Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • rU

    eh, fanika, kod tebe nikad nije dosadno ... :-)
    pobrine se za to mlađarija i vesela gerijatrija ...

    nasmijah se priči o 'šeiku' i sjetih svoje susjede koja se uvijek žalila na svoga oca koji je u starosti uvijek nekamo jurcao i bio svakom loncu poklopac. vozio se taj djeda tramvajem, izbila svađa između kontrolorke i putnika koji nije kupio kartu.
    djeda se nagnuo bliže, da mu što ne promakne, i završio s modricom na oku ... opalila ga greškom kondukterka torbicom ...

    avatar

    02.09.2008. (00:17)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hahahahhaha ne znam čemu sam se slađe nasmijala : opisu juniorkinih nevolja (oprosti , znam sad proceduru , ali tvoj je prikaz , ljuta gujo , nezaboravan ) ili gerijatrijskom izvješću ... a kratak opis saobraćajke me razvalio od smijeha ... slika je za bogove hihi
    Moja Fani ... pusa velika :-))

    avatar

    02.09.2008. (00:26)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Evo mene s posla, spori komp, ne mogu odgledati video i fotke.
    Ali želim čestitati i poželjeti sve najbolje za novi početak. I ja krenula treći put u prvi srednje!
    Kako su važni kad krenu... blijedo me gleda sin kad mu govorim da će ovaj dio života pamtiti kao najbolji...
    I da- želim da se "pošteni"nalaznik ipak javi. Obično kad pokupe novce, novčanik s dokumentima odbace (bar je tako u Rijeci, kad ti ga dignu u autobusu, policija točno zna mjesta gdje se mogu naći takve stvari, meni ga tako vratiše)

    avatar

    02.09.2008. (08:13)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Vidim kod vas nikad dosadno. Osim toga glede gubitka zaboravih reći da i mama snosi dio krivnje ;) ...zbog bacanja računa. Da nije bilo toga... mogli smo posao odraditi dok je još bilo vruće ;))))
    Inače još nije gotovo. Kad date prijavu na murju možda se stvari odnekud. Meni su tako jednom pronašli izgubljenu putovnicu, a za vozačkom valjda još tragaju ;)))))

    avatar

    02.09.2008. (09:31)    -   -   -   -  

  • fanny

    @rU - moram ti reći da me vesela gerijatrija drži u formi, bolje nego dječji vrtić :) Svi troje su kao djeca. Doduše djed Martin je preko plota, njega uglavnom samo čujem kako pjeva ili kad se želi razgovarati. Ponekad ostane bez cigareta. Nedugo je pristavio kćeri kuhati ručak, pa zaboravio, otišao u vrt i zagorio mu lonac. Sad kad ga vidim da šulja, pitam ga jel' ima što na štednjaku:) Nosko je pun morskih ideja, najčešće bespotrebnih, ali - tko sam ja da osjenjujem što je nužno, a što nije :) Štaka-baka je najrazumnija - to je ono što volim kod nje, o svemu s njom možeš razgovarati, ponekad zaboravim da ima osamdeset, sve prati i zna što se događa i ima široke interese. A i nije zamorna. Tri interesantna, posve različita starčeka :)

    @Vitae - sve ti ga to dođe na isto, juniorka sa svojim filmom i ovi troje sa svojim (čitaj odgovor Rusalki). Kad sam ljuta, onda bi i zmija crkla da me ugrize, no oni koji me poznaju, samo me puste da ispušem svoje. Brzo se zapali, još brže ohladim :)

    @Zmajka - ono što se ponavlja iz generacije u generaciju - u toj dobi nikad nisu svijesni da im je lijepo i nitko im to ne može utuviti u glave. Kad shvate - proš'o voz :)
    I ja se vodim logikom da ako nađu dokumente, netko pošalje na adresu ili jednostavno preda na policiju. Tako bi ja napravila. Ali je vrag, ako netko uzme novčanik, a ddokumente baci u smeće, onda je to - zbogom :)

    @Manga - pa da, sad sam ja kriva. Da je mene slušala, ne bi ga ni trebala ili bi ga imala u torbici oko struka. Koje čuvanje računa, ja račune čuvam samo ako nisam sigurna za veličinu, pa u slučaju mijenjanja, kad kupujem napamet. I za stvari koje imaju garanciju.
    Ostavila je to ona negdje kraj onih velikih kopanja gdje je roba nabacana. Teranova, Urban, Kapa...nisam ni gledala kak se sve zovu. Juniorka je k'o pesek, mora svugdje zapiškiti dućan. Odložila ga u stranu, pa razgledala majice, hlače, znaš već kako to ide. Pa je isprobavala u garderobama, možda ostavila na polici. Vrag je što je bilo sigurno dok je bio kod mene u torbi. Pa ga je uzela pa kupovala neke sitnice. Da smo odmah primijetile, znale bi točno gdje ga je ostavila. Ovako - da, ja sam kriva. Trebala sam joj ga uzeti i spremiti u torbu i - zveknut' je iza uva :)
    Jednom je Pajo izgubio osobnu. Otišao je zatražiti novu i kad je prošla objava u NN i sva procedura, došao po novu, a ženska mu iz ladice izvadila staru, netko pronašao i donio u PU. Tj, nije mu dala, nego pokazala. Navodno je stajala tamo dva tjedna :)

    avatar

    02.09.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    hehe dobro se drži taj deda hehehe, a zmajka fakat ima praf :) zgleda malo ko arap heheheh
    nego vidim srednja počela, sad će bit svega tek hehe
    ja došla s mora, tak da evo odmah se javljam i ostavljam veliku pusu :)
    a šta se tiče gubljenja dokumenata, novčanika, joooooooooooooj sretno s procedurama, kod nas u zg-u je to još gore, više ljudi, više frka, vjeruj mi :))
    mah mah pusek :))

    avatar

    02.09.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Naravno da si dijelom kriva. Sad si priznala i dobro ;))))) Ne moraš klečati na kukuruzu, ali nadam se da i ti naučila pouku. Drugi put uzimaj račune. Ako ne uzmeš račun po zakonu činiš prekršaj. Kupac je dužan i obavezan uzeti račun. Trgovac mu ne smije dati robu bez računa. To se samo još kod nas smatra čašćenjem trgovca.
    A glede murje, prvo odradite prijavu. Možda se pojavi od nekud. Tek nakon toga vadite nove. Da ne bi bilo ovo što smo iskusili ja i Pajo. Napraviš novu, a stara tamo već tjednima...

    avatar

    02.09.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    U nedjelju sam ovdje, u Saskom parku, gledao svirace. Park je bio prepun penzionera koji su iskoristili lijep nedjeljni dan da bi prosetali, ugrijali se na suncu i slusali ritmove svoje mladosti. Sviraci su svirali tango i to onaj najpoznatiji. A samo jedna usputna opaska da to nije onaj argentinski vec urugvajski. Zivot je cudan i prepun strasti. Zivot je tango.

    avatar

    02.09.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Meni izgleda kao neki iskusni holivudski redatelj koji čeka da ga se intervjuira :) A što se tiče izgubljenog novčanika - neka vam je to najveća nesreća u životu ;)

    avatar

    02.09.2008. (16:43)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Au, pa zbilja se tu svašta zbilo. No neka je juniorki sretan početak školske godine, a novčanik...ako se ne javi pošteni nalaznik - želim vam mnogo strpljenja s birokracijom. ;-)

    avatar

    02.09.2008. (20:27)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Pikulica - stigla ti nama :) Nisam ti navraćala na blog i ostavljala komentare, kad znam da nisi na kompu :) A i znala sam da ćeš se javiti kad stigneš :)

    @Manga - a ti zapeo s tim računima. Uzela sam ja račune, sve po propisu, računi bili u vrećicama, ali došli smo doma, ja pobacala račune, škatulje i ostalo. Fućkaj račun kad ne znam gdje smo novčanik ostavile.
    Pa ako osobna leži u ladici, u čemu je problem da te obavijeste da je kod njih, barem adresu imaju. Bez brige da treba, našli bi te u sekundi. Ovako, samo više love u proračun :)

    @bocacciozg - znaš onu iz "Mirisa žene" - tango je kao život, pogriješiš korak i nastaviš dalje :) A da je tango erotičan i prepun strasti, to je istina. Nema toga kome krv ne potjera brže :)

    @Kinky - deda je pustio bradu i posve drugačije izgleda. Nekome brada poboljša izgled, a nekome - obratno.
    Tako je to, kad nema ništa gore i sitnija stvar ti izgleda kao najveći problem :)

    @Big Blue - godina je zaista dobro počela. Juniorka oduševljena s predmetima i profesorima. Čak je ustanovila da joj je zanimljiv predmet, kojeg su djeca iz iste škole (starija generacija) - proglasili dosadnim. Sto ljudi, sto čudi.
    Svakim danom sve manje računamo na nalaznika. No, tek je tjedan dana prošlo :)

    avatar

    02.09.2008. (22:37)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    eeee sta ces mladost-ludost, ne znaju tko im glavu nosi hahaha no dogadja se i nama "ozbiljnima", fakat je bedara zbog vadjenja dokumenata no kaj sad, sta je tu je...bute i to prebrodili pa makar i uz tvoje zvocanje hehehe A deda je fakat origigi, hahaha meni lici na nekog redatelja hahaha za ples, bilo da je tango ili bilo sto.....uvijek ZA !!!!!!!!!!!!!

    avatar

    03.09.2008. (02:00)    -   -   -   -  

  • Njofra

    tango

    avatar

    03.09.2008. (02:20)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Bitan je nastup. Znam da mi je ostao novčanik kod vas. Tvrdite da nije? Uskoro će vas posjetiti neki ljudi u crnom, pa njima objasnite. Želite sanitarnu, poreznu, financijsku inspekciju? Samo recite... ;)))

    avatar

    03.09.2008. (08:55)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MENTINA - kad se sjetim, nisam ni ja bila manje u oblacima, samo nikad nisam gubila stvari.
    Deda je cca 1.50 visine, pa liči na talijanskog redatelja :)

    @1NJOFRA - slažem se :)

    @Manga - bem ti, pa ti si gori od mene i Noska u najboljim godinama. On je imao taj stil - odmah šalje inspekciju. Sad si me sjetio dana kad me nisu primili u usmjerenje (upravno).
    Izmislili su razlog da me ne prime u usmjerenje, kao - nisam imala potpis razrednice na uredno ovjerenoj fotokopiji (!!). Nosko se zaprijetio republičkom inspekcijom za prosvjetu. Pa se ovi usrali i odmah primili i mene i još desetak njih koje su na sličan način odbili.
    Nisam mu odmah rekla za onog profača koji me na faksu pilio zbog potpisa na indeksu (zbog njega sam zapela s faksom). Poslije mi je rekao - e da si mi odmah rekla - ja bih s njim porazgovarao. Budući da sam znala kako to izgleda kad Nosko zna da je u pravu, a ovaj je bio pijani kreten sa ženom na političkoj funkciji, nisam mu se usudila reći.
    A glede šratofla - veli juniorka da ga se sjeća da ga je stavila u veliku vrećicu ( u koju je natrpala one manje) na vrh. Dakle - hipotetski je mogao ispasti i na cesti. Hipotetski je mogao uzeti i netko od kupaca, bilo ih je ko mrava. Lovi ga sad.

    avatar

    03.09.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Petak 05.09. - to je moj dan.

    Pozdrav ostavljam,
    Bocaccio

    avatar

    03.09.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Tango ti je odličan! :)

    avatar

    03.09.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Imao sam sličan slučaj na plaži, ali kad sam navikao u planini na poštene bio sam manje oprezan. N.N. i to, nešto vremena i love, mogao sam otići na Korčulu umjesto toga. Čestitke Zmaji na medalji, a i ja idem ponovo u 1. i 3. srednje. Pozdrav sa Korintije

    avatar

    03.09.2008. (14:52)    -   -   -   -  

  • tyche

    Eto, bas mi je zao sto je Zmaja izgubila dokumente - to je pain in the ass kad se mora sve ponovno vaditi :(((

    A ovi clipovi - najljepsa ti hvala, nikad nisam niti cula za taj film, ali probat cu ga naci na internetu i downloadati sad - ove scene su predivne :)

    avatar

    03.09.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    To ti je jedan zagorski gen koji sam u međuvremenu usvojio... s'e vas bum tužil ;))))

    avatar

    03.09.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    sve će se posložiti i možda ipak netko pošten donese taj novčanik tamo gdje mu je mjesto, vidim ja da je bilo još zanimljivih situacija u tvom kvadrantu ...

    avatar

    03.09.2008. (22:39)    -   -   -   -  

  • fanny

    @bocacciozg - dakle - čekamo petak :)

    @Sanja - znala sam ja da će blogerice biti oduševljene :)

    @gogoo - znači, pošteni su samo u planini :) I ja bi na Korinthiu :)

    @tyche - a što ćemo sad...
    Ako možeš skini ga, jer uistinu je prekrasan. Boemski Pariz, scene predivno snimljene, ona izuzetno elegantna i graciozna. Baš se gleda sa uživanjem :)

    @Manga - dakle, dobio si ga ženidbom, htio-ne htio. Vidiš, nije nama lako sa Zagorcima :)

    @Dag - hvala na optimizmu, ja se još nadam.
    A kad kod nas nije zanimljivo? :)

    avatar

    03.09.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...