Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • prljava igra (!)

    Izgnanik je mnogo dobar: ova poslednja, u kojoj lecheni dolazi da se lijechi juhom od bundechkog mulja i opere na reci, da bi na kraju nabasao na dubinu (ba)zenistichkog odgovora, sa izgledom podrpanog choveka u neposrednom begu ispred tetke koja je je doshla da ga vrati medju svet i svoje.
    odlichno - takve pisce treba vasha zemlja Hrvatska.

    avatar

    15.08.2008. (03:33)    -   -   -   -  

  • markiz

    Evo i nešto od Literarnog ptičara:

    OPSJEDNUT

    Ne znam koji mi je kurac posto sam opsjednut sa onom sa onom debilkinjom sa "romanopiska.blog.hr.". Nejde mi ta retardirana kurva iz glave. A opet me nešto narajcava da je jebem u šupak. Pička joj smrdljiva mater. Želim joj mater jebat tupim nožem kad dozvoljava da joj kćerka piše onakve drkarije. Blogove treba zapalit. Pijan sam ko kurac dok ovo pišem, a tek je podne. Počeo sam pit opet u podne. Pa, i mogu kad mi društvo jebenih slobodnih umjetnika šalje kintu za režije. Pusa i Viskoviću što me primio u svoje jato. Romanopiska, javi se na moj blog, želim da mi pušiš kurčinu dok mi žena radi. Vraća se tek oko četiri. jesi li iz Zagreba? Ako jesi, dođi da ter karam. Jesu li ti one drkarije na blogu autobiografske? Jeli te zbilja čale malo olešio nožem? A, da nije kurcem, pa si ga ti personificirala u nož. Romanopiska, to je bila kurčina žilava tvog tate! Želim se preko mejla dopisivat s tobom, želim znati sve o tome, kako je to zaprimiti tatin kurac u mladu pizidicu. Je li te raskrvario (kao potezom crvena flomastera). Ja ću onda o tome napisat roman. Ionako moram uskoro nešto nadrkat, ako želim i dalje dobivat potporu slobodnih umetnika, slava im. Vidiš, romanopiska, mene moj otac nazivao nametnikom, ali nije me prčio kao tebe tvoj. Možda zato što nemam pičku nego kurčinu od 14 cm u erekciji, kada obavljam snošaj propne se i do 15 cm., siguran sam.
    Romanopiska, evo otvaram novo pivo, želim te jebat, smrdi mi iz gebe, žena mi je na poslu, ja voštim karu. Volio bih da staviš kakvu svoju sliku na svoj pičkasti blog, pa da ga mogu izdrkat na tebe. Zmaišljao bih kako ti ga otac onako maloljetnoj, sramežljivoj trpa i drkao bih, o, kako bi drkao. Ovako ću sve morat zamislit. kažu da je za pisce dobro da puno zamišljaju, ali ja mislim da je to čisto sranje. Viskoviću, hvala na ovoj gajbici koju svojski praznim. Uzdravlje, ministarstvo kulture! Fino živim, gojim se! Romanopiska, daj da ti ja do kraja napišem taj tvoj jadan roman, ali na dokumentaristički način, usput ću ti lizat i pičketinu. Ja sam ko Hendrix, pišem i ližem istovremeno!

    avatar

    15.08.2008. (07:42)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Hm. Lucija Stamac ? Kaj nije ona sad Lucia Leman ?
    Pa gde je ta zena propala ? Uh sto mi je bila lijepa.
    Kaj je s tim glumicama, sve nest duplo prezimena i imena.
    Ursa Raukar je Neda Gamulin, od the Gamulina kci.
    Ona mi je isto lijepa i nemrem si to racionalno objasnit.
    Ali natrag na Stamacicu. Jos zalim kaj se nikak da se docepam tog broja Playboya.
    Sve su to niske zenske pravi dinamit.
    Npr. mala je Barba Prpic, sad navodno Biffel.
    Gledal ja Peto evandjelje.
    Ova u uniformi. Zgleda super.
    Kak se koncentrirat na tak pretencioznu predstavu uz ovu u uniformi ?
    Tko sljivi Snajdera i njegov nazi-mjuzikl, ova je hot.
    (Ajde, ovdje ima strucnijih, nek mi netko lijepo objasni zakej svi sluzbeni antifastiti toliko vole estetiku fasizma i nacizma, npr. vec prozvakani Zafranovic i drugi veseljaci ?)
    Pa sad mi je palo na pamet, pa ZeKaeM ima sve zgodne zenske.
    Dora Polic, Nadezda Perisic, Suzana Nikolic, ujebote.
    Ima tam nelijepe zene ?
    Pa sad mi je palo na pamet da uglavnom idem samo predstave tam gledat ?
    Jel to zbog zenskog dijela ansambla ? Haha.

    avatar

    15.08.2008. (18:39)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Pijem noćas, koji sat iza ponoći, osvježen vožnjom u gliseru zagrebačkog ministra kulture, pivo u kasarni na Brijunima. Slavlje nakon premijere. Vanka, na terasi, stolovi poredani u pravokutnik, pomiješano meso, grah-salata, malvazija, Šerbedžija, Ivan Račan, kao predstavnik pokojnog oca, neki tamnoputi glumac, mlad, gol do pasa, s gitarom za pojasom, stari Ivo Štivičić sa suprugom. Stotinjak ljudi. Ostajem pri šanku, naručim pivo. Djevojka me napustila, otišla je trčati za jelenima, prikačiti se na internet, koji ovdje stoji samo 50 kuna za pola sata, ili već bilo što, samo da pobjegne izvan dosega moga mukotrpnog radnog mjesta. Baš sam pomislio kako je ovdje dosadno, kadli me zaskoči jedan od braće Stazić, SDP-ovih ludih blizanaca.
    - Kad si ti mene vidio da raznosim boce, to je nekorektno - začuo sam pokraj uha, odostrag.
    - Kaj?
    - Kako si mogao napisati da sam ja ovdje šef šanka i da sam natkonobar. Otkud ti za to dokazi, mogao si me pitati?
    - A tko je onda šef šanka? - začudio sam se shvativši istodobno da mi puše u uho brat Darko, ravnatelj Gavelle i Ljuštinin posilni a ne brat Nenad, koji je saborski zastupnik a koji je isto ljutit na mene jer sam napisao da nisam siguran da oni katkad ne zamijene mjesta, pa onda i Nenad skrbi za vinsko zdravlje glumačkih zvijezda.
    - Mogao si me pitati.
    - Hi-hi, pa sam si me poslužio kad ti je Ljuština naredio da mi se ispričaš jer si mi zabranio ulazak u Gavellu. Naredio ti je da mi doneseš buteljku, natočiš mi pola čaše i digneš svoju na pozdrav. Vidio sam te i kako brojiš gajbe.
    - Ti si nekorektan, ja to tebi nikad ne bih napravio.
    - Ihi-hi! Ja nisam nekorektan, samo sam osvetoljubiv i pravdoljubiv. Odi, lijepo, u rodno mjesto. Ne želim biti vulgaran i samo zato te neću poslati i u pizdu materinu. Ma, kurac, odi u pizdu materinu.

    Vratio sam se za šank a Stazić se vratio Staziću. Obojica su me mrko promatrali. I dalje nisam znao koji je koji.

    avatar

    16.08.2008. (00:16)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..sve ti je to od loseg piva, tebi nema lijeka nego malvazija istrijana !

    avatar

    16.08.2008. (00:54)    -   -   -   -  

  • prljava igra (!)

    lecheni se sada pere u buchtu Omladinskih Brigada, uprljan kulturno-chinovnichkom gerilom chije je glavno oruzje dosada.

    avatar

    16.08.2008. (01:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...