Komentari

udrugakocka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kristina

    obzirom da je post napisan 20.8. naslovljen na srednjoškolce maknut (iz razloga što isti već postoji na blogu i stavljen je isključivo kao podsjetnik na termine radionice), javljam osobi koja je na istom ostavila komentar pod nadimkom Tyson kako je udruga i vise nego spremna za svakojaku kvalitetnu i konstruktivnu suradnju, te ga molimo da se javi na mail udruge udruga.kocka@yahoo.com.
    veliki pozdrav!

    avatar

    28.08.2008. (00:22)    -   -   -   -  

  • pErO!

    Evo moram se i ja malo javit....imam potrebu reć da sam jako sretna, zadovoljna, i oduševljena cijelom radionicom irskog plesa!!!! naravno,ništa nebi uspjeli da nismo imali super voditelje!!!!mislim da je svima, kao i meni, stalo do toga da im se jaaaaaako zahvalimo obzirom da smo svi oduševljeni!!!!!! =))))))
    Također jako sam ponosna na sve nas i na naš jučerašnji nastup!!!osim šta smo pokazali što znamo, također smo se i zabavili...nasmijali...i uživali.......
    ......jednom riječju bilo je SUPER!!!! =) =) =)
    ...nadam se da ćemo i bez voditelja uspjet još više usavršit ples i naše nogice!! =) =) =) =)
    još jedan put HVALA svima na svemu!!!!!!!!!
    pozz!!! =)))))))))

    avatar

    30.08.2008. (13:27)    -   -   -   -  

  • Kristina

    i ja sam ponosna na sve vas/nas!:)pogotovo na jucerasnji nastup!puno mi je ljudi reklo samo pohvale na vas racun i svi se sad raspituju o nama!:))voditeljice su nam nezamjenjive i nadam se da cemo nove plesove ucit kad god se vrate na Rab,a dotad cemo mi uvjezbavat ove koje su nam vec pokazale!cure ce mi ostavit korake pa obecajem da se nalazimo sto prije (uskoro nas ceka jos jedan nastup)!:)
    veliki pozdrav svima i veliko hvala svima vama koji ste ovo nase plesanje svojom vedrinom ucinili posebnim!vidimo se uskoro!

    avatar

    30.08.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...