Komentari

bookaleta.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • lulallay

    Odmorih se poslije transibirske a konačno me prestaše boljeti i noge
    Hvala na gostoprimstvu koje je bilo iznad 100% ( pamtim Istriane samo kao takve)
    Volonteri i SF entuzijasti Davor i Marko doprinjeli su besprijekornoj organizaciji i
    pri FFK-u društvo je ovaj put štimalo za +5 . Dijamantni OK ; stvar se počela zlatno razvijati u punosjajnom pravcu tek posljednji danić ,no upravo dovoljno baš poput ugodnog sna ; potom se raspline pa u sjećanju ostaju samo dobre vibracije i slatka ali ne previše razvučena kaugumma.Meni su osobno raznorazne stvari odagnale turobne misli emocionalno-egzistencijalističke krize u kojoj sam od kasnog proljeća.

    Davor je na Camelotskom stolu iznenađujuće besprijekorno pročitao jedan poduži tekst ,niti slovo nije ispustio. Ostale su nam u sjećanju "delirium tremens" anarho-upadice nekog mršavog svata nalik smežuranom Kišu lica naglo oronulog Tarantinovog "Machette-a" a imena radnog naslova Cvetajeva&Cvijeta Zuzorić(?..ili neka druga... ma nije važno) .No kako je sve glatko teklo..klizilo bez potresa i stresa čak je i potonja epizoda dobila status simpatične anegdote.
    Kada je o anegdotama riječ pri podjeli sam soba dobio Vlahovića i uskoro mi je postalo jasno zašto kad se pominjalo spavanje uz Zorana svi okretahu glave gledajući u strop te izigravajući gluhonijeme. To je razmišljam bilo kompatibilno sa temom o divovima jer takvo "dubinsko" hrkanje uveliko nadmašuje čak i ono Disney-evih divova iz kojekakvih animacija .
    Što se voditelja nastavljam tiće ispalo je da mu je posljednjih godina vrlo prirasla mikrofonska zvečkica ,talk-entertainer od kojeg ,paaa ne ljubi se baš odvajati .
    Žao mi je što nije bilo vremena za sijaset tema o kojima sam mislio ili raspravljati ili pitati (pripovjetke naše raznorazne ,mitologija ,povijest Istre/Motovunske šume ,pa Istrianske čudovišne gujavice,izdavaštvo u hrvata i BIH-ata ...itd) jer čovjeku sred razgovora ostane mnogo lipoga i korisnoga u glavi pa i onoga što inače iscuri samotnim čitanjem.

    Dakle još jednom....hvala na FFK-u....tko je mogao ,a nije došao neka mu bude žao.

    avatar

    14.08.2008. (13:44)    -   -   -   -  

  • lulallay

    ....guštam jednu po jednu ..na pola sam (vadim po 1 priču iz sredine dakle ne nužno po redu )..Zbirka je izvrsna , priče su zanimljive ,ženske su pričice kao nešto blaže ovaj put ( što nije bio slučaj na Istrakonu) ,muški su pisci
    SF-ičniji i dobro je što nisu baš sve priče o Veli J. i Pazinskoj jami .... ipak.... zasada poslije pola puta prosto moram izdvojiti Krušvarovu priču kao čistokrvni SF visokog dometa.....no...de gustibus non est disputandum

    avatar

    19.08.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...