Komentari

duelona.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Bella

    Znam da zvuči glupo, ali i meni poruka ili poziv od Zelenookog znače više no što bi trebali. Ali, nije mi bed zbog toga jer znam da nas dvoje imamo nešto više. Možda ćete i vi imati nešto više, nešto posebno, a možda već i imate - nikad ne znaš.

    Što se tiče tvog prijatelja... Pa, imala sam i ja jednom Prijatelja. Bili smo stalno zajedno, sipali šale na tuđi račun ili šale koje bismo samo nas dvoje razumjeli. Ponekad, kada bi nam se pogledi sreli smo oboje prasnuli u smijeh, bez ikakvog razloga. Slušali smo istu glazbu, čitali iste knjige, satima pričali o potpuno nebitnim stvarima, jedan drugome dovršavali rečenice... Bila sam jedna od dvije ženske osobe u tom društvu i svi su bili zaštitnički nastrojeni prema meni, ali on pogotovo. Sve je bilo mrak, dok mi nije rekao ono čega sam se bojala - postupno se u potpunosti zaljubio u mene. Ali ja nisam na njega tako gledala. Davno prije smo zaključili da oboje mislimo kako srodna duša ne mora biti tvoj partner/partnerica. On je za mene ostao samo prijatelj, srodna duša i iako smo se pokušali vratiti na staro, nikada nismo uspjeli. To je bilo prije gotovo 6 mjeseci. Otada ga nisam čula.

    Mda, ne znam zašto sam ti sada ovo sve napisala, valjda se igram soul-searchinga. Pogotovo zato što vidim da su tebi osjećaji uzvraćeni, iako ni tvoja situacija nije tako divna. Ali hej - moraš se nadati... Držim fige da se sve riješi s vama dvoje.

    I eto, ja sam bila te sreće da sam dobila ružu na dan koji nije bio Valentinovo. Nisam ju dobila od onoga od koga sam željela, ali sam ju dobila.

    Pozdravljam...

    avatar

    26.08.2008. (17:05)    -   -   -   -  

  • Duelona

    ..to mi je najveci strah.. da vise necemo biti prijatelji.. mada ne znam.. mi smo prijatelji jako dugo (vec skoro 10 godina..),nekako ne mogu vjerovati da to jednostvano moze prestati samo tako.. ali opet u meni postoji ta sumnja.. to i je jedan od razloga zasto je nedefinirano.. mada On uopce ne sumnja u nase prijateljstvo i da ce ono potrajati vjecno.. ali opet On govori i o vjecnosti,onoj vjecnosti.. u biti je On mozda cak i vece dijete od mene,mada bi oboje vec trebali biti odrasli.. a tko zna..mozda je i u pravu :)

    avatar

    26.08.2008. (18:02)    -   -   -   -  

  • Bili smo jednom najbolji...

    hej...
    kao da čitam post o sebi...
    sve što se dešava tebi i meni se dešava...
    daljina... prijateljstvo... ljubav... ludo srce...
    sve...
    i nikako da shvatim sve te znakove.. nikako...
    pozzz

    avatar

    26.08.2008. (22:25)    -   -   -   -  

  • MalLaWrAzHica

    super blog dodi i meni pa
    komaj imam nove postove
    pa mi reci jesu li dobri
    ajde pussa i laku noc..................

    avatar

    26.08.2008. (22:39)    -   -   -   -  

  • sViJeTlO.u.MrAkU.

    tnx na komsu.

    avatar

    28.08.2008. (16:48)    -   -   -   -  

  • Sajmona

    moj prijatelj ( kojemu se sviđam) još smo prijatelji jer ne želim ništa... ovo vaše je obostrano..i ne znaš kud vodi..ali odi tim putem..možda će biti veliko razoačranje, a možda nešto potpuno suprotno.. kako god ispalo.. bit će i pozitivnoga i negativnoga.. držim vam veelike fige i nadaj se.. nada možda je kurva, ali umire posljednja... i neka treperiš kada ti mobitel zazvoni.. i ja sam sretna kada dobijem njegovu poruku (dečko koji mi se sviđa) više nego što bih trebala biti jer za nas nije situacija baš povoljna, ali se nadam... uživaj i drago mi je što si svratila na moj bloga.. šaljem puse.. :* =))

    avatar

    28.08.2008. (19:13)    -   -   -   -  

  • Sajmona

    *razočaranje.. zbrčkala sam tu riječ u prethodnom komentaru... :)) i još je jedna riječ krivo, ali već ćeš shvatiti.. vidiš.. i ja sam pomalo perfekcionist ( ma da je malo) kao i ti... sve moraš znati unaprijed i to.. =) pusa =)

    avatar

    28.08.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  • utoppia

    ma pusti nek se sve kreće kako se kreće....
    sve one spike s prijateljem i ljubavi...
    pusti to... ;)

    avatar

    29.08.2008. (10:29)    -   -   -   -  

  • Jullia.

    Mozda sve dodje na svoje. Samo se trudi.
    Hvala an komentaru.

    Citamo se?

    avatar

    29.08.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • sViJeTlO.u.MrAkU.

    tnx na komsu

    avatar

    30.08.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • Jet

    Samo se ti raduj. Pa najljepše je biti sretan zbog ljubavi!

    avatar

    31.08.2008. (11:28)    -   -   -   -  

  • Jullia.

    post.:)

    avatar

    31.08.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • sViJeTlO.u.MrAkU.

    nešto novo.

    =)

    avatar

    31.08.2008. (20:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...