Komentari

mala1803.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • DA JE SRECE BILO

    new post.........

    avatar

    29.08.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Moj iskren osmjeh potpisujem da zadovoljstvom :-)))

    avatar

    30.08.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • Static Lullaby

    Ljubav zakasni?
    Ma prekrasno. :)

    avatar

    31.08.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    da ne komentiram na istom mjestu...
    meni je najgore sto vise manje si svi nekak isto tepamo..
    ljubica,mala,slatka,seceru,bubek,ljubek,malena,misek,sis-cevap i neznam sta sve ne..i onda kad nam netko novi to nesto kaze onda se malo zamislimo onak sjetno i mislimo-o ne..opet..
    s vremenom vjeruj mi pocinjes tepat iste fore nekom drugom al zaboravis da si to nekome vec rekao...i volim te i falis mi i sve ostalo..sve je svaki puta nova prica..
    18 godina?? e mala jos je dug put pred tobom.. uzivaj u izlascima i barenjima i ljubljenjima i svemu..da ti se ne dogodi kao meni da srednju (kad svi se geleralno vani opijaju i bjeze pred murjom iz jednog parkica u drugi i prepricavaju si dogodovstine kak je bilo jebeno il do jaja) provedes u istom bircu s istim tipom koji je ok al ne ono sto bi pozeljela u snovima..
    pa da odes na faks i od ludila koliko ima novih i zanimljivih ljudi opet zaglavis u neku predugacku vezu (samo ne sad 2.5 nego 3.5 godine) i nakon faksa sta ti ostane?? nemas ni jedne slike s kolegama,nemas ni jedne slike faksa i nekih gluposti koje imaju svi.nemas ni jedno frentanje i tulumarenja i brucosijade...jer si doma na toplom pred tv-om s istim likom..i jos ni ne ucis...
    sve treba znati onako fino dozirati..
    ne patiti..
    biti svoja a nikad tuđa..
    i gledaj ovak..sta bi mi sve zenske htjele???
    pa nekog ono mrak,pametnog,zgodnog,nabildanog,da je proputovao svijeta...i dok mi to cekamo oni su to vec sve obavili,a mi nista...
    vidim da vec par mjeseci pises blog..i to te tuzne naravi..ma daj mala se trgni!!! da su meni tvoje godine i taj sarm i sve...ma ja bi ih tak vozala ko male budale...i prvi koji ce tebi malo scimat tlo-to je taj....budi mi dobra...i mijenjaj temu bloga odma!!!!

    avatar

    03.09.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...