Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Vrgorčanin

    He, he, baš sam danas sa mojima raspravljao o tim sucima na bacanju koplja. Prije par godina jedan je poginuo jer je dotrčao prerano i kugla ga udarila u glavu. Ne znam koji im je bog. Pa zar ne mogu pričekati sa strane sa taj sportski objekt padne na zemlju, pa da onda dotrče.

    avatar

    23.08.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • nema me

    htio sam otić na Sljeme ali Blanka me priljepila uz tv, ali ne žalim. meni je zapela za uho izjava komentatora : 'Ana Čičerova inače čita Dostojevskog, tko zna koji joj se sad citat iz te teške knjige mota po glavi'.

    avatar

    23.08.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  • babl

    I bez pitanja bih joj dao!

    avatar

    24.08.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • Dante

    Ma uze mi riječ iz usta. Nek je nama cica i guzica pa sve lakše ide....

    avatar

    24.08.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Također sam u krugu familije prilipljene za ekran konstatirala o mogućim suicidalnim mislima tih sudaca. Inače nisam bila toliko uživljena, ali kad je doša onaj Tomaš Majakovski srce mi je brže zakucalo. Kako taj lik baca...uh
    a mogu ti reć da ne bi bilo loše gledat sinhro mužjake.
    i da - Blanka, zlato si i bez medalje!

    avatar

    24.08.2008. (14:53)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    slažem se.. zaboravi si napisati da još uz sve što rade kese se od uha do uha.. ja bih se utopila jedno stopedesetidevet puta u tih par minuta... a blanka - go baby go!!! Srebro veliko ko kuća!!!!

    avatar

    24.08.2008. (18:41)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @vrgorčanine, baš pogledah filmić sa probodenom sutkinjom na YouTubeu - brrrrrrr... jeza!!!
    Znaš što ne kužim, izmislili su foto-finiš za 100 i 200m, podvodne kamere za bazene, kompjutorske animacije i pametne lopte za nogomet - pa majkumu zašto ne izmisle nešto i za kopljaše!?! Koji im je.. ?! Kao da izazivaju MOO da osmisli novu olimpijsku disciplinu - probadanje sudaca ;D
    @creativa, LOL! ;0) da-da, Dostojevski je uistinu teška knjiga, autor: Braća Karamazovi ;0))
    božemoj teško li je postat sportski komentator, moraš fakat bit - polupismeni kvazi intelektualac.
    @babl, živio! ;0)
    @Dante, et tu ;0)
    @mačka, jest! fakat me onaj plavušan razbudio ;0) a tek danas finale odbojkaša -o majkomoja sva se preznojih ;0) pa rekoh sebi ne sekiraj se - biće i repriza ;D
    @rudarka, oh da - Joker smile! jezivo do bola! Jedino što mi je još više utjeralo strah u kosti je kešenje onih malih curica na današnjem zatvaranju Igara - užaaaaas! poznavajući kinesku efikasnost ne bih se čudila da su dječici zaprijetili čerečenjem njihovih familija na sve strane Kine ukoliko se ne budu ´ljupko´ i prisilno osmijehivale.

    avatar

    24.08.2008. (20:44)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    predivan post

    avatar

    24.08.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    mislim da je pokušao neki mužjak sinhronizirano plivati ali da je taj pokušaj neslavno propao... na kraju jednako gadno bi bilo vidjeti sinkroniziranog plivača kao i dizačicu utega ... barem meni ali o ukusima se ne raspravlja.

    avatar

    24.08.2008. (22:42)    -   -   -   -  

  • Anastasia Beaverhausen

    bravo blanka
    tko šljivi belgijku

    avatar

    25.08.2008. (00:16)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Prije par godina bila je priča da se neki tip uspija probit u reprezentaciju SAD-a za sinhronizirano plivanje i navodno da su mu sudci dopustili da nastupa. Međutim ja pozorno pratim to sinhronizirano plivanje i još ga nikako nisam vidila.

    avatar

    25.08.2008. (00:22)    -   -   -   -  

  • My razmišljanja

    Čestitke Blanki na uspjehu, svih nas je razmazila pa mislimo da je 205 nešto normalno...
    Zaslužila je i zlato!

    avatar

    25.08.2008. (10:59)    -   -   -   -  

  • Sjena

    Kada naučiš da je nešto sinkronizirano, a ne sinhronizirano, onda počni komentirati o čemu se radi... A i trampolin je olimpijski sport...

    avatar

    25.08.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • buxto1103

    Svaka čast našima na osvojenim medaljama! Samo tako naprijed!
    Pozdrav!

    avatar

    25.08.2008. (14:55)    -   -   -   -  

  • fasnik

    evo čitam malo i moram reći da postoji nažalost i muško sinhronizirano plivanje:)...komentiram kao anonimac jer blog imam na drugom portalu; pozdrav

    avatar

    25.08.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Sjena, kada ti naučiš pogledati u rječnik onda će ti komentar imati smisla. ti kao da si sportski komentator, ha, pa si se tako uvrijedio? :0) zar ne kužiš zajebanciju? relax man.
    @fasnik, upravo pogledah video sa sinhronerom iz Amerike, brrrrr.... tip isti Marko Grubnić! ;0)) nekako to nisam zamišljala baš tako ;D

    avatar

    25.08.2008. (20:42)    -   -   -   -  

  • Sjena

    @MODESTI BLEJZ: Naravno da razumijem. Npr. tvoja mala slova nakon točke me uopće ne smetaju, jer je očito da se radi o takvome stilu pisanja. Tvoja riječ "sinhrono" jasno je pokazivanje neznanja.

    Što se tiče mog gledanja u rječnik, u svome komentaru nisi u pravu. Redovito iz raznih razloga čitam i rječnike i pravopise i jezične savjetnike. A što se sportskih komentatora tiče, oni najčešće još manje znaju što je pravilno.

    Uživaj!

    avatar

    25.08.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  • Best Blog For Ever

    ODI NA http://igregamesweee.blog.hr

    avatar

    25.08.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  • Robi

    Samo jedna informacija....nije sinhronizirano nego sinkronizirano plivanje.....

    avatar

    26.08.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Sjena, pogodih u sridu/struku ha?! ;0) ma da, kužiš zajebanciju ali je baš i ne prihvaćaš, kao da malo opuštenosti fali, hm. u suprotnom bi uvidio da je moja podla opaska o rječniku samo sinhrona/sinkrona ;D reakcija na tvoju podlu prvu opasku i da nema veze sa stvarnom uporabom rječnika. akcija-reakcija, kužiš? napadni prvi i vratit će ti se. naravno, kroz zajebanciju a ne lomljenje nogu ili izbijanje zubala ;0)
    da ti je start bio drugačiji, ajmo reći - đentlmenskiji, cijela bi ova naša prepiska krenula drugim tokom, pa bih ti ja recimo otpovrnula ovako: ´Sjeno, u pravu si. sinhrono je možda manje simultano nego suvremeno sinkrono, ali i sinkrono može biti sinhronije kao i sinhrono sinkronije - osobno mi je od bitka sinhronosti/sinkronosti bitnije da je - nauljenije, mišićavije i muževnije´ ;0)
    pa ti recimo ne bi osjetio potrebu patronizirati moja mala slova nakon točke, kao što ni ja ne bih osjetila potrebu da ti šaljivo otpovrnem... što kad bolje razmislim - i nije ispalo tako loše.
    pozdrav i tebi!

    avatar

    26.08.2008. (10:08)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ jes Robi! ;0) hvala, mućo si ljubazan! Sjena et mua to isto upravo sinhrono/sinkrono utvrdismo ;D

    avatar

    26.08.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • Traganje za izgubljenim vremenom

    šta se tiče sudaca- ovisi sve gdje kako i zašto
    suci na OI sigurno su dobro plaćeni, al' jesu li osigurani nemam pojma, ali sigurno je da su dovoljno upozoreni i obučeni za posao koji obavljaju jel na bacalištu treba imat oči i na leđima

    avatar

    26.08.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • Sjena

    Hehe...

    avatar

    26.08.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    Hej, hej, hej!!!
    Prvi sam put kod tebe (a, gle, praznih ruku :P) mada sam primijetila tvoj nick, blog...
    Sad sam morala pročitati tvoje viđenje sinkroniziranog plivanja i od srca se nasmijala! Rado bih dio tvog teksta bacila i na službeni blog Kluba sinkroniziranog plivanja Medveščak koji je u začetku i čeka jesensko uređenje ( http://kspm.blog.hr/ ). Ono kaj mene fascinira je kako to izvode 12 godišnje djevojčice!!! Moja kćer trenira 3 godine i ove godine su ubrale priličan broj medalja. Majci dosta (a i ocu) da joj se isplatio trud i strpljenje gotovo svakodnevnog bauljanja po bazenu na Jarunu, a maloj sireni podstrek i motiv za dalje!!!!
    Pozdrav ti šaljem i vratim se još koji put ;)

    avatar

    27.08.2008. (09:03)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ Lorna veliki pozdrav! i naravno - slobodno se posluži tekstom, neka to bude moj mali doprinos promociji ovog krasnog sporta koji je dosegao razinu i umijeće umjetnosti! maloj sireni prenesi moj pozdrav i podršku :0) i posebno bravo za mamu i tatu! ;0)

    avatar

    27.08.2008. (11:33)    -   -   -   -  

učitavam...