijatelju na seljački način,mi još sitom stavljamo oznake na slike,no me jebe,hajde ak ja napišem na sliku-fizikalac-mislim akademska slika,i dostojna je zaštite,ili ti kao akademik s bmv-om i pentaksom duplo većim od njenog kenona,,al ona jadna uzme tastaturu pa na dno slike stavi gt by,,a ja puknem od smjeha,i to desno dole na sliki kako je van der gogo svoje potpisivo,, nema ju jutros,izgleda opet patke došle na dravu kod el-pasa,ili je a što više vjerujem otišla u baranju krast grožđe,,nedelja,nema ljudi u vinogradu a ženska voli vozat bicikli,,,eh,svijetu kud ideš... ps. ja sam jeli jednom ponio ceker iz centra,ceker pun,ja očekivo da mi ruke otpadnu a da sam znao nisam joj trebo ni nosit nego dat moju torbu s kruhom nek mi ona ponese,,to u cekeru moj akademiče samo neke salatice i čipsevi,teži ceker od sadržaja,ista je ona ko i zelena-meso nikx-soja fix,,,samo odakle joj tolika snaga da joj sise gledaju u nebo i guzica trese ko da maršira u stroju strojevi korak to mi nejasno,,ja sam ispitivo maru pešinu jer mi žena to neće reć i mara pešina veli da mora da su joj sise take jer nepostoje ni u lisci koja ima najbolje donje rublje takvi grudnjaci koji pod tim kutem uvis mogu dizat 4-orke,, samo,jebat je kad je pregizdava,kad bi ju najbolje zamolio i sve argumente dao da ju neće niko tražit za par godina,ona se samo nasmije i veli nedam,,neda i neda,jebla ju ona ko da je ta crna rupa dionica pa ju žao da neojača
07.09.2008. (12:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uh koja simfonija, kod mene se danas peče teletina, al jebat ga, jedino meso koje nikad baš u pećnici ne uspije ono pravo, ne znam dal da ga polijem vinom ili pivom ?!
07.09.2008. (13:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E Kengi Kengi.... Razvalio si me s ovim fotkama.... Strašan si... Danas je baš neki grrrr dan... sada čitam da je umro Dino Dvornik... pa gledam tvoje slike... pa..... Baš mi ga je žao!
07.09.2008. (14:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
haha,koraljke,,jadne dvi i pol kile se peku a njih ko tića u gnizdu,,moj akademiče,ja neznam kako te bodulke nesvaćaju nas akademike da nije rentabilno palit pećnicu bez 5 kila,ovako struja pojede trošak janjetine a za razliku se može još 2,5 ubacit u tepsiju,,nema nama druge nego albume listat,,,to za trticu ti je još i dobro,no ja nevolim leđa od pileta a oni ne da mi ostave leđa nego čim pile na stol otkinu leđa i bubnu mi u tanjur-vele,ti najbolje oglodaš,vješt si u tome ps. jesi ti peko ono ludo tijesto što sam ti lani tipko-u nas u hladnjaku odstojalo nedilju,eto sad su me naranili ko goluba,prvo ljevak,sad mini krofnice od ludog tijesta,još da mi je nešto mini i bio bi mi dan popunjen ko nikad,,idem jednu orahovaču pocuclat pa ću malo meditirat i razmišljat o umjetnosti,,
07.09.2008. (14:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danas bas nemam srece...otvorim prvo Fizijev blog i sta....klopa...pa mi sline navru (a laganini sam i nesto gladna) pa rekoh ajde da vidim Kengi sigurno nesto ozbiljno razglaba kad ono jos VISE klope.........i sta ja sad da radim??? Da si idem peci palacinke? Nema sanse, ne da mi se nista, tako je odurno vruce i sparno da se znojim i samo sjedeci uz komp...dakle idem vidjeti imam li kakvih keksica tek toliko da utazim ovu glad potenciranu vasim slikama brda klope...aaahhh glede slika. ne ne gledam ih gotovo nikada (osim nekad one sto imam na kompu).
07.09.2008. (17:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mislim da bi tvoji postovi sa slikama hrane i to ovakve morali imati posebnu oznaku opasnosti (kao oni filmovi koji nisu za djecu ispod 12) jer su toliko kalorični i nagone na pustošenje hladnjaka da je to stvarno pogibeljno. :-)))
07.09.2008. (18:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
znači ti prijatelju tajiš ženi našu prepisku,,prošle godine sam ti tipkao mail s receptom ludog tijesta,i to ti kod nas u selu ima skoro svaka kuća u hladnjaku,,to se zamuti brašno,jogurt,jaja,germa i neznam ima još dosta tih pizdarija,pa se stavi u najlon vrećicu od trgovine,sljepi da zrak izađe pa na gornju policu običnog hladnjaka,,onda se nekoristi taj dan nego kad prođe dan i noć,a najbolje bude nakon tjedan-tjedan i pol,,može mjesec dana stajat i što duže se hladi krofnice budu šupljikavije i ukusnije,,kad se hoće peć samo se vrećica otvori,otkine komad koji se peče a ostalo zamota i vrati nazad,,mi kad se sjetimo da bi jeli,dok žena mast rastopi u čemu peče gimnazijalka već odlomila komad,razvukla i isjekla-15 minuta od ideje do toplih krofnica,,ako si bacio ludi recept reci pa ću izdat nalog da ti mala ponovo pretipka,, ovdje dolazi nevrijeme,biće izgleda i kiše i vjetra,,
07.09.2008. (19:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I ja iman recept, toga u ratu bija uvik pun frižider, pravili kiflice i punili il šunku i sir unutra il nutelu, pekmez, orase i šećer i pekli u pećnici. Odlično !
07.09.2008. (19:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eto vidiš da koraljka to peče,,jeba te papak,svi znaju recept a ti kao akademik propuštaš najvitalnije recepte,,evo naš recept pa pitaj koraljku da ti da pa usporedi: kila brašna,6 žlica šećera,1 žlica soli,(žlica je kašika od juhe),1 germa,1 pecilni prašak,3 jaja,2 jogurta,2 deca mlijeka,5 žlica ulja,,ali treba malo više vidićeš sam da nebude tvrdo,,dobro izadit da se neljepi na prste i u kesu stavit pa u hladnjak,pa onda otkidaj,peci,filuj,jedi i sa šunkom i bez šunke i marmeladom i kinderladom,,bitno da raste i tebi i u hladnjaku,,
07.09.2008. (19:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
no zaboravi,vas je više i za ta 72 sata vama treba dupla mjera i kesu u hladnjaku nezatvorit skroz,ostaviti malo da zraka ima kako bi germa živila,, ps. jedna mjera kad se čašom reže je oko 80 komada ps1-najbitniji-kad izvadiš iz hladnjaka nesmije se mjesit pa razvijat,nego samo odkinut komad razvaljat i rezat za peć
vidiš kako sam ja temeljit u objašnjenju
07.09.2008. (20:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
idi u klinac,nisam napiso prcilin nego pecilni,,ja kad dođem kod jadranke u plus trgovinu samo pitam-jadro,di ti stoji,,a ona već zna da mislim na pecilni prašak,,moj akademiče,te stotine palačinjaka s nutelom ti izgleda vid sjebu,,baci se ti na soju kao zelena,,ja sutra pravim pjenaste mjehuriće s pilećom jetricom i kleopatrinim krumpirom,,to će gozba biti,samo da žena ujutro nabavi svježe jetrice
07.09.2008. (20:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eto samo da ti se pohvalim, veceras sam si napravila onu tvoju tirit pitu, nije bilo lose za prvi put ali cu slijedeci puta dodati jos neke zacine. Aaaahhh kako bi sad maznula palacinke sa vajn shatoom i orasima mmmmm
08.09.2008. (00:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Da znao Dinu! Par puta smo svirali zajedno svaki sa svojim bandom, često putovali sa par kombija na gaže gdje su bile masovke pa se i druženje podrazumijevalo. Žao mi ga je ali je "vrijedno radio" na toma da ode što prije. Takve bi stvari rijetko koji organizam duže izdržao. Jedno je sigurno...bio je vrlo talentiran i u biti vrlo drag i jednostavan čovjek. Nikada nismo osjetili da je on "Dino" a mi neki lijevi. Kud mi tud i on. Šteta za njega. Mogao je još štošta reći. Sinoć sam na gaži doznao i da jedan od naših najboljih saksofonista s kojim sam jako puno svirao, također ima rak debelog crijeva, a još je mlađi od Dine. Užas!!
08.09.2008. (00:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
haha,onaj mali u hlačicama na tregere je baš simpa,,jesi to ti bio???i ona slika iz doboja me oduševila,nemogu vjerovati da vas je toliko bilo-10 klinaca zamotanih u dekicu i pokrivenih jorganom,,ja imam sličnu sliku u albumu ali samo se 5 vidi,,
ps. ova predzadnja di je slikan plast sijena je koma,,kod nas se plastovi sijena malo drukčije prave,,,širi su dole a uži gore,,krasne slike,već te vidim za 50 godina di sjediš na berliner-placu i listaš albume iz mladih dana,a sise koje će tada bit ko baluni i bez grudnjaka nećeš ni pogledati,,,jebo starost moj akademiče,ja se sve mislim dok mi jela da bit ću ko i ti na berlina placu,,zato sam riješio danas kad ju vidim reć-jelo,il mi daj il mi reci da mi nećeš dat pa da otkažem životno osiguranje jer više nema uzbuđenja od kojeg bi pandrkno,,
ps. ljevak je bio bogovski,mislim da mi sad do pola dva ništa netreba
07.09.2008. (11:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
Ajde dobro, ovo mogu podnijeti jer mi se upravo peče janjetina ispod peke.
07.09.2008. (11:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
haha,pukla je zelena davno i bez impakta,,ja i ona ti to radimo prijatelju na seljački način,mi još sitom stavljamo oznake na slike,no me jebe,hajde ak ja napišem na sliku-fizikalac-mislim akademska slika,i dostojna je zaštite,ili ti kao akademik s bmv-om i pentaksom duplo većim od njenog kenona,,al ona jadna uzme tastaturu pa na dno slike stavi gt by,,a ja puknem od smjeha,i to desno dole na sliki kako je van der gogo svoje potpisivo,,
nema ju jutros,izgleda opet patke došle na dravu kod el-pasa,ili je a što više vjerujem otišla u baranju krast grožđe,,nedelja,nema ljudi u vinogradu a ženska voli vozat bicikli,,,eh,svijetu kud ideš...
ps. ja sam jeli jednom ponio ceker iz centra,ceker pun,ja očekivo da mi ruke otpadnu a da sam znao nisam joj trebo ni nosit nego dat moju torbu s kruhom nek mi ona ponese,,to u cekeru moj akademiče samo neke salatice i čipsevi,teži ceker od sadržaja,ista je ona ko i zelena-meso nikx-soja fix,,,samo odakle joj tolika snaga da joj sise gledaju u nebo i guzica trese ko da maršira u stroju strojevi korak to mi nejasno,,ja sam ispitivo maru pešinu jer mi žena to neće reć i mara pešina veli da mora da su joj sise take jer nepostoje ni u lisci koja ima najbolje donje rublje takvi grudnjaci koji pod tim kutem uvis mogu dizat 4-orke,,
samo,jebat je kad je pregizdava,kad bi ju najbolje zamolio i sve argumente dao da ju neće niko tražit za par godina,ona se samo nasmije i veli nedam,,neda i neda,jebla ju ona ko da je ta crna rupa dionica pa ju žao da neojača
07.09.2008. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
"Simpatična" mi je ona zapečena paprika.....s čime li je punjena i sa čime prelivena????
Albume vrlo rijetko listam......
07.09.2008. (12:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ZAO
baš su ovo slike za studente, daleko od doma svog.....
odoh po paštetu i paradajz u frižider...
p.s.
sva sreća da ima pive
07.09.2008. (12:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
Dala bi ti, naravno :)
Jer za nas troje peče se 2,5 kg janjetine s kumpirima, naša bi se bokunić za tebe.
07.09.2008. (13:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
uh koja simfonija, kod mene se danas peče teletina, al jebat ga, jedino meso koje nikad baš u pećnici ne uspije ono pravo, ne znam dal da ga polijem vinom ili pivom ?!
07.09.2008. (13:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kikicarodjkica
E Kengi Kengi.... Razvalio si me s ovim fotkama.... Strašan si... Danas je baš neki grrrr dan... sada čitam da je umro Dino Dvornik... pa gledam tvoje slike... pa..... Baš mi ga je žao!
07.09.2008. (14:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
haha,koraljke,,jadne dvi i pol kile se peku a njih ko tića u gnizdu,,moj akademiče,ja neznam kako te bodulke nesvaćaju nas akademike da nije rentabilno palit pećnicu bez 5 kila,ovako struja pojede trošak janjetine a za razliku se može još 2,5 ubacit u tepsiju,,nema nama druge nego albume listat,,,to za trticu ti je još i dobro,no ja nevolim leđa od pileta a oni ne da mi ostave leđa nego čim pile na stol otkinu leđa i bubnu mi u tanjur-vele,ti najbolje oglodaš,vješt si u tome
ps. jesi ti peko ono ludo tijesto što sam ti lani tipko-u nas u hladnjaku odstojalo nedilju,eto sad su me naranili ko goluba,prvo ljevak,sad mini krofnice od ludog tijesta,još da mi je nešto mini i bio bi mi dan popunjen ko nikad,,idem jednu orahovaču pocuclat pa ću malo meditirat i razmišljat o umjetnosti,,
07.09.2008. (14:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MENTINA
danas bas nemam srece...otvorim prvo Fizijev blog i sta....klopa...pa mi sline navru (a laganini sam i nesto gladna) pa rekoh ajde da vidim Kengi sigurno nesto ozbiljno razglaba kad ono jos VISE klope.........i sta ja sad da radim??? Da si idem peci palacinke? Nema sanse, ne da mi se nista, tako je odurno vruce i sparno da se znojim i samo sjedeci uz komp...dakle idem vidjeti imam li kakvih keksica tek toliko da utazim ovu glad potenciranu vasim slikama brda klope...aaahhh
glede slika. ne ne gledam ih gotovo nikada (osim nekad one sto imam na kompu).
07.09.2008. (17:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
blogomoljac
Mora da ti je ohohooo tobolac ... ;)
07.09.2008. (17:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tata od formata
Mislim da bi tvoji postovi sa slikama hrane i to ovakve morali imati posebnu oznaku opasnosti (kao oni filmovi koji nisu za djecu ispod 12) jer su toliko kalorični i nagone na pustošenje hladnjaka da je to stvarno pogibeljno. :-)))
07.09.2008. (18:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Viola (sul palco)
sline mi cure...... glaaadnaaaa
07.09.2008. (18:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
znači ti prijatelju tajiš ženi našu prepisku,,prošle godine sam ti tipkao mail s receptom ludog tijesta,i to ti kod nas u selu ima skoro svaka kuća u hladnjaku,,to se zamuti brašno,jogurt,jaja,germa i neznam ima još dosta tih pizdarija,pa se stavi u najlon vrećicu od trgovine,sljepi da zrak izađe pa na gornju policu običnog hladnjaka,,onda se nekoristi taj dan nego kad prođe dan i noć,a najbolje bude nakon tjedan-tjedan i pol,,može mjesec dana stajat i što duže se hladi krofnice budu šupljikavije i ukusnije,,kad se hoće peć samo se vrećica otvori,otkine komad koji se peče a ostalo zamota i vrati nazad,,mi kad se sjetimo da bi jeli,dok žena mast rastopi u čemu peče gimnazijalka već odlomila komad,razvukla i isjekla-15 minuta od ideje do toplih krofnica,,ako si bacio ludi recept reci pa ću izdat nalog da ti mala ponovo pretipka,,
ovdje dolazi nevrijeme,biće izgleda i kiše i vjetra,,
07.09.2008. (19:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
I ja iman recept, toga u ratu bija uvik pun frižider, pravili kiflice i punili il šunku i sir unutra il nutelu, pekmez, orase i šećer i pekli u pećnici. Odlično !
07.09.2008. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
eto vidiš da koraljka to peče,,jeba te papak,svi znaju recept a ti kao akademik propuštaš najvitalnije recepte,,evo naš recept pa pitaj koraljku da ti da pa usporedi:
kila brašna,6 žlica šećera,1 žlica soli,(žlica je kašika od juhe),1 germa,1 pecilni prašak,3 jaja,2 jogurta,2 deca mlijeka,5 žlica ulja,,ali treba malo više vidićeš sam da nebude tvrdo,,dobro izadit da se neljepi na prste i u kesu stavit pa u hladnjak,pa onda otkidaj,peci,filuj,jedi i sa šunkom i bez šunke i marmeladom i kinderladom,,bitno da raste i tebi i u hladnjaku,,
07.09.2008. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
no zaboravi,vas je više i za ta 72 sata vama treba dupla mjera i kesu u hladnjaku nezatvorit skroz,ostaviti malo da zraka ima kako bi germa živila,,
ps. jedna mjera kad se čašom reže je oko 80 komada
ps1-najbitniji-kad izvadiš iz hladnjaka nesmije se mjesit pa razvijat,nego samo odkinut komad razvaljat i rezat za peć
vidiš kako sam ja temeljit u objašnjenju
07.09.2008. (20:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen2
Ajme koja spiza.....ajme, ne mogu je više ni gledat, baš kao ni slike.....
07.09.2008. (20:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
Fizi, recept odličan, isti moj !
A ti Kengi nit ne pomišljaj uvridit tisto špinaton, nije ovo tisto za pitu zeljanicu, ovo je za guštanje.
07.09.2008. (20:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
idi u klinac,nisam napiso prcilin nego pecilni,,ja kad dođem kod jadranke u plus trgovinu samo pitam-jadro,di ti stoji,,a ona već zna da mislim na pecilni prašak,,moj akademiče,te stotine palačinjaka s nutelom ti izgleda vid sjebu,,baci se ti na soju kao zelena,,ja sutra pravim pjenaste mjehuriće s pilećom jetricom i kleopatrinim krumpirom,,to će gozba biti,samo da žena ujutro nabavi svježe jetrice
07.09.2008. (20:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lobotomya
Mogu samo reći : Joj ne ! Na dijeti sam s razlogom, dobar tek svima !
07.09.2008. (20:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Ovakve dlike bi ja cesce gledala nego samo vikendom!
07.09.2008. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
skaska
uf, dobar album, dobar
07.09.2008. (22:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MENTINA
eto samo da ti se pohvalim, veceras sam si napravila onu tvoju tirit pitu, nije bilo lose za prvi put ali cu slijedeci puta dodati jos neke zacine. Aaaahhh kako bi sad maznula palacinke sa vajn shatoom i orasima mmmmm
08.09.2008. (00:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tata od formata
Da znao Dinu! Par puta smo svirali zajedno svaki sa svojim bandom, često putovali sa par kombija na gaže gdje su bile masovke pa se i druženje podrazumijevalo. Žao mi ga je ali je "vrijedno radio" na toma da ode što prije. Takve bi stvari rijetko koji organizam duže izdržao. Jedno je sigurno...bio je vrlo talentiran i u biti vrlo drag i jednostavan čovjek. Nikada nismo osjetili da je on "Dino" a mi neki lijevi. Kud mi tud i on. Šteta za njega. Mogao je još štošta reći.
Sinoć sam na gaži doznao i da jedan od naših najboljih saksofonista s kojim sam jako puno svirao, također ima rak debelog crijeva, a još je mlađi od Dine. Užas!!
08.09.2008. (00:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...