Komentari

esabor.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • anonimac

    Sve ste dobro rekli, ali ja ne vjerujem ni u izbore. Uvjeren sam da vlast ima neki tajni način, na koji falsificira izborne rezultate. Možda to rade HDZ i SDP (i ostali) po nekom svom tajnom dogovoru. Nikada ne bih glasovao za stranke, nego samo za pojedince. Treba napraviti takva izborni sistem, da se kandidiraju samo pojedinci i da se za svakoga od njih glasa, pa tko dobije više glasova ulazi u Sabor, a stranke moraju pri tome biti sasvim nevažne.
    Pozdrav, Vaš Anonimac. 11.IX.08.
    P.S. Čiji je ovaj blog? (Možda negdje piše, ali nisam našao). Ako sam ja anoniman, moraju li zaista biti anonimni i autori ovog bloga???

    avatar

    11.09.2008. (09:26)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    ANONIMCU: Uistinu, čini se da izbore dobivaju oni od kojih se u nekoj općeprihvaćenoj svijesti građana očekuje da dobivaju, bez obzira na stvarni broj osvojenih glasova, a pored toga postoje i nama smrtnicima nepoznati mehanizmi kako se dobiva ona mala, potrebna prevaga. Politka je, očito, osim dobrodušja, brige za "boljitak " nacije, prvenstveno zanat, koji su neki u nas već dobro ispekli.
    P.S. Kad sam počeo pisati blog pitao sam se kako nastupiti, pod pseudonimom ili otvoreno s vlastitim imenom. Odlučio sam se za ovu, prikriveniju, varijantu. Zašto?:
    1. Nisam medijski eksponiran, pa moje osobno ime ne bi ništa značilo niti predstavljalo.
    2. Iz ove pozicije mogu otvorenije i slobodnije pisati. Uostalom mislim da je važnije što piše nego tko piše. Dobre ideje ili stavovi su dobri neovisno tko ih iznosi. Poznatiji, doduše, imaju veću pozornost, pa se dalje i više čuju.
    3. Prilikom registracije bloga dao sam sve potrebne podatke, tako da se oni ipak mogu u principu dobiti, kad bi baš nekoga zanimali.
    4. U svom blogovskom nastupu i tekstovima nastojim se ponašati odgovorno, baš kao da svi čitatelji znaju sve o meni.
    5. Na ovaj način kako nastupam prema svom blogu mogu se postaviti i kao neutralni promatrač. Mogao bih svoj blog i kritizirati, baš kao da ga piše osoba koja samnom i nema veze (nije to bolesna podvojenost osobe, već je to jedna dimenzija više u pristupu vlastitom tekstu).
    6. Ovako sam bliže ljudima, nego da se medijski eksponiram, pa da me vlstiti blog odijeli u većoj mjeri nego do sada čini.

    avatar

    13.09.2008. (00:03)    -   -   -   -  

  • zelena akcija

    Uključite se u ZAGREBAČKI ŽIVI ZID, i da pozovete i prijatelje, znance i susjede, jer Cvjetni trg ne smije, i neće pasti. Doprinesite i Vi još koju kap, i bit ćemo nezadrživ slap koji će odnijeti prljavštinu i smeće, koja se u Zagrebu predugo taloži i ugrožava nam život. Uključiti se možete e-mailom na zg.zivizid@gmail.com ili telefonom na 4813 098 od 08 do 15 h ili, najbolje dođite u zelenu akciju u Frankopansku, 1 od 08 do 15 h. Hvala Vam.!! . Padaj silo i nepravdo...

    avatar

    14.09.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    ZELENA AKCIJA: Podržao sam još proljetos Vašu akciju i dalje ju podržavam. Prema broju glasova na našoj anketi 70% ljudi Vas podržava.

    avatar

    14.09.2008. (13:44)    -   -   -   -  

  • R.A.F

    ok blog...zacudio sam se kad sam vidio post INOZEMNI DUG....rijetko vidis da netko ima neku pametnu temu

    avatar

    16.09.2008. (20:37)    -   -   -   -  

  • sush

    Sent: Tuesday, September 16, 2008 3:31 PM
    Subject: FW: Aj pliz proslijedi.


    Traži se A minus (- )krvna grupa HITNO za malu Saru (staru samo 14 mjeseci)

    - mislim da nije problem barem proslijediti!

    Ako znate nekoga s tom
    krvnom grupom A- (A minus) javite se hitno na broj 091/4185432 - Krešo .
    Krv je potrebna za transfuziju Krešine kćeri Sare stare samo 14 mjeseci.
    Sara već dugo
    vremena leži na Rebru i prolazi kroz presađivanje koštane srži. Kolege
    molim Vas
    pošaljite ovaj email na što više adresa! Situacija je jako ozbiljna.

    Hvala Vam u ime male Sare!
    Kontakt email :
    krv.za.saru@gmail.com')" target=_blank>krv.za.saru@gmail.com

    avatar

    16.09.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...