Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • rU

    za vikend najavljuju kišu i privremeno zahlađenje ... dobro će doći ...

    sjetih se kad si oglasila rođenje male tare, a sad je već i bratcu vrijeme za krštenje.
    doista nije lako s troje, a jedno drugom do uha ... :-)

    baka štaka je puna energije, baš mi je draga ta tvoja gerijatrija, draga fanika ...
    a još kad se spoji sa špilšulom ... hihihi

    avatar

    13.08.2008. (20:18)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Na +31 ništa nije kako izgleda hihihi
    šalim se ...
    ali volim ljeta , pa neka prži... kad se samo sjetim maglare, sivila, ranoga ustajanja s dvoje klinaca ...
    a troje ...jaooooooo
    svaka čast ...
    Ja sam trenutno više sudac nego mama ... stalno moram lupati čekićem i smirivati duhove u sudnici hih i donositi presude ....

    Uživaj u prženju , draga !
    Što si fino svarila gladnoj čeljadi ili su danas na mjesečevoj dijeti hihihihih??

    Pusa :-))

    avatar

    13.08.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...općenito me užasavaju mali drečavci, a pogotovo "hiperaktivni". Danas je "in" proglasit šmrkafca hiperaktivcom a u stvari se radi o neodgojenom derištu. Nek zvadi papir sa dijagnozom pa bum imal razumijevanja! Lupanje po koljevci "u prolazu" bi kod mene prošlo samo jedamput ma o čijem se monstrumu radilo...:))))))))))))))))))

    avatar

    13.08.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    imam problema sa komentarima kod tebe...vec puno puta sam se nakanjivala ti ostaviti komentar ali mi se nikako nisu otvarali, za pop.....vidim sestro-kmico da su vam ljetne zanimacije slicne kao i mojima, sunce, rostac, posjeti....strasno "zanimljivo" no kazu da ce vrlo uskoro kraj ovom lijepom ljetnom vremenu. A i Gospa nam je tu....pusu saljem :)))))

    avatar

    14.08.2008. (01:19)    -   -   -   -  

  • gogoo

    I kod na grije ali je ugodnije nego prijašnjih dana jer nije sparno. He, znači izgledat ćeš kao ovaj moj skakonja na slici. Uzeo sam faktor 30 i više se ne zacrvenim nakon duže vožnje biciklom.

    avatar

    14.08.2008. (01:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    Istina, mi koji imamo odraslu djecu, zaboravili smo koja je to obaveza brinuti se za malenu dječicu ali činjenica jest da više od obaveze vlada veliko zadovoljstvo brinuti se za ta mala slatka ljudska stvorenja hahaha.
    Sparno je užasno i meni već to ide pošteno na živce. Jednostavno ne funkcioniram normalno po ovakvom vremenu.
    Spas mi je more. Možda danas idem s Dragim na noćno kupanje.
    Pozdravček draga. Cmokkkk.

    avatar

    14.08.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • fanny

    @rU - da, za sutra i subotu, a u nedjelju već toplije. No dobro i dan zahlađenja je super.
    Draga moja, vrijeme ide kao ludo, rauberica već trči, a mali kmečavac još ne zna za sebe. Ali zna za Taru :) Najviše nadrapa Perica koji mora biti "najpametniji", zato što je najstariji. A on je ipak samo dijete.
    Moja gerijatrija, moj Nosko i Baka su ratni drugovi, poznaju se godinama. Iako su potpuno različiti po temperamentu (baka se zna opustiti, a Nosko riješava probleme svijeta), zanimljivi su svako na svoj način :)

    @Vitae - Ru i ti kao da ste se dogovorile :)
    Ni ja ne volim jesen i maglu, pa ni zimu. Zato upijam sada svaku zraku. Za klince više nemam živce, možda za one malo starije (od 3 nadalje), s njima se već da dogovoriti. A ja sam sudac između Zmaje i Paje, oboje su kao mala djeca - ponekad.
    Nismo na nikakvoj dijeti, radila sam njoke sa sirom :)

    @Sagi - taj pojam hiperaktivnosti, nisam čula u doba svoje mladosti. Tek prvi put, kad se Zmaja rodila. Priznajem, volim djecu, ali me strašno nervira kad su nedokazana. A još me više nervira kad roditelji - ne trzaju. Onda bi najradije njih - u kut.
    Sin moje kolegice, koji je rođen kad i Zmaja je pravi primjer. Jednom smo zajedno išli u toplice (u našem autu). Davio nas je cijeli vikend, smetao ljude u restoranu, ritao kulturne pse (koji su sjedili ispod stola), vrištao, mlatio djecu na bazenu. A mama ne trza, najteža riječ koju je upotrijebila je - živahan :) Kad smo odlazili, konobarica iz restorana nas je pratila do vrata (valjda se htjela uvjeriti da mali konačno odlazi). Na povratku se ritao po autu, da je Paji konačno pukao film (nakon tri dana). Parkirao se i rekao mu da ide pješke doma. Mama se malo uvrijedila, ali je barem bio mir do kuće :) To se ne da riječima opisati. Danas je pravi veliki dečko, ni traga onoj zločestoći :)

    @MENTINA - koji kraj sestro-kmico??? A bablje ljeto :) Najviše se volim sunčati u rujnu kad svi bijeli :) Nemoj zazivati preranu jesen. Iako Štaka-baka kaže da će biti rano zima, jer se lastavice već sakupljaju u jata, veli ona - dokazano, a mene baš zanima koliko istine ima u tome :)

    @gogoo - vedro je i plavo nebo, onda nema sparine. A i vjetrić puše, pa je jako varljivo. Tako se najlakše izgori. Ja se ne mažem s ničim, malo u svibnju, poslije ništa :)

    @teuta - sve ima svoje vrijeme i dob. Nemam više živaca za tu dreku. Ja sam svoje obavila. A do Zmajinih - uživam u tuđim klincima - na kratko.
    Za tebe sam baš mislila da voliš sunce, ne znam zašto, valjda zato što voliš - crvenu boju :) Cmokač :)

    avatar

    14.08.2008. (18:44)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Može li morskom čovjeku smetati vrućina? Sigurno je da ju podnosim daleko lakše od mnogih. Ponekada mi je Draga na tome zavidna.
    Ja ne bih bio ja kada ne bih napisao ono što me kopka. Pa dakle pitanje: Gledam ovog klinju u zelenom pak se pitam dali li se ON složio sa time da čitav život bude vezan uz oltare? Vjerujem da i ne zna šta mu se sprema niti ima pravo glasa.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    14.08.2008. (19:31)    -   -   -   -  

  • supermen82

    draga zeno,mislim da bi vi trebali poceti zivjeti svoj zivot i prestati opisivati događaje vase familije.ne mislite li mozda da je vasem djetetu ili supugu neugodno sto vi sve ovdje pisete? vasa je kcer u pubertetu,koliko sam mogao shvatiti,i njeni prijatelji mogu naici i citati svakakve neugodnosti. pogotovo post nize,nije li neprikladno pisati o svom seksualnom zivotu i uz to jos nadodati i slike?neke stvari bi trebale ostati izmedu vasa 4 zida,zar ne?citam i nevjerujem...razmislite malo.pozdrav!

    avatar

    14.08.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    aaaaaaaaaa...beba u odjelcu...prevruće je za to.
    Ovdje kod nas je trenutno 31stupnjeva, a tek 11.44 sati. Strašno. Jedva čekam osvježenje. Lijepo je provesti trenutke sa obitelji :)

    avatar

    15.08.2008. (11:44)    -   -   -   -  

  • alkion

    Vidim, hvala bogu, prošla godina nam je bila plodna po pitanji dječice... Gdje god okrenem, a tamo na ponekom blogu se hvale novim naraštajima... nego malo me brine taj mladi naraštaj - ko da žele sve probleme prespavati? sva sreća pa ima i onih koji ih uporno i naravno ljubomorno bude... Pozdravček svima vama tamo... ođe poli nas se nekako sprema, a sve se nećka, neka naka kišica... eh kad bi već jednom opanula... :)))

    avatar

    15.08.2008. (12:23)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Naravno da potpisujem Sagijev komentar. Mene su učili da je šiba iz raja izašla. Ne kažem da za svaki kua treba tamburat po djeci, ali ako ne idu druge metode uvjeravanja... znamo koja pali ;))))

    avatar

    15.08.2008. (16:56)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    stiže danas osvježenje :)

    neka djeca znaju biti mirna i uživati u igri u tišini a neka su navikla da su u centru pažnje te kad nisu nastoje galamom to postići ...

    nemre se uvijek biti samo na zdravoj hrani te valja to malo promjeniti kad su u pitanju slatkiši :)

    politika ima svigdje svoje pipke pa i tamo gdje bi najmanje trebala biti nažalost
    pozdrav tebi i tvojima :)))

    avatar

    15.08.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • ja. ^^

    @More ljubavi - ja nisam morski čovjek, pa volim toplinu i vrućinu.
    A malog čovjeka nitko ništa nije pitao - u vezi oltara, mislim da je njemu trenutno stalo samo da bude - sit, suh i da ima mira :))) Ovo odlučuju drugi umjesto njega :)

    @supermen 82 - ANONIMČE , glumi finoću negdje drugdje i vrati se u XVI stoljeće. Ili se obrati liječniku za savjet, jer mi smo u međuvremenu stigli u XXI stoljeće. Ili si se probudio iz hibernacije ???

    @Dominic - danas je bilo za izluditi, tek se sad rashladilo. Nije se dalo živjeti ni u hladu. Hodali smo k'o muhe bez glave :)

    @alkion - a vele da nam je natalitet problem :) Alkione, pa kad će spavati ako ne s mjesec dana?
    Kod nas puše već dva sata, no ne znam, na nebu se vide zvijezdice, da bar padne, prošlu noć smo hodali do pred jutro k'o zombiji :)

    @Manga - šiba da, kad drugo ne pomaže. Ali mnogo ovisi o genu djeteta i odgoju. Onda ni šibe ne treba često :) A kad moraš stalno lemat' onda je već - propala stvar :)

    @Dag - da, kod nas još nije stiglo :)
    Ovisi o genima i odgoju. Kako dijete vidi tako se i ponaša. Ako mu sve dozvoliš, normalno da je zabavno penjati se na glavu :)
    Ameri su ljubomorni na Kineze, njih nikako ne mogu pod svoj (demokratski) jaram :)

    avatar

    16.08.2008. (00:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...