Komentari

klodica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mala_sanja

    Promijena stana zvuci dobro. Zasto da se tamo bezveze mucite, ako imate jos izbora? I prica se o trudnoci. Jako lijepo!! :o)

    avatar

    04.09.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    kada se osjeti mučnina u želucu na nekom mjestu, zbog-radi nekoga, jednostavno je opće neumjesno ostati na tom mjestu..koferi vas zovu !! istina je, često spominješ tu stariju generaciju, ali normalno valjda.. pa bliski ste si i dijeliš s njima dan.. moraju ti biti u mislima.. držim fige da će vam biti bolje..ali mislim, iz bilo kojeg razloga, tako se derati na curu,usred svega i svih, meni je to nenormalno..stvarno grozno..neoprostivo..

    avatar

    05.09.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Draga moja, mislim da ste dobro odlučili. Dragi i ja smo sami u svojoj kući (dobro, nije baš naša, banka ju može uzeti kad hoće) i imamo mir. I definitivno ne treba bratu okrenuti leđa.

    avatar

    07.09.2008. (05:01)    -   -   -   -  

  • DEBLJINA I MRŠAVLJENJE

    Jojjj,kad se samo sjetim tih svih selidbi i seljakanja...najprije kod bake i djeda...uf preveliki generacijski jaz...pa kod mojih prije toga,onda opet nakon toga...život nam je počeo prštati pozitivom kad smo počeli graditi vlastitu kuću...uselili prije 3 god...nema ljepšeg kad si sam svoj gazda...ak mi se hoda gola-hodam gola...muzika svira glasno...ne čeka se na red u kupaonama i na wc,pogotovo još ako je samo jedan u kući...da ne govorim o zajedničkoj kuhinji,kuhanju...ha ha...No,lako je kad ti roditelji barem u startu pomognu,meni su moji dali gradilište,pa smo ipak uspjeli sve to izvesti...otići na svoje...bez te pomoći-teško....I mi odgađali bebu dok se ne preselimo k mojima...

    Držim vam fige da nađete,kakav-takav mir...

    veliki sunčani pozdrav i sretno!!

    avatar

    11.09.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...