Komentari

oneloveonelife.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • teuta

    Pročitala sam i ovako ću iskomentirati. Marko je dokaz da se trud, upornost i jaka želja isplati.
    drago mi je da je uspio, bar u onom glavnom dijelu, a vjerujem da će i u ostalom uspjeti.
    Nisam sigurna da ću kupiti majice ali potrudit ću se, obećavam.
    Lijepo od tebe što na ovakav način želiš nekome pomoći. Svaka ti čast!!
    Pozdravček i cmokkkk.

    avatar

    05.09.2008. (10:53)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    Bash super od tebe shto nam pokazujesh put do Marka. Uistinu sam ocharana tom osobom (Markom) i uchiniti chu za njega sve shto je u mojoj mochi.
    A shto se njega tiche i chinjenice da ne dozvoljava pristup ni ljhudima koji su mu bili najblizhi. U pravu si kad a kazhesh da bi to mogao biti njegov nachin da nas zashtiti od sebe samog. A tko che zasshtititi njega od njega samog? To se ja pitam. Prihvacha li on sebe kao takvog i druge kao takve? Ne znam. Ili mozhda znam. Ali vjerujem da che biti volja Bozhja i da Bog zna shto radi te da je sve tako kako treba da bude. Da je sve tako kako smo odabrali i kako smo zasluzhili. A ako smo dobro odabrali mozhe nam biti jedino bolje. I josh bolje. Eh. Eh. Eh.

    avatar

    05.09.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Iako ne spada pod ovaj post ipak ću napisati odgovor na tvoj komentar kod mene.
    Pretpostavljam da si znatno mlađa od mene i da nemaš sjećanja na ona vremena jedinstvenog bratstva. E, u ta vremena Jadran je bio prepun turista s one strane Drine. Najčešća rečenica koju si na plaži mogla čuti bila je: Bre, što je lepo ovo NAŠE plavo more. Kada je '91 krenula okupacija Hrvatske najprije je odsječeno sve od masleničkog mosta prema jugu. Željeli su zadržati to "NJIHOVO LEPO PLAVO MORE". Čak su proglasili "Dubrovačku republiku". Previše je krvi proliveno da bi im rekli da imaju pravo na svoju prljavu Moravu, na desnu stranu Drine, na dio Dunava. Na Jadran NEMAJU pravo. Previše je krvi proliveno da bi im dokazali na šta imaju pravo...Eto zbog toga smatram da uz ljepote mora ne pristaju stihovi na čirilici. U tvoje pravo izbora ne ulazim.

    avatar

    05.09.2008. (14:37)    -   -   -   -  

  • one love one life

    More ljubavi... stihovi su na latinici. Ja nekako ne volim grupacije ni svojatanje.. al Đoleta volim..to znam :) .. a i more volim.. i to znam.

    avatar

    05.09.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...