Komentari

marijamiholjek.blog.hr

Dodaj komentar (65)

Marketing


  • Hrvatska u srcu :)

    jako lijepi post,teško je sada išta napisati..
    to što se dogodilo nikada nećemo zaboraviti..
    dragi Bog ih čuva gore..

    Ovo nije kraj, gore pogledaj,
    Tamo piše drugo ime,hrabrosti...
    Ovo nije kraj,zadnji zagrljaj,
    Sve dok za vas gore svijeće,ljubavi,,,
    Sva je tuga svijeta u meni,
    A ja ne dam da me pobjedi...

    avatar

    01.09.2008. (22:59)    -   -   -   -  

  • koliko tuge u ovome svijetu

    Kod nas, na žalost svih nas, nitko ne misli ništa, ah da misle, kada se radi o utrci za foteljama i novcem. puno pozdrava!

    avatar

    02.09.2008. (07:17)    -   -   -   -  

  • justme

    Za početak, da se razumijemo, obožavam ovu tv-voditeljicu. Najdraža mi je od svih ličnosti na tv-u. Ali ipak imam zamjerku: Odakle Vam pravo kritizirati državni vrh zbog nedolaska na komemoraciju?
    Jasno da mi je žao vatrogasaca i njihovih obitelji, ali ima i puno drugih ljudi u Hrvatskoj koji su poginuli umanje ili više sličnim nesrećama (ne nužno u požaru) , pa zar je državni vrh dužan doći na svaki od tih događaja kojima se odaje počast nesretno preminulim ljudima? Tada bi svaki dan morali dolaziti na slične događaje "odavanja počasti" i to bi bio glavni posao koji bi trebao obavljati državni vrh. A realno gledajući, bilo tko drugi da je na vlasti također ne bi došao, iako bi sada mogli možda reći da bi, samo kako bi ocrnili vladajuće.
    Iz Vaših riječi se da vidjeti da ne volite baš naš državni vrh. Znate, ipak ako bolje razmislite tko je mogao sjediti umjesto njih (sreća pa nije) ovo nam je najbolja moguća opcija.
    Ponavljam, ništa osobno, i dalje ste mi najdraža tv voditeljica, samo iznosim neko svoje mišljenje. :-)

    avatar

    02.09.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  • just think

    justme,
    vi gospodine ne vidite razliku između tragične automobilske nesreće i tragedije na kornatima. Ne razlikujete to da je netko poginuo (na strašan način) obavljajući svoj posao koji uključuje riskiranje života da bi sačuvao imovinu i živote svih nas. Kad biste TO razlikovali vaša omiljena voditeljica bi vam bila još draža i onda biste razumjeli da je državni vrh MORAO biti na Kornatima i nigdje drugdje.

    avatar

    02.09.2008. (12:05)    -   -   -   -  

  • Željka@

    bok

    avatar

    02.09.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • Željka@

    predivan post

    avatar

    02.09.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • Željka@

    nadam se da ćeš mi komati http://jasampijanabudala.blog.hr/ molim te .....

    avatar

    02.09.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • Željka@

    pusaaa ... željka bebek,privlaka(selo) to sam ja

    avatar

    02.09.2008. (13:18)    -   -   -   -  

  • vino na usnama

    Izgleda da se Kobra (đastme) vratio sa ljetovanja i odma bi branio da se kritizira državni vrh, ma nemoj, a odakle tebi pravo da kritiziraš jednu damu. Zaslužio si godinu dana zatvora u Lepoglavi. Mariji nema suprostavljanja, OK, ona je dama, pa se lijepo ispričaj dami, pojedi tvoj špekić za gablec u ladovini nekog ministarstva i ubij oko do kraja radnog vremena sanjajući osmjeh tvog premijera.

    avatar

    02.09.2008. (13:39)    -   -   -   -  

  • justme

    Nisam se vratio s ljetovanja, nisam gospodin (žensko sam i imam 21 godinu), laički gledam na stvari i to je bilo samo moje mišljenje. Isto kao što i gospođa Miholjek ima svoje. Na to valjda imam pravo?? I da, on nije MOJ premijer!

    avatar

    02.09.2008. (18:36)    -   -   -   -  

  • patricija

    pa da, otkud gospođi Miholjek pravo da komentira našu političku svakodnevicu?? valjda bi trebala pisati samo o cvijeću i bubamarama..
    jedno imaš pravo justme - svako ima pravo na svoje mišljenje, samo što neki ispod svog mišljenja i komentara lijepo napišu svoje ime i prezime! zato kapa do poda Marija!

    avatar

    03.09.2008. (09:29)    -   -   -   -  

  • *Kora*

    Čim su počeli anonimci u potpisu, teme su vruće.
    Moje skromno mišljenje je da su svakako trebali biti tamo, da su trebali odati počast tim mladim životima kojih više nema. Bar pokušati suosjećati s roditeljima i rodbinom tih dečkića.
    No, što je tu je. Valjda je klopa i što se nekad jelo tog momenta bilo važnije. Ako ništa drugo, bar ukusnije.

    avatar

    03.09.2008. (10:45)    -   -   -   -  

  • ..TiNa i aNiTa,,:)

    ,,eeii..eo nas dvije nismo baš tolko zrele da bi raspravljale o državnom vrhu,politici i ostalim takvim stvarima,,samo želimo reć..svaka čast za post,,tužno je to što se dogodilo..
    ,,eto...pozdravljamo vas,,!!

    avatar

    03.09.2008. (16:29)    -   -   -   -  

  • cukar

    a ja se nadala procitat nesto novo... s ovom temom i ovim stavom je nemoguce pogrijesit... hm... ocekivala sam previse...

    avatar

    03.09.2008. (17:01)    -   -   -   -  

  • Claire

    mene je najviše razočarao gospodin Mesić, ako se tako može nazvati, koji se još šprdao kako ne može istovremeno biti na 2 mjesta, uz neizostavni podsmjeh...Želudac mi se diše od takvih...

    avatar

    03.09.2008. (17:43)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Marija,bok!
    Jedan sam od najstarijih blogera,tu,na blogu.hr..lijepo je znati da si našla vremena za sebe i ovdje među nama.Tvoja tema ovog posta je hvale vrijedna.Ali,nebum komentiral njegov sadržaj,imam mišljenej toliko retardiran nisam,no,nekaj drugo bi te pital.Urednica si Informativnog programa na TV Novoj...jel tak!Zakaj ovak britak jezik nisam čul na tv ekranu?Mislim,na sve kaj se događalo oko pogibije tih vrijednih ljudi,koji su ni krivi ni dužni izgorili u požaru na Kornatima?Uređivačka politika na TV Novoj kad ide u javnost je jedno,a tvoje obraćanje istoj javnosti ,ovdke prek internetaje čist nekaj drugo?Zakaj,Marija?ZAKAJ?

    avatar

    03.09.2008. (17:57)    -   -   -   -  

  • maći

    dajte svi skupa traljezgate bez veze, došli ili ne došli sad je svejedno, meni bi se više dopalo da je vlada, predsjednik ili kaj ti ja znam tko od tih naših vrlih "moćnika" kupilo 12 kanadera i svakome dali naziv po stradalom vatrogascu na kornatima. To je naravno moje mišljenje, jer nevidim čemu sad to lažno prenemaganje, svi smo kakti suosjećajni, a pet minuta prije toga smo bacili opušak i time opet ugrozili nekog vartogasca, za kojim bumo sutra plakali.

    avatar

    03.09.2008. (17:59)    -   -   -   -  

  • SANDI

    VATROGASCI HVALA VAM - SAD STE NAŠI HEROJI I NITKO VAS NEĆE MOĆI USPOREĐIVATI
    SA BILO KIM - JER BORIT ĆEMO SE ZA TO HVALA VAM JOŠ JEDNOM HVALA
    PONOSNI SMO NA VAS

    avatar

    03.09.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Ti si hrabra žena. :) Bravo!
    Drago mi je da si nam se pridružila u blogosvijetu. :)

    avatar

    03.09.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • bosanac

    sareni marketinski zidovi srama
    Prazna obecanja su najbolja reklama
    Na stolu komad hljeba, u snovima salama
    Sve u ime naroda, cist profit i zarada
    Kazite nam ministri, nasi poslanici
    Zasto ratni invalidi zive k’o jadnici
    Na ivici zivota, vama bitna svota
    Poznajete l’ osjecaj, zove se sramota

    avatar

    03.09.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    uvjek se sječam na hrabre vatrogasce svaki
    onaj koji ljubi taj pati

    avatar

    03.09.2008. (19:52)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Mrtve nikakvo odavanje počasti i dodjela odlikovanja i odštete oboteljima neće vratiti. Očekujem da se Mesić, Sanader, Bozanić, a možda i Bandić pojave na sprovodu jučer poginulog Mungosa. I on je poginuo na dužnosti, što ćemo s njegovim dvjema kčerkicama?

    avatar

    03.09.2008. (19:56)    -   -   -   -  

  • BlackSummer

    Politika je k..., a naši političari naučili su kako se obnašati u najstarijem zanatu na svijetu. Jedino što su u svemu tome zaboravili je da sve ima svoj rok trajanja, a njima je sat već otkucao svoje.

    avatar

    03.09.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • realan

    Kada se dogodila ta tragedija nitko se jednostavno nije usudio postaviti pitanje u kolikoj mjeri ima krivnje u roditeljima koji su svoju maloljetnu djecu uopće učlanjivali u DVD-e a samim time i u rizik toga što se dogodilo. Mislim da ipak nije pravedno za nesreću optuživati državni vrh, pa da je iz bilo koje stranke, navodeći propuste i nedostatke u samoj organizaciji vatrogastva. Kao i u prometnim nesrećama uvijek je kriv ministar prometa zbog loših cesta, premijer zbog opće loše gospodarske situacije itd. Vjerojatno nisu došli na tužnu obljetnicu jer nebi se htjeli braniti od napada koji idu na njihov račun. A mislite da su novinari bili tamo zbog žalosti i sućuti. Ma, ne oni su došli zbog priče koja je bila prava poslastica, a vatrogasce su zaboravili već pri prvom zavoju ili do prve priče za koju mogu optužiti najrađe premijera i predsjednika.

    avatar

    03.09.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • svastaraaaaaaaa

    sramota za vrh države vidi se koliko cijene svoju državu svoje ljude, a tek heroje koji su poginuli u požaru!

    avatar

    03.09.2008. (20:31)    -   -   -   -  

učitavam...