Komentari

radiopurger.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ....mozda sutra

    Rekose mi ljudi kako sam blesava,hm da sta ce mi koju mater svjetla po danu.
    Ma,nek se nade...zasto nebi svaki dan bio Bozic.
    Ovo za siljak usmjeren prema prsnom kosu...ORIGINALNO!
    Da.Treba smislit nesto sto ce biti zaista ucinkovito.
    Onaj tko je munjen,glup i jos svasta nesto u glavu,raznorazne akcije,plakati ili neznamkakvaupozorenja nece sigurno primjetit,nit primjenit.
    Najvise volim deckice koji sa svojim bjesnilima fino voze stotku u naselju.Jao.
    Pijandure bih izvukla sto grublje mogu iz automobila,nasutala ih dobrano,mjesec dana u zatvor,vozacke nema ohoho puno dana.Pa da vidimo.
    Da,je po mom SAMO JEDNOM(ovo je sto se tice brzine) da vidim da vozis vise od 50 u naselju(naravno ako znak nije drugaciji) nema bajo vozacke na godinu dana,NEMA.
    Bolnije sankcije,to je ono sto treba provest!
    A,ovi gore u vladi uopce nisu vrijedni slova.

    avatar

    15.08.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    predivan post

    avatar

    15.08.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • Mr_Luka

    Nisam sve čitao.... ali se slažem sa onim šta jesam pročitao. Bezveze je to da se moraju paliti svjetla od auta po danu, to samo smeta jer blješti kad prođe auto pokraj. Osim toga, k'o ne vidi auto po danu?

    Svratite do mog bloga

    avatar

    15.08.2008. (16:17)    -   -   -   -  

  • uzburkano more

    Kao što ništa ne funkcionira u ovoj državi tako je i sa prometom, kaznama, da su rigoroznije i tpo ne samo na papiru, nego da se papirni zakoni provode bilo bi više živih na cestama, ovako imamo što imamo .Pozdrav

    avatar

    15.08.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  • Andi

    u prometu valj ne valja nago mora biti oprezan

    avatar

    15.08.2008. (18:22)    -   -   -   -  

  • nezaposlena zena

    citala sam negdje da su, mislim u austriji, donijeli zakon o tome da se danju vozi s ugasenim svijetlima. to je navodno iz ekoloskih razloga, potrosnje goriva i efekta globalnog zagrijavanja. takodjer, statisticki nije bilo razlike u povecanju prometnih nesreca u odnosu na razdoblje kada je bio na snazi stari zakon. nemam pojima koji su razlozi nase vlade da poduzme ovakve korake, al cinjenica je da vole pratiti europske trendove. jer kud svi turci tud i mali mujo. kad bi bar u svemu bilo tako.

    avatar

    15.08.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • Ela

    Opreza nikad dosta. Primjećujem na sebi da je koncentracija pri vožnji vrlo važna, ali i pretjerana briga tj. točnije strah od sudionika u prometu, može dovesti do strahovitog pritiska, pa se i tada rade greške. Ležerna vožnja, polagana, bez ometanja kao CD, cigareta, mobitel preduvjet je sigrne vožnje i pravilnih reakcija. Oduvijek sam se bojala biciklista kojih je svakim danom sve više i više. Psovala sam im na glas i vikala da su ulična smetala. U stvari bojala sam ih se jer me bilo strah da mi ne podlete pod kotače. Ja nisam od onih koja ulijeće na drugu stranu, samo tako, u škare. Idem na sigurno. Katkada kaskam za njima. Prije me je to nerviralo. Sada sam malo smirenija.
    Smatram da neke ceste, vrlo opasne nisu idealne za njihove vožnje. No to je njihiv izbor. Zabranjeno nije, a nije ni baš zdravo zbog raznih ispuha.
    Sada nekako me ne nerviraju. Minuta prije ili kasnije, baš me briga. Pretičem ih kad sam sigurna. Neki će reći da sam kukavica i da ne volim riskirati. To je moj izbor. Svaki život je važan, a ja želim biti sigurna da sam učinila sve da ga ne ugrozim.

    A što se tiče svjejala, upravo sad sam saznala da nisu potrebna. Toliko o mojoj informiranosti. Meni osobno je draže da vidim iz daljine auto koji mi se približava. Neki metalnih i sivih boja, samo se kao duhovi pojave niotkuda i prepadnete se. Ali i saznah da zbog svejtala potrošnja benzina se povećava. Dakle zbog ekologije gasimo svjetla. Zar ne postoji neka drugo rješenje, svi vuci siti i sve ovce na broju ? Naravno da postoji. Moj auto je bijel i dosta uočljiv, ali bih bila zahvalna onima koji imaju crne, sive da se označe radi tuđe i vlastite sigurnosti.

    O alkoholu, drogi i prevelikim brzinama, o ljudima samoubojicama u ubojicama za volanom ne želim ni zboriti.

    Vaš tekst smatram kao provokaciju da izrazim svoje mišljenje, a ja ne bih bila ja kad ga ne bih i rekla.
    Svaki život je važan. Nije lako pridržavat se pravila, ali vrijedi truda.
    I nemojte si mislit da si ja što umišljam. Ja samo volim soliti pamet.

    avatar

    15.08.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Gledaj, nemoze vlada promjenit budale, jer su i oni sami takvi. Ako je vozac idiot, takav je i da vlada minja zakone dvista puta. Imam susjeda koji je stavia dvd u auto i pitam ga koji cemu to k....Odgovor; pa da gledam....Ja bih to prevela, da svi vide kako ja imam Deeeveeedeeeeee! Idiots, to dodje s godinama. Jebiga, vazno je samo jedno, triba se cuvat na putu, ucit dobro vozit, ne sjedat pijan, ne javljat se na tel, polako vozit i bit solidaran. Hm...eto. Pozdrav i pohvala na postu, stvarno si sve dobro reka;)

    avatar

    15.08.2008. (23:45)    -   -   -   -  

  • Marijan M. (34)

    većinom si u pravu (svjetla, neoprez...), ali svašta bi se još o ovoj tematici dalo napisat... ja sam u deset godina napisao članaka i članaka o svemu ovome, i mnogi drugi već godinama teoretiziraju o tome, ali mo'š se jebat kad nemamo prave ljude koji o svemu tome odlučuju i koji teoriju provode u praksu, pa se onda u zakone ubacuju svakakvi idiotizmi, a izbacuju dobre stvari... npr. još veće sranje od ukidanja upaljenih svjetala je ukidanje obaveze pohađanja škole sigurne vožnje za mlade vozače, totalni kretenizam, takve škole i treninzi jedan su od najefikasnijih načina da se dugoročno vozačka populacija poboljša i da nam promet bude sigurniji, a oni su to ukinuli i prije nego je krenulo...

    avatar

    16.08.2008. (08:04)    -   -   -   -  

  • Radio Purger

    Ovo sa šiljkom na volanu zapravo nije originalno, to sam pročitao na Carbibles.com. Ima i slika :)

    avatar

    18.08.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • The Ancient One

    Pisao sam i ja o prometu, i to više puta. No kaj vrijedi, nisam ja taj koji donosi zakone. A oni koji ih donose, i tak ne čitaju naše blogove.
    Drakonski zakonik o prometu i provođenje istoga, e to ja podržavam...

    avatar

    20.08.2008. (14:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...