Komentari

ribarnica.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Mladen

    rvo da te pozdravim. Vratia se Frane!!! Tak a sad ideam čitati. ... :)

    avatar

    17.08.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Ama, Franc. Dakle, odmor ti je bio ono ... Vidim da te hoće. Ma, pusti, sad imaš svoj šaht! Za one u servisu si se uvjerio u ono kaj već znaš. Nemreju oni bez tebe. Jednostavno te ne puščaju.
    Lepi pozdfrav io blogoramo se. Imam doma komp i internet!!! ... :)

    avatar

    17.08.2008. (22:03)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ajoj Franc, sve zajeb do zajeba....c c c cc...fakat koma, pa jos i rodjeni ti susjed hahaha daj ti to sve lijepo posalji u rodni kraj hahaha

    avatar

    18.08.2008. (00:22)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Dragi prijatelju.....da nije žalosno,bilo bi smiješno....ovo kod tebe ko Sodoma i Gomora...!!Znaš,samo još fali da ti se punica naljuti,da dojam bude potpun!!Ipak..ima nečega u tome...riješio si probleme sa susjedom....zamisli da si radio,i još sve to rješavao!!Možda nije bio baš pogodan trenutak,ali za rješavanje problema nema pogodnog trenutka...uvijek neki vrag stane na put,pa se podlo smije i zajebava...sve to ide u životni staž!!Nisam se baš proslavila sa ovom utjehom,ali bolju nemam,jer zbog nekih svojih zajeba,nisam još bistra!!Ubuduće se potrudi da upecaš samo zlatnu ribicu.....!!Sretno dalje!!!Svaštara

    avatar

    18.08.2008. (09:49)    -   -   -   -  

  • Ana

    Rekla mi je jedanput prijateljica da ne razmišljam negativno jer da će mi se onda događati samo loše stvari ali ja ne znam kako pozitivno razmišljati kad ti se, kao tebi, nanizaju samo loše stvari. Što se susjeda tiče čist račun duga ljubav! Bolje prije nego kasnije.
    Dragi Franc, puno te pozdravljam i nadam se da ćemo se čuti pinkicu češće. Zaposlila sam se, u stan još nismo uselili ali ga uređujemo sa puno ljubavi. A malac je mali termit koje počinje govoriti i ima ugrađen Duracell. : ))

    avatar

    18.08.2008. (09:50)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Do drugog ljeta češ sve sagradit i popravit pa onda na odmor! :-)))))

    avatar

    18.08.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    A joj, baš nije suđeno da Šnajderica i ti uživate na zajedničkom godišnjem.
    Ja ugazila na novu skalu za koju je majstor rekao da je gotova, poskliznula i slomila desno zapešće, još su mi na živo zglob namještali, a ovo ide sporo, sporo na bolje. Majstor je, kad sam pala, rekao da jesu skale gotove, ali nisu fiksirane, ljubim ga u fiksirani mozak.

    avatar

    18.08.2008. (19:25)    -   -   -   -  

  • szsas

    u stari je te krenulo heheheh nedajse opet kad bi ti isprico stasemeni desilo jos bi se svojoj muci nasmjesio svegami al eto bar imas svoju vodu sta te briga

    avatar

    18.08.2008. (19:27)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Ajme, Franc....da se ne znamo, rekla bih - smanji ribu ;-))))!
    A ovako, kvragu i tragikomedija od godišnjeg i majstori i velemajstori; vikendi su tu, vrijeme ide na bolje...ima još riba u moru i ostalim vodama, izuzev one iz vodovoda, hehe, nadajmo se.
    Tja, ja još čekam eksperta za tende.
    Montirat će ih valjda do Božića, da imam kamo objesit lampice ;-p

    avatar

    18.08.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Ajme Franc!!! Uz sve što me šokialo (a i nije) najviše mi je za oko zapelo " a da imaju jedan zamjenski auto, pa ako želim, cijena mu je 240 kuna na dan..."!!! Oni bi tebi, jer su sjebali, još naplatili 240 kuna po danu za zamjenski auto!!!! Nisam upućena, ali sam mislila da to dobiješ besplatno! A oni ti ustvari rentaju auto! Ma, daj! Jesi ih poslao u k.... krasni??? Nadam se da jesi!
    Dakle, zaključak je: odmorio se nidi baš, lakši si za nekoliko tisuća kuna, po mojoj slobodnoj procjeni skoro desetak....i....i to je to. GO gotov.
    A što se tiče Dana piva....javi se! Pusa!
    P.S. Drago mi je da si se vratio :))))))))))

    avatar

    18.08.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • skaska

    ma bitno da ti ni bilo dosadno, a ovog suseda bi ja na ražanj

    avatar

    18.08.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • Santea

    Dragi Francek lijepo te opet čitati.Nema tako dugo da sam ti poželjela lijepi odmor,ali vidim da je bio sve samo ne lijep,ali barem se možeš okolo po susjedstvu hvaliti da imaš svoju vodu i svoj šaht:))Čekat će tebe tvoje ribice,ma taman će u ribetine narasti,a i vjerujem da će te i punica razumjeti:)
    Kisa velika

    avatar

    18.08.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • puls3

    slimpy
    nemoš vjerovat...
    kad se slete zajebi, onda ne prestaje....
    ali tješi se... ;)
    nemože to svatko preživit, samo najjači... :)
    bitno da je voda na mjestu...
    po

    avatar

    18.08.2008. (23:46)    -   -   -   -  

  • puls3

    slimpy
    ...zdrav !
    /sere nekaj/ -,-

    avatar

    18.08.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    auu Franc prijetalju pa ti si imao pravi ZAJEB-ani godisnji :))
    Imao sam i ja sranje sa susjedom kad sam kupio kucu ali se smirila.
    Za vrijeme "krajine" napravili su Saht i prikljucili od susjede, a njoj tada nije smetalo.
    Kad sam ja kupio kucu odjednom joj je to pocelo smetati dok ju moj stari nije poslao u picku materinu i rekao jebo ju Hadzic :))
    I mene se zajebali ove godine pa nisam mogao na more, ali evo zabavljam se po malo u Njemackoj i svejedno mi je lijepo :)

    avatar

    19.08.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • dva

    ajooj, dragi Franc, pa meni je još super bilo.. fakat ti se usro godišnji.. al nema veze, sad priča drži vodu.. pusa i pozz

    avatar

    19.08.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • zmajaa

    e da, rekao bi moj otac "Gdje je koš - nek je još" pa me prema tome ne čude te vase "ne"situacije, opcepoznata stvar kod nas su ti "dobrosusjedski" odnosi ... tako da je to sve manje vise normalno ... samo kad se dogada nekom drugom! :))))) a opet kad sam se dotakla svojih roditelja ... moram spomenuti i majku koja bi rekla "nista nije tako strasno da ne moze biti gore" pa prema tome... stricek Franc ... glavu gore... bit ce bolje! :)))) ako ne sutra - onda malo sutra :P hehee... pozdrav standardni S iz S :)

    avatar

    19.08.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Ujooooj... a je te snašlo svašta... Dao blog da je s osmim sranjem sve gotovo. I godišnji i pehovi. Pusa, Franc! Fala na lijepim željama i pusama, hihihihi.

    avatar

    19.08.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Jadan ti.... nema smisla reći: Franc, baš mi je drago da si se odmorio - stvarno nema smisla.... ni ono - makar si bio kući, pa eto, uštedio na gorivu jer se nisi vozio.... jebga, mi koji sdmo išli - ribolov je loš. Ja nijednog bassa nisam ni vidio, Dok je otišao na Vransko na štuke pa ih jugo odmah rastjeralo..... Sjetio sam se: mogu ti savjetovati da odeš pod hladan tuš!!!

    avatar

    19.08.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  • greentea

    iskreno mi žao, franc. strašan godišnji. to može izdržati samo pravo muško! odlično si se držao!
    imam uskoro neka "druženja" s majstorima, pa se sad bojim da se nisam urekla čitanjem ovih tvojih dogodovština.....bumo vidli.....pozdravčić, franc:))))))))))))

    avatar

    20.08.2008. (09:25)    -   -   -   -  

  • sitke

    E, lega, baš mi žao što si tako prošo !

    avatar

    20.08.2008. (09:54)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Neki dan kad si mi ostavio komentar htjela sam ti odgooriti pročitala tvoj post i pola napisala uleti mi jedan kreten..mh neču sad preprićčavati šta je bilo....nedovršim komentar morala sam isključiti komp..jučer bila na putu
    i jutros mi se opet ista stvar dogodila kad sam htjela komentirati..rekoh..
    i meni sve naopako ide kao Francu a da ti ne kažem da sam neki dan prvi servis za novo auto platila 2500 kn i išla kući plačući majku im jebem izmjenjali što je trebalo i nije trebalo..a ne vjerujem da je ustavri išta trebalo..
    eto..pozdrav prijo..bit će bolje ;)))))))

    avatar

    20.08.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...