A što se tiče ribe, osobno mi je najdraža ipak sa gradela... i to od srdele, do lubina, nije važno, samo da joj "duša miriše" i da je friška... E kad smo kod jela: upravo pripremam punjene paprike... a dragano dolazi sa smjene za nekoliko sati i trebam ga, kao prava ženica, dočekati s ručkom... pozdrav tebi i drugarici... uživaj u nedjelji... :-)
17.08.2008. (12:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Palomina
Jesi to sve iz kotlića sam uspio pojesti ili si, ipak, imao društvo???? :-)
17.08.2008. (10:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Palomina
Nije mi jasno nešto: Zašto donji dio kotlića na fotografiji doslovno "prelazi" preko tanjura????
17.08.2008. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Palomina
A što se tiče ribe, osobno mi je najdraža ipak sa gradela... i to od srdele, do lubina, nije važno,
samo da joj "duša miriše" i da je friška... E kad smo kod jela: upravo pripremam punjene paprike... a dragano dolazi sa smjene za nekoliko sati i trebam ga, kao prava ženica, dočekati s ručkom... pozdrav tebi i drugarici... uživaj u nedjelji... :-)
17.08.2008. (12:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...