Komentari

unutarnji-monolog.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • marina

    Drago mi je što dijelimo isto mišljenje i što se netko napokon usudio pisati o takozvanom liberalnom odgoju djece... Samo tako nastavi.

    avatar

    17.08.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar post, kvalitetan i poučan. O odgoju bi se moglo puno toga reći a toj raspravi nikad ne bi bilo kraja.
    Odgoj je osnova cijelog života a to vrijedi za sve ljude. I bojim se da se nikada neće naći zajednički recept za odgoj djece.
    Respekt, kvalitetni razgovori, usađivanje pravih moralnih i ljudskih vrijednosti itd., sve to je jako bitno da djeca shvate i dobiju od svojih roditelja.
    Nažalost, zbog mnogih razloga, nije tako...neke si spomenula a ja bih dodala da su bitni i vjerski razlozi.
    Pozdravček i cmokkkk.

    avatar

    22.08.2008. (22:00)    -   -   -   -  

  • zivot ili tako nesto

    Slažem se...........danas djeca stvarno nemaju grnica i krivi su roditelji jer im stalno popuštaju.......Strašno,djeca s 4 godine već psuju i pokazuju srednji prst..............baš kako ti to kažeeš..........

    avatar

    28.08.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  • bakica

    ...jedna veoma vazna osoba u mom zivotu napisala je nesto gdje se svaka osoba, roditelj pa i dijete moze naci...svaka cast prijo...uglavnom...upoznata sam s ovom temom i u osobnom zivotu, a i u svom zanimanju tako da je premalo vremena da sve komentiram, ali svi smo svjesni toga da nista nije kao prije i da je sve otislo u onom smjeru kojega se svi u dubini duse malo i bojimo, ali tako to ide. odgoj je postao povrsan i nestalo je ono "nesto" u njemu...dijete je postalo ne tako vazno kao i let za novcem...najlakse je kupiti nesto...a stvar je i u tome da dijete treba znati do koje granice moze ici, tko je dijete, a tko roditelj..koga postujemo i cijenimo..mislim da je i roditeljima jako tesko naci tu granicu i da ta granica bude dobra i za dijete i za mamu i tatu,a da bude ispravna. razgovor, koji je po meni jako bitan i u nekim stvarima i pokazatelj pravog puta djeteta i njegovog zivota. potrudimo se, barem mi koji smo svjesni ove teme, danasnjeg odgoja i zivota..da nasa djeca krenu pravim putem...podrska svakom roditelju, svakom djetetu....nadam se da cu biti kao ti prijo jer mislim da si pronasla taj put, taj smisao i izvukla najbitnije iz svog zivota i tako uputila svoju prekrasnu djecu....

    avatar

    19.09.2008. (22:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...