Komentari

stifmeister.blog.hr

Dodaj komentar (46)

Marketing


  • cimmerian

    Zaboravi si na najbitniju "vrlinu" a to je novac,hipotetski može neki muškarac zadovoljavati svih 10 navedenih vrlina ali ako nije "situiran" on za ogroman broj djevojaka nepostoji.

    avatar

    28.08.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    ti si car...e o tome znamo svi sve al eto tesko je to i u djelo provest...zar ne?
    daj se jednom malo osvrni i na taktiku zavodenja_"cuj meni je ovdje vruce u discu jel bi se isla malo ono prosetat po parkicu"...cemu to?? ako cezneju svi redom za idealnim curama i sve blabla a onda sami sebe pokopaju takvim izjavama....

    samo tako naprijed....mozda opametis kojeg blogera il slucajnog prolaznika ovdje :))

    avatar

    28.08.2008. (13:17)    -   -   -   -  

  • on.off.lutkica

    sve , ali hladnokrvnost ne :)

    avatar

    28.08.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  • nadal

    dodao bi još Ćiro. . "sine, sve to i još samo toliko potrebna doza sportske sreće. ."

    avatar

    28.08.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • Fumiko

    Vrlo zanimljiv blog. Sve pohvale.
    S tim da ja kao žensko ne razumijem zašto bi netko tu morao biti hladnokrvan. Mene na taj način odbijaju svi ljudi, ne samo muškarci. Jer ne treba mi netko tko je hladan i bez imalo simpatije za bilo kakvu aktivnost, a traži samo svoj cilj i dolazi do njega ko divljak.
    Drskost isto, osvajanje žene nekim "nasilnim" putevima meni se ne dopada, pa ne ovisi mu život ako neku curu ne upozna il ne prohoda s njom. Uvijek se može ići zaobilaznim putevima bez da se udara glavom u zid. Mislim da sve treba prepustit vremenu a ne silit.
    Pozz

    avatar

    29.08.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Homoseksualcima to ipak nije toliko bitno.

    Meni itekako jest :))

    avatar

    29.08.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • uzburkano more

    Većina od nabrojenih vrlina ne može se preko noći steći s njima se rađaš, s njima te odgajaju i odrastaš. Najgora moguća varijanta je netko tko glumi sve to, a takva je većina, pa kad pogledaš u oči ono što je ostalo iza maske glume smuči ti se, pozdrav

    avatar

    29.08.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    A sad cu se usuditi nesto napisati. Istina je, mnoge zene ce lako osvojiti tzv. alfa muzjaci. Oni su ambiciozni, drski, ne pokazuju svoje osjecaje, naizgled su nesalomljivi... Frendice i ja iz zovemo (s oprostenjem na izrazu) "jebaci". Oni ce gotovo svaku zenu dovuci do kreveta, ali nece bas tako lako doci i do njenog srca. Iako ce mnoge za njima patiti kada veza neminovno pukne, one ih nece htjeti za muzeve pa makar bili posljednji na ovom svijetu. Kad trazis muza, potencijalnog oca svoje djece, ne treba ti alfa muzjak. Oni nisu pouzdani jer su lovci i nikada nece biti tu kada ih trebas... Njihova buducnost je ili usamljenost uz alkohol i prolazne ljubavnice kojima s vremenom prestanu cak gledati u lice ili nekoliko propalih brakova... Nadjes li mi jednog "sretnog" lovca u zrelim godinama, platit cu ti veceru. :)

    avatar

    29.08.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • ???

    Samo žene i homići se dosad javljali, pa pametuju da zapravo stvari uopće nisu takve kakve jedu, nego blabla. Kao kad neka "misica" ili "selebriti" na TV u intervjuu kaže da nije glup(a), nego da se izjave tumače na krivi način :-)
    Znao sam da nećeš izdržati, "Stifmeisterov pristup", Dezerter, Peking, 40 dana, Nije_gotovo... Kad se navučeš na blogiranje, moraš pisat.
    Nego, zašto se iz bilješke o piscu izostavlja "Liga mufova" i ubacuje "zavodnička Liga"? Jesu li zakopane ratne sjekire s Novom TV, nakon njihove namjere da naprave negativno nastojen prilog o LM, koji si bio preduhitrio postom?

    avatar

    29.08.2008. (11:28)    -   -   -   -  

  • Stifmeister

    riječ muf otišla je u povijest kao politički nekorektna, zajedno s još nekoliko njih. :) drago mi je da je tu netko tko me prati od malih nogu ;)

    avatar

    29.08.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • ronin

    slažem se djelomično sa ovim zadnjim komentatorom. žene, sve uvijek čeznu za ovakvim tipovima muškaraca. pogodio si sve.

    i mene kao i većinu muških ide na jetra ono tapšanje po ramenu koje si spomenuo.
    nema muke bez nauke.
    pa nema ni srca ženina bez po muke.:))

    i da što većeg novčanika ako želiš nešto da traje jerbo to su geni, a rijetke tice na koje sam naišao se nisu mogle suzdržati od pitanja s lovom. čak kad su totalno skurčene, u nokdaunu, i recimo nisu Monica Belluci ali da uspijevaju se sjetit ... love to da. hehehe
    odličan post.

    avatar

    29.08.2008. (11:44)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Slažem se sa svime.

    avatar

    29.08.2008. (12:03)    -   -   -   -  

  • Traganje za izgubljenim vremenom

    samo da se osvrnem na jedan od komentara (prvi po redu) novac nije bitan osim ako ne želiš dobiti površnu djevojku, dok ovo ostalno stvarno stoji ali svakako u umjerenom omjeru jer nije dobro ako je muškarac preborben,predrzak i presamouvjeren itd
    dečki preuzmite inicijativu jer grozno je čuti da smo se mi cure pokvarile, razbahatile jer vatamo dečke a zapravo smo prisiljene vašom pasivnošću

    avatar

    29.08.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • ???

    Znači, neće biti dopunjavanja i proširenja sad već mitskih priča o Ligi, onoj Piramidi u kojoj su gosti (redom "poznati" i "normalni" likovi) pozivali narod na linč, komentara o srednjoškolkama, analizma količine kijuzma i bahatizma među "selebritijima"... :-)
    Evo jednog inspirativnog teksta, "Evolucije sponzoruša"
    http://www.tulumarka.com/blog/evolucija-sponzorusa-by-sir_valsi mot--232

    avatar

    29.08.2008. (12:09)    -   -   -   -  

  • Stifmeister

    naravno da će biti. već sam napisao cijeli tekst. :) ali neće biti u sljedeća dva-tri mjeseca, jer imam druge prioritete

    avatar

    29.08.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • slaven178

    mmmm zavedi me

    avatar

    29.08.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • chinakoor

    VAAAAUUU!!! Hvala ti Stiffmeisteru! Bravo! Hvala ti na svemu!! Sada znam! Imam znanje! Sada će napokon tisuće i tisuće muškaraca doslovno nešto i pojebati nakog ovog spektakularnog otkrivenja! Hvala ti u ime svih onih koji nisu bili svjesni da je tako malo potrebno da se uhvati prava ženska osoba i koji će napokon otkriti što je to seks. STIFFA ZA PREDSJEDNIKA.

    avatar

    29.08.2008. (13:07)    -   -   -   -  

  • Anonimna

    OMG! Koja hrpetina gluposti... Dominantnost i drskost? To ti možda pali na Esmeraldama i Rosama iz meksičkih sapunica koje sjede doma, plaću nad svojom sudbinom i čekaju da ih dođe spasiti bogati mamin sin. Normalne žene si ne traže taticu nego partnera. Ako ti je cilj upecati umno prikraćenu koferušu, onda ti je ovaj pristup savršen. Normalne žene vole kraj sebe imati frajera koji je zabavan, inteligentan, ne shvaća sebe preozbiljno i i koji tretira žene kao sebi ravne (što i jesu). Kad mi priđe jedan takav sa stavom "sad ću ja tebi reći što ti zapravo hoćeš jer si ti tupavo žensko pa sama ne znaš" odjebem ga kad si reko keks.

    Već mi se tlak diže od ovih likova koji misle da je ženama važan samo novčanik. Takvi u pravilu ženi ne mogu ponuditi inteligenciju, smisao za humor i dobar seks pa se tješe da ih nitko neće jer nemaju dovoljno love. I da, kada trzaš na ultrazgodne a ultraglupe, što možeš očekivati? Takvima je to jedini način da si osiguraju egzistenciju. Ako hoćeš glupu nesposobnu tuku koja će te čekati kod kuće i plaziti pod tvojim nogama to treba i platiti, jebi ga. Tko vam je kriv što vam je lakše izvaditi novčanik nego ulagati u vezu i truditi se oko cure? Vaš izbor.

    Ali vas ne zanima mišljenje žena i homoseksualaca, više vas zanima što misle isfrustrirani kreteni koji žene nazivaju mufovima...

    avatar

    29.08.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • ???

    @anonimna: odi si kreiraj blog, pa napiši nešto "pametno" i razotkrij nam što to "prave žene" žele, da ne padnemo pod utjecaj ovog "lažljivca".
    Za ne povjerovat, jave se neke koje niti ne pročitaju što piše, ali mora nešto reći, uz obavezno "nemaš pojma" ili "uopće nije tako". Jedna od onih koja psuje mater prognostičaru na telki jer kiša pada baš za vikend :-) Uzor: Irena Grobnik.

    avatar

    29.08.2008. (15:22)    -   -   -   -  

  • missillusion

    pola toga bi svaki čovjek trebao imati za sebe, a ne da mu to bude sredstvo zavođenja, jer ako neko vještački ide stvarati samopouzdanje i sve to ostalo, to se kuži i jadno je..., ovo me podsjeća na one članke u ženskim časopisima : kakva biti da se svidiš dečkima? to što je ovo muška verzija ne znači da je manje bzvz..., dečki stvorite si život i zanimacije, pa onda se nadajte normalnoj ženi

    avatar

    29.08.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Da lik mene zapali mora prije svega biti zaista odgovoran. Dakle u životu ide naprijed punom parom i ne zajebe gotovo nikad, a kad i da, nije vidljivo. Totalno seksi.

    avatar

    29.08.2008. (20:13)    -   -   -   -  

  • skaska

    a gdje je tu čarobnjak iz oza?

    avatar

    29.08.2008. (21:22)    -   -   -   -  

  • Anonimna

    "A što ako su obojica prosječni, a s jedne strane je iskreni dobrica, a s druge lukavi tip pun lažnih spika? To je ono o čemu ovaj priča"

    U takvoj situaciji biram dobricu. Ali takve se situacije u životu rijetko događaju. Uglavnom ispodprosječni dečki glumeći dobricu kompenziraju neke stvari. Prvenstveno u pogledu fizičkog izgleda. (Zapravo me čudi kako frajeri nikad ljubavni neuspjeh ne pripisuju svom fizičkom izgledu a s druge strane to je ono što prvo gledaju kod cura. Fizički izgled je kod upoznavanja presudan. Točka)

    To nije samo problem muškog roda. I ja sam se masu puta znala pitati zašto su svi dobri frajeri s kučkoidnim gadurama. Zato što takvi ljudi imaju stav, imaju jasno postavljene granice i ne dozvoljavaju nikom da ih gazi. To nije stvar spola nego osobe. Jedno je iskrenost, pažljivost i osjećajnost a drugo je stav "slobodno se poseri po meni".

    Autor bloga ima pravo kad kaže da je samopouzdanje bitno. Ali zdravo samopouzdanje je jedno, a prepotentan, pokroviteljski stav koji on zagovara je drugo. Ne mogu govoriti u ime kompletnog ženskog roda ali meni su najseksi frajeri - opušteni, duhoviti, znaju se šaliti na svoj račun, ne shvaćaju sebe preozbiljno. Ako je frajer prosječnog izgleda i ima takav stav kod mene prolazi. Ako je i najjebozovniji na svijetu i ima najdeblji novčanik, bahatošću, kurčenjem, drskošću i dociranjem svisoka će me sigurno odbiti.

    avatar

    29.08.2008. (21:41)    -   -   -   -  

  • riječi tišine

    Iskreno, tajna je u prvom osmjehu koji zajedno sa očima kaže sve, još malo simpatičnog šarma i to je to.
    Pozdrav ostavljam!

    avatar

    29.08.2008. (22:19)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    :-) Nasmijao si me Stif :-). Ne kažem da nema istine, ne, ne...čak mislim si dosta toga pogodio.... Ona drskost na listi mi smeta iako mislim da znam što je tamo bit - ne drskost u negativnom smislu. Ali, na žalost po vaš rod, možete učiti recept po ovoj kuharici, ali to nije dosta.....žene ti ipak traže nešto više.... sve to treba dobro pomiješati pa začiniti s puno duha, odgovornosti, duhovitosti..... Sad, ako pričamo samo o muškima koji traže zabavu, onda bi im bilo dobro barem odglumiti odgovornost. Ja bih rekla da se rodiš s tim talentom ili ne....
    Sjetio si me s ovim na jednog Zagrepčanca (nećemo spominjati imena :-)) koji je pokušavao biti frajer i sad mi je palo na pamet da je on jadan vjerojatno negdje čitao nekakav ovakav Muški - Cosmo - članak... ali je ispadao presmješan. Ne može svatko biti frajer....A i zamisli da ste svi frajeri.....pa tko bi vas sve 'opslužio'? Ima nas samo 3 - 4% više nego vas ;-).
    No, mislim da bi ti Hrvatice, trebale zahvaliti na ovom pokušaju navođenja Hrvata na pravi put jer ono što vam ja 'zamjeram' kad Hrvate usporedim s ostalim nacijama koje sam upoznala je velika pasivnost (na stranu galebovi kojima sam i ja već posvetila jedan post i dokazala da imamo različite sklopove u mozgu :-)).

    avatar

    29.08.2008. (22:58)    -   -   -   -  

učitavam...