Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • philia

    E,baš si me razveselio!!!!!!!!
    Poštovana gđa.Ljerka Višošević (nažalost pokojna) je moja bliska rođakinja a bila je žena neiscrpne energije i ljubavi prema glazbi i djeci kojoj je prenosila tu ljubav- to je doslovno bio njen cijeli svijet,svoju obitelj nije nikad zasnovala.
    Sva djeca u obitelji prolazili su test kod nje, da nam odredi instrument koji trebamo svirati,Moje iskustvo je takvo da je bila posebno naklonjena gudačkim instrumentima(bratić je svirao violinu, a meni je bilo izabrano violončelo).
    No , nažalost nije me ona obučavala,već njen kolega i imam loše iskustvo sa muzičkom školom... moj nastavnik, je nažalost imao preslabe higijenske navike(možeš misliti, kad sam ja kao dijete primjetila) tako da nisam mogla izdržati, a bilo mi neugodno teti Lj. reći.. vjerojatno je mislila da mi se ne da. tako je moja muzička izobrazba završila na ..0

    P.S. po slici, ovo je generacija bliža mojem tati, a i ja sam u zrelim godinama...a ona je i poslije moje štundala još mnooooge, što samo dokazuje kolike su generacije joj prošle kroz ruke!

    avatar

    12.09.2008. (16:42)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Gospođa Višošević je bila zlatna žena, izvanredan pedagog. Ne poznam niti jednog kolegu glazbenika (mojih godina dakle oko 62) koji ju nije poznavao i isto tako cijenio. Kad smo već došli u ozbiljne godine (recimo oko 40) svaki put kad bi ju susreli, ona već dobrano u godinama, mi bi ju svaki puta izljubili. Bila nam je baš draga.

    avatar

    12.09.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...