Komentari

timotej.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Halil

    Hvaljen Isus i Marija! Voljela bih da si stavio svoju e-adresu na blog.. Nije li to potrebno imati na blogu? Nisam još sve pročitala, ali lijep ti je blog, bez obzira na veličinu postova. Koliko sam vidjela, do sada, radi čitanosti, odnosno jasnoće poruke, često se skraćuju stvari.. ovisno o pristupu "temi". Zahvalna! Stoj'mo u Ljubavi!

    avatar

    28.08.2008. (15:54)    -   -   -   -  

  • Timotej

    Ništa nije "potrebno" imati na blogu. Ni sam blog nije "potrebno" imat. Otovorio sam ga gotovo slučajno, kao što napisah u prvom postu. Kasnije sam shvatio da je zgodno imati arhivu korisnih citata online - uvijek lako dostupnih. I uistinu ih često koristim, kopiram na forum, u mailove, chat itd. Drago mi je kad čujem da na sličan način koristi i drugima.
    Za dopisivanje (s neodređenim brojem ljudi) putem e-maila uistinu nemam vremena. To je glavni razlog zašto nisam stavio e-mail adresu. Po svemu sudeći, uskoro ću ga imat čak i manje nego do sada...
    Negdje u komentarima sam spomenuo jednu od mojih gmail adresa. Provjeravam ju otprilike svakih nekoliko dana. Puno češće sam na "Tebe Tražim" forumu, s istim ovim nickom. Lijepo društvance tamo imamo, slobodno navrati. Budi mi pozdravljena!

    avatar

    28.08.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...