Komentari

negativni.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ...Rorschach...

    trash osamdesetih ima poseban šmek, ponovno oživljavanje trasha osamdesetih je samo trash

    avatar

    31.08.2008. (22:12)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Da, u prijevodu nisu izgubili poantu. Eksplozije su često pretjerane, u stvarnosti recimo da se i cisterna strovali niz liticu ne bi eksplodirala pod normalnim okolnostima. A na filmu.. doduše kad izmišljena eksplozija ne bude napravljena, oduševim se.
    E a za prošli komentar - poslala sam ti na mail, tamo će ti se otvoriti. I nemrem vjerovat da si nabasao na tu sliku :) baš užas. Al ajd. Šta me briga, očito, kad ti šaljem link koji tako ne bi trebao vidjeti.

    avatar

    01.09.2008. (00:55)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Sad si me natjerao da ga idem pogledati, iako mi skinut stoji na hardu već dva mjeseca...:) Bruce je legenda bio i ostao. Samo radi njega ga se isplati vidjeti.

    avatar

    01.09.2008. (09:15)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Nekada sam volio gledati akcijske filmove i napete atmosfere koja je isijala iz takvih filmova. Sada, nažalost, vrlo rijetko gledam tv i filmove.
    Inače, jedna opaska: Dečko koji obećava (to je ispravnije :) )

    avatar

    01.09.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    @Rorschach: ovo na kraju umjesto "trash" trebalo bi stojati "smeće". jer trash ne znači loš film, nego toliko loše da je dobro, ima i dobrih novih "retro" filmova.
    @smisaozivota42: nemaš se čega sramiti!:-) vidim da je tekst o sponzorušama, očtio je isto lik proguglo i potrpao prve "prikladne" fotke koje je našao. kad jednom nešto ode online, ostaje zauvijek...
    @snoopyshist: upravo, stari mačak!:-)
    @Dominic: nisi prvi koji ispravlja, tako je kako treba biti.
    Dečko koji obečava. boli me za pravopis!;-)

    avatar

    01.09.2008. (17:15)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    @smisaozivota42: update: aaa, tek sam sad pročitao tekst na linku! strašno!:-)) kakvi likovi, kakav "članak", umiro sam od smijeha: "krščanski orijentirani portal", "kako je došao na određeni portal vođen mišlju da će ondje upoznati poštenu neiskvarenu djevojku s kojom bi se mogao sprijeteljiti, a možda, ako Bog da, i oženiti. Nije ni sanjao na kakve će sve tipove djevojaka ondje naići. Isprva je nastupao posve iskreno. Kad bi ga cure pitale čime se bavi, odgovarao bi da radi na "baušteli". Međutim, reakcija na takav odgovor obično bi bila šutnja s druge strane, odnosno ignoriranje ili eventualno sažaljenje.
    Radoznalosti radi odlučio je promijeniti pristup pa bi odgovarao da ne radi ništa. Na čuđenje djevojaka od čega onda živi, odgovarao bi da živi od nasljedstva. E taj se odgovor tražio!:-) Odjednom više nije bilo ignoriranja.
    "
    "Ondje smo zatekle nekoliko zornih primjeraka sponzoruša. Njih se na prvi pogled najlakše može prepoznati po odjeći koju nose. To je obično odjeća koja svjetluca (kao u ptica, kad šarenim perjem žele privući partnera), dakle srebrne ili zlatne sandalice, topići i "dopičnjaci"." heheh, obavezno štivo!

    avatar

    01.09.2008. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...