Komentari

progradior181.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Saloma

    Bilo je samo pitanje vremena kad će netko napokon stati u obranu našeg ratnog profitera, bojovnika iz Čavoglava. Slažem se u potpunosti. Svi oni koji proizvaju g. Perkovića antisemitom i nacionalistom nisu ništa drugo doli antikristi i yugonostalgici, obične pridošlice s mračne strane. Nitko ne shvaća u biti koliko je taj čovjek propatio u životu. Evo, npr., od 1998.g. pa čak i ranije g. Thompson odrađuje mukotrpne koncerte u dijaspori širi ''nenacionalističku'' propagandu i zgrće nenormalan kapital dok se Hrvati grcaju u kreditima. E, moj narode?
    Osim što je cijenjeni pjevač propatio i proživio prave muke iskukrstove, najviše kreativiteta (osim u glazbi) pronalazimo upravo u njegovom privatnom životu. Brak s uvaženom pjevačicom Danijelom Martinović smatram virtuoznim činom. Oličenje suvremenosti i nekatolicizma upravo pronalazimo u imenima njegove djece: Diva Marija, Šimun Petar i Antun Perković Thompson.
    Svi moramo, ponajprije sebi, a onda ostalima priznati da je naš pjevač samo čovjek ISPRED svoga vremena, jedan neshvaćeni umjetnik fenomenalnog raspona glasa.

    avatar

    19.08.2008. (19:50)    -   -   -   -  

  • Black Goddess

    Thompson je ništa drugo već čovjek koji i dan danas, 10 godina nakon završetka rata, još uvijek poziva mladež na tzv. ustaštvo. Djeca koja nemaju ništa s ratom nose obilježja ustaštva iz samo njima nepoznatog razloga. Što se mene tiče, trebali bi mu zabraniti nastupe u RH.
    A što se tiče njegove pobožnosti... to stvarno neću komentirati.

    avatar

    12.09.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...