Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • babl

    Evo dobrog primjera o koristi literature za život! Ne moramo sami sve proživjeti da bismo izvukli pouku. Dovoljno je pročitati upečatljiv tekst. O mnogo čemu je bolje tek pročitati nego na svojoj koži iskusiti. Pri tome je literatura, fiction, često čak djelotvornija od non-fictiona jer je u stvarnom životu suština često prikrivena iza mase istinitih, ali nebitnih pojedinosti. Pitam se koliko je onih koji su pročitali gornji post osjetilo zebnju kada su nakon toga otišli na mjesto gdje se inače najviše opuste, prisjetivši se da bi iz vode (jer štakori mogu proči kroz vodu) moglo iskočiti nešto i ugristi ih za guzicu.

    avatar

    21.08.2008. (16:18)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    Lako za guzicu...

    avatar

    21.08.2008. (19:50)    -   -   -   -  

  • dva

    da, znam za tu foru.. tj znam da štakori mogu "roniti"dost dugo, i da nije bajka to s wc školjkama. A bio prije par godina u zg slučaj ( pisale i novine), djedicu nekog, u njegovom zg stanu, na ne znam kojem katu, dok je sjedio na ćenifi, glodavac odurni ugrizao za spolni organ... brrrrrrrrrrrrrrr

    avatar

    22.08.2008. (08:45)    -   -   -   -  

  • odmak

    U noću obavezno upalim svijetlo. Čula sam već takvu priću i uvijek umirem od straha da se ztakvo što ne izšulja iz wc školjke. A ono od 1941 i ranije neću komentirati. Ja nosim te traume i volim fiction. To jedino daje mogućnost objašnjenja zašto sve to iskače tajnih i skrovitih mjesta.

    avatar

    22.08.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • zveki

    Jednom prilikom sam bila na wc-u u jednom stanu na Jarunu. Tam su imali za lanac zavezanu željeznu kuglu koja je bila spuštena u školjku. Kad sam domaćine pitala zakaj to, odgovor je bio - zbog štakora - obavljaju nuždu na kuglu pa kad svrše i puštaju vodu kuglu dignu s lancem. Ne znam kak to funkcionira kod velike nužde, pogotovo ak je ona polumekana i ljepljiva.

    avatar

    22.08.2008. (12:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...