Komentari

lonca.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • omladinac

    Ma u tome i je problem "ako se skupimo". To se mora rijesit u klubu,11 standardnih igraca za svaku nedjelju,i onda se moze igrat u drugoj ligi.Kad se skupimo,mozemo mi pobijedit i jace,al nazalost puno je vise utakmica "kad se neskupimo".I to je razlika imedu ozbiljnog kluba,i zajebancije nedjeljom!
    Iskreno,dal se Mladosti desilo ikad da mora skupit 11 igraca za utakmicu,jos dok ste bili u II.ligi?U zadnje vrijeme,nevjerujem!Disciplina.Zato ste sada u 1.ligi.

    avatar

    21.08.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • Aleksa

    da, al zato od 11 igrača - 6 plaćamo!

    avatar

    22.08.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  • omladinac

    Pa upravo tako.
    Sela kao sto su nasa,drugacije nemogu opstat u drugoj ligi.Mora se uvest sastrane.
    Nece uvijek biti tih standardnih 11 divosevcana,ili novograca,ili svilajcana za utakmicu.

    avatar

    27.08.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • risko

    Zašto se nebi svilaj, prnjavor i novi grad udružio u jedan klub koji bi bio solidan klub. Čak bi mogli možda i puno više s obzirom na dosta kvalitetnih igrača koje imamo. Možda da postoji još jedan klub koji bi bio za manje eksponirane igrače koji bi se kalili u tom drugom klubu ili oni koji nisu toliko u mogućnosti stalno igrat. Mislim da bi to bilo savršeno i s obzirom na broj igrača u ta tri sela, jer svima fali po malo. A i svi bi bili naši. Jedino što bi možda bilo problema u vodstvu kluba ko u Bosni... tri sela, tri strane...tri naroda :), al mislim da i to nije toliko strašno. Treba nać jednog pravog trenera, a i to imamo. Subotom igraju jedni, nedjeljom drugi... U svilaju, prnjavoru i novom gradu... A i djeci bi bilo draže trenirat u jednom pravom klubu, nego ovako bezveze jedva se skupljaju juniori.

    avatar

    28.08.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • omladinac

    Ma ideja je na svom mjestu,al na startu bi odma propalo.Inati se Slavonijo.Prvo bi bio problem oko naziva kluba i sjedista.Onda u postotku igraca iz svakog sela.Pa onda npr. bila bi jedna kasa,al u koji bi se "stadion" najvise ulagalo!?Zalosno,al istinito je da nam je mentalitet takav.Izmisljale bi se sitnice na sastanku kluba,kojim bi presjedavao neko iz...hm,jos jedan problem.
    Klub bi harao,recimo... prvom zupanijskom,kad bi uspio.
    Al,vjeruj mi nasim ljudima je draze da se jebajemo po trecoj ligi,i da se zovemo,Omladinac NOVI GRAD,Slavonija PRNJAVOR,Sava SVILAJ...

    avatar

    28.08.2008. (17:48)    -   -   -   -  

  • risko

    Možda to i nebi bio toliki problem, ali naši ljudi nevole mijenjat navike. Moj stari kad je branio za novi grad, igrali su igrači iz divoševaca, kupine, prnjavora, jer nitko nije ni imo klub. Tako da, zašto nebi opet imali jedan jedinstveni klub gdje bi se svi okupljali. A eto, ko što si reko, tri sela puno tvrdoglavih... Puno klubova u Europi je nastalo udruživanjem dva ili više klubova, tako da nije to ništa grozno.

    avatar

    29.08.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  • omladinac

    U to vrijeme kad je stari Stipa branio,i je ekipa bila izmjesana,tu si u pravu.Igrao se nogomet,i to im je bilo najbitnije.Na prvom mjestu.Sta ja znam,al nekako imam osjecaj da se danas vise gleda na neke druge gluposti.

    avatar

    30.08.2008. (00:30)    -   -   -   -  

  • žaco

    idite doma

    avatar

    10.10.2008. (18:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...