Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Tri Pojma

    vidim da Vukovar nije na ruti?!
    ajde, pokupi Prvu Zakonitu pa navratite. Ona kava još čeka (ako se nije ohladila) ;)

    avatar

    04.09.2008. (09:45)    -   -   -   -  

  • levant

    hmm. dok ne odrastem me malo zbunilo...
    mislim ovako je pitala moja susjedica mala, 8 godina, mene. Čuj ja znam kad cure znaju kad postaju žene ali kako i kad muškarci to znaju? I sad ti reci. Odgovori ti djetetu...:)). Pak sam rekla nešto kao "ma znaš kad odu u vojsku" no baš mi odgovor nije bio biser od odgovora. I taman je stizao njezin otac. Pak sam se obratila istom "znaš što pita tvoja kćer..kad muškarci znaju da su muškarci?". E pa sad otac je odgovorio 1. odakle ti to sad (to je bilo ljuto) 2. oni nikad ne odrastu.
    Eto. Nisam ja to rekla ja samo citiram. Pak me sad muči ova rečenica tvoja zadnja odnosno predzadnja..:))

    avatar

    04.09.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Zona Z. - :-) ma, nisi zaboravljena. Ali em zaobilazno do Vinkofcih (još krampaju Županja - Vinkovci), em... A sav sam leteČi... No, idem navabiti Prvozakonitu u gepek, pa Ti se javim... ;-)
    @ Levantićka - čuj, nekaj sam se skonzultiral sa onim Jelinekom. On i ja pretendiramo (Ćirinim riječnikom) Tvoj komentar opasnim. Jerbo mlade mame, kad se unezvijere ili uzvijere, nabace spiku o klincima. Nebitno čijim. Cilj sredstva pravda. Pa Ti... mi da smo susjedi... Bi Ti ja rekel... Kaj, Izraelke nakon vojske postaju muški? Antifeministice jedna! Ttt!
    Te se, da, nemoj mučit. Trbušasta, prosijeda posljednja inkarnacija. Na mamu dugovječan, na tatu alkić te prijevremeno upokojen. Te kao takav, izvjesno, zanimljivog i posve nepredvidivog razvojnog puta. Kao i u ovih prvih četri banke. Nego, da mi žena kupi plavi čoper il crni?
    :-) :-) :-)

    avatar

    04.09.2008. (12:35)    -   -   -   -  

  • levant

    sve ti tu nabroja al ja odgovora ne dobih. Kad muškarci znaju da su muškarci? Što da kažem svojoj maloj susjedi što??? :))))))

    avatar

    04.09.2008. (14:32)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levitantica - pa znaju, kad ih starija teta (od recimo petnaest let) zaganja u haustoru i krene im skidat gaće, kao što klinci to u toj fazi samo međusobno rade. ili kad ih profaćica naruči doma pa otvori u šlafroku. najkasnije tada. /daješ materijal Jeli Žužineku, fakat...) al uvijek saznaju, i uvijek im curice tajnu odaju. to je nekaj s Biblijom mislim.
    ;-)

    avatar

    04.09.2008. (14:57)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Jaoj, dok te pohvatoh - sva sam se ingropala! tribat će mi vrimena za odmrsit se.
    Odoh, u zapletu padoh i nestadooooooh.... :-))))

    avatar

    04.09.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    znaš..u jednom rudniku u Tuzli se umjesto sa BOK ili DOBAR DAN pozdravljaju sa SRETNO..i kad dolaze i odlaze kažu SRETNO. meni to fora. eto tak da znaš kad buš išao tam u rudnik. kuiš.

    avatar

    04.09.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • primakka

    meni jesen obično stiže negdi iza rođendana, a sad mi se uvukla u kompjuter: otpalo sve šta je otpasti moglo :-((
    (psssttt! - sve mi se čini da si u nekoj ranijoj inkarnaciji bio ptica! te avioni, te rode, te te udaljenosti ddr, zege, beha, te vremeletni hitrokliz, te sad jesen koju nigdi ne vidim...)

    avatar

    04.09.2008. (16:11)    -   -   -   -  

  • NF

    glupo je odrasti, možda i gluplje nego raditi, zato se ja ludiram na poslu da poludio ne bih. zavidim ti, nama drugu nedjelju dolaze učenici iz neussa u goste, popij jedan radeberger u moje ime, a alex, da mi fali, fali. čak mi ne bi smetale ni one organizirane prosjakinje koje prilaze s dujuspikingliš ;)

    avatar

    04.09.2008. (18:32)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    a vidi ga, baš si maaavi :)))

    avatar

    04.09.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ gustirna - e, pa što misliš, da sam ja tako lakouhvatljiv? aa. moraš se pomučit malo. :-)
    @ Push-Pull - čujgle, jel Ti meni na muku sjedaš? Pa ja sam priženjeni Tuzlak... čak živio tamo dvije godine... (Navodno je "Sretno" strukovni standard za ulazak u svaku veću bužu... ;-) )
    @ Primakka - je, bil sam kondor u prošlom životu. Dali su mi samo tri dana;poslije je napravljen film. A jesen... Ma, gle, do Ti mi u Bosni sve tako. Ne znaš, spoznajemo li tako rano, ili kasnimo skoro za cijeli krug. To je tajna uspjeha... :-))
    @ NF - a moj prijatelju... Ima među nama poveznica, ali prate nas, pa neću ispisivat'. :-)) Je, ako me mama odvede na Alex, bumo si u Tvoje ime podijelili Radebergerčića. Pokojeg. :-)
    @ Uranopikula - kako za di. Kako za kaj. Jors tu traj. :-)) /Ovo je slobodni prijevod one filozofije o izvrtanju nedostataka u prednosti, hahaha.../

    avatar

    05.09.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...