Mislila sam da se brisanje računa radi na dnevnoj a ne godišnjoj razini (logičnije mi je tako varati jer se inspekcija mora raditi luda da ne skuži brisanje na godišnjoj razini)
13.08.2008. (13:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
13.08.2008. (14:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
M
Kakve cijene!!! Slazem se da se u ugostiteljstvu dogadjaju kojekakve malverzacije i ne ulazim u to da li je u nautilusu 'nestao promet', ali mislim da argumentacija ovdje ne stoji, pa evo kratak info (nekad sam se bavio ugostiteljstvom): - računi u nekim ugostiteljskim programima kreću od nule na dnevnoj bazi, što nije nelegalno. Ono što pri tome nije legalno je da na računu (bar se u ovom slučaju na slici ne vidi) nisu ispisani datum i vrijeme, - restorani gostu uglavnom izdaju 'predračun' samo dok ne vide način plaćanja. Kad gost plati, račun se izdaje kao 'cash', 'amex' i sl., što olakšava obračun konobarskog prometa i prometa lokala na kraju dana. To nije klasični predračun koji se izdaje između dvije firme i koji se plaća kao uvjet isporuke dobra ili usluge, (iako se tako zove). Pravilan naziv bi možda bio međusuma. Prema tome, numeracija niti tu ne igra neku ulogu, - svaki imalo pametniji ugostitelj ce ostavljati placene racune sa strane i na kraju ce sa njih skidati odredjene artikle iz slijedeceg razloga: racun koji nije ostao kod njega moze bilo kojim putem zavrsiti u Drzavnom inspektoratu. Naglasak je na 'odredjene artikle', jer ako skine cijeli racun, poremetit ce numeraciju svih racuna iza njega: ne mozes imati racun 1, 2 i 3, pa nemati 4 i 5, pa onda imati 6 itd. Dakle na svakom računu mora ostati barem jedna kava ili mineralna voda i pri tome se ne dira racune koje je gost ponio sa sobom. Tako da i dalje numeracija racuna ne igra neku ulogu u svemu tome. - s obzirom da danas svaki ugostiteljski objekt ima kasa-program u kojem je kasa povezana sa normativima, vecinski krivac za sve malverzacije je Drzavni inspektorat, koji iz lijenosti ili nedostatka osoblja ne provjerava skladista i ne radi inventure ugostiteljima, vec ih lovi na sitne prekrsaje, kao sto su neizdavanje racuna i slicne gluposti. - Pogledajte cijene (iskreno sam zabezeknut)!!! Skoro 300 kn za rizoto... Pa tu je marza nekih 800%. Ovaj stvarno ne treba utajivati porez, svejedno ce uzeti ogromnu lovu...
13.08.2008. (15:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cijene su stvarno iznad svjetskih. Cista pljacka! Nije cudo da su u Njemackoj upozorili na TV-u da je Hrvatska preskupa za ono sto pruza i da bolje i jefttinije ima drugdje. Krajnji je bezobrazluk "postava stola", i to kako vidim PO OSOBI (!?). Pa to spada u cijenu jela i servisa, zar ce ljudi jesti na podu rukama? Tako mogu naplatit i cistacicu, peraca tanjura, olovku i papir konobara i trosenje djonova od kuhinje do stola. Ako vec ne po necem drugom, po ovome postajemo sve poznatiji ...
13.08.2008. (16:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
todoric
785 kn po osobi za vrhunsko vino, nadajmo se vrhunsku svjezu ribu, skampe, biftek itd. u pretpostavljam odlicnom restaurantu u svjetski slavnom i jedinstvenom Dubrovniku. pa i ne zvuci tako strasno. Sto se tice racuna, nakon sto prisilimo nasu dragu drzavu da nam(poduzetnicima) prestane odmagati u poslu i neprestano podmetati klipove, mozda cemo i mi poceti igrati posteno.
13.08.2008. (19:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mislim da je ugostitelj napisao sve što treba reći. Ja ću dodati da se "postava stola" zapravo odnosi na "couvert" ili mini predjelo koje se poslužuje. Cijene? Da, slažem se da su cijene brutalne, ali za prosječnog Hrvata. Gosti koji dolaze u Dubrovnik imaju novaca i treba im uzeti te novce, jer lokacija restorana i pogled koji se pruža s terase Nautike ne mogu nigdje dobiti. Čuditi se skupoći Nautike mi je jednako besmisleno kao i iščuđavanje nad skupoćom Lamborghinija ili Masseratija.
14.08.2008. (08:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V.
nabrijan si bez pokrića i, očito, predznanja
14.08.2008. (08:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pet
Neka naplate koliko god mogu. Ako je ekskluziva onda se ne pita za cijenu. No da se vara nas sve neplacanjem pdv-a to je problem. Mislim da bi problem trebalo poceti rjesavati tako da se npr. pogleda kakav auto vozi inspektor odgovoran za taj lokal.
14.08.2008. (09:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
to je nažalost naša svakodnevica i kao što kažeš - nikome ništa. Ja ne znam kad je itko bio kažnjen zbog utaje poreza koja je tako očita. No mene su ovdje sablaznile i cijene ,to je megalomanska pljačka !
14.08.2008. (11:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svijest
Dubrovnik i turizam,
Istarski restorani i kafiči su puni. Cijene su normalne da sada ne nabrajam. Ne može se za dva mjeseca rada ljenčariti cijelu godinu. Stranci nisu blesavi, a gospare su definitivno pročitali.
14.08.2008. (11:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
računi se brišu na dnevnoj razini, zato to i nije čudno. što se tiče skupoće, odnosno cijena, sasvim su okej, jer je ipak nautika restoran na visokoj razini i svjetski je poznat. baš kao i neki drugi, nautika je brand, u punom smislu te riječi. a što se tiče novinarske strane ovog teksta, kao medijski zaposlenik, mogu ti reći da je jedno od osnovnih pravila novinarstva provjeriti obje strane, dakle, zašto optužuješ i zaključuješ ako nisi sve provjerio?pričaj sa nekim iz nautike.... p.s.zar stvarno misliš da bi se jedan renomirani restoran izložio opasnosti da ih zatvori inspekcija?
14.08.2008. (12:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Stara dobro poznata stvar da oni na jadranu još samo zrak ne naplačuju preskupo, a isto tako zna se da u prosjeku 20 posto prometa prijave, jer oni za 3 mjeseca rada zarade za cijelu godinu pa i više, a nitko ih ne dira, grade bez dozvola, bogate se na račun gostiju, trebalo bi ih osim inspekcija i kazni bojkotirati, pa kad bi ostali prazni cijene i usluga bi bili i tekako na nivou.pozdrav
14.08.2008. (13:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Haaa, iskreno, ja se ne bih baš izlijetala s nekim prosudbama i osudama. U utaje poreza, kako se to radi, radi li se, i slično, se baš i ne razumijem, ali ponešto znam o kvaliteti restorana i cijeni kvalitete (uopće). Cijena botilje pošipa od 262kn u takvom restoranu čini mi se NISKA! Je li to zaista cijena za botilju? To što ni ja nisam nigdje popila kavu po cijeni od 22 kn ne znači da takve cijene ne postoje u vrhunskim restoranima. To znači da ja ne zalazim (često:)) u takve restorane (hhm, kad bolje razmislim mislim da sam na trgu sv. Marka u Veneciji pila i skuplji espreso). Ukratko, složila bih se otprilike s komentarom mia041@net.hr. Ne vjerujem da bi se takav restoran blamirao, riskirao zatvaranje i negativnu reklamu.
14.08.2008. (13:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maxx75
ma vi meni ljudi niste jasni.. ajmo redom ovako: kao prvo, ja sam nekakav kurc....hotelijer pa mogu malo i argumentirano razgovarat.. kao prvo postoje programi koji svaki dan iznova počinju brojat račune a negdje u kompu iliti kasi postoji broj računa izdan tekuće godine..tako da su ovi ameri teoretski mogli bit prvi taj dan u restoranu ili prvi na toj kasi s određenim konobarom..tak da tu bezveze pljujete..e sad zašto piše predračun jebem ga ak znam..to mi je jedino sumnjivo..i tu treba bacit fokus a ne na broj računa.. drugo,cijene ne da su astronomske nego su mi oči ispale..al to je moje osobno mišljenje.. a sad,ne znam njegove troškove ali znam da slovi kao najelitniji restoran u hrvatskoj..jebiga netko je gore napisao i da je maserati preskup..ako ima klijentelu,zasto ne bi poslovao s tim cijenama?!pa ja da mogu ja bi isto bubnio takve cijene..očito da može i ja znam da mene neće vidjet,al imam frendova koji si to mogu priuštit..i idu u takve restorane.. milju i po eura za društvo 11..puno je,ali za neke vjerujte nije..
14.08.2008. (13:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Postava stola se naplaćuje na takvim mjestima. Je li 38 kn mnogo ne mogu reći, ali na mnogim mjestima sam to uredno dobila na računu odvojeno od ostalog (u Italiji, npr., na svim boljim mjestima)
14.08.2008. (13:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maxx75
eh da po autorovom tekstu,nautica bi dosad prijavila koliko??nula kn prometa?ne znam,možda nisam skužio poantu al po tvom on briše sve račune jel?pa nema to smisla jebemu..
14.08.2008. (13:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iva
Mislila sam da se brisanje računa radi na dnevnoj a ne godišnjoj razini (logičnije mi je tako varati jer se inspekcija mora raditi luda da ne skuži brisanje na godišnjoj razini)
13.08.2008. (13:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JEDAN ŽIVOT MALO JE
isuse koji racun.pozz DOBAR BLOG svrati do moga
13.08.2008. (14:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
M
Kakve cijene!!!
Slazem se da se u ugostiteljstvu dogadjaju kojekakve malverzacije i ne ulazim u to da li je u nautilusu 'nestao promet', ali mislim da argumentacija ovdje ne stoji, pa evo kratak info (nekad sam se bavio ugostiteljstvom):
- računi u nekim ugostiteljskim programima kreću od nule na dnevnoj bazi, što nije nelegalno. Ono što pri tome nije legalno je da na računu (bar se u ovom slučaju na slici ne vidi) nisu ispisani datum i vrijeme,
- restorani gostu uglavnom izdaju 'predračun' samo dok ne vide način plaćanja. Kad gost plati, račun se izdaje kao 'cash', 'amex' i sl., što olakšava obračun konobarskog prometa i prometa lokala na kraju dana. To nije klasični predračun koji se izdaje između dvije firme i koji se plaća kao uvjet isporuke dobra ili usluge, (iako se tako zove). Pravilan naziv bi možda bio međusuma. Prema tome, numeracija niti tu ne igra neku ulogu,
- svaki imalo pametniji ugostitelj ce ostavljati placene racune sa strane i na kraju ce sa njih skidati odredjene artikle iz slijedeceg razloga: racun koji nije ostao kod njega moze bilo kojim putem zavrsiti u Drzavnom inspektoratu. Naglasak je na 'odredjene artikle', jer ako skine cijeli racun, poremetit ce numeraciju svih racuna iza njega: ne mozes imati racun 1, 2 i 3, pa nemati 4 i 5, pa onda imati 6 itd. Dakle na svakom računu mora ostati barem jedna kava ili mineralna voda i pri tome se ne dira racune koje je gost ponio sa sobom. Tako da i dalje numeracija racuna ne igra neku ulogu u svemu tome.
- s obzirom da danas svaki ugostiteljski objekt ima kasa-program u kojem je kasa povezana sa normativima, vecinski krivac za sve malverzacije je Drzavni inspektorat, koji iz lijenosti ili nedostatka osoblja ne provjerava skladista i ne radi inventure ugostiteljima, vec ih lovi na sitne prekrsaje, kao sto su neizdavanje racuna i slicne gluposti.
- Pogledajte cijene (iskreno sam zabezeknut)!!! Skoro 300 kn za rizoto... Pa tu je marza nekih 800%. Ovaj stvarno ne treba utajivati porez, svejedno ce uzeti ogromnu lovu...
13.08.2008. (15:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
blogomoljac
Cijene su stvarno iznad svjetskih. Cista pljacka! Nije cudo da su u Njemackoj upozorili na TV-u da je Hrvatska preskupa za ono sto pruza i da bolje i jefttinije ima drugdje. Krajnji je bezobrazluk "postava stola", i to kako vidim PO OSOBI (!?). Pa to spada u cijenu jela i servisa, zar ce ljudi jesti na podu rukama? Tako mogu naplatit i cistacicu, peraca tanjura, olovku i papir konobara i trosenje djonova od kuhinje do stola. Ako vec ne po necem drugom, po ovome postajemo sve poznatiji ...
13.08.2008. (16:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
todoric
785 kn po osobi za vrhunsko vino, nadajmo se vrhunsku svjezu ribu, skampe, biftek itd. u pretpostavljam odlicnom restaurantu u svjetski slavnom i jedinstvenom Dubrovniku. pa i ne zvuci tako strasno. Sto se tice racuna, nakon sto prisilimo nasu dragu drzavu da nam(poduzetnicima) prestane odmagati u poslu i neprestano podmetati klipove, mozda cemo i mi poceti igrati posteno.
13.08.2008. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Bravo, da nije Tebe, ja nikada ne bih znao kako su debele cijene u Dubrovniku, a često prolazim iznad. Dobro jutro inspektori!!!!!!!!!!!
13.08.2008. (21:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marijan M. (34)
zanimljivo otkriće, ali pravo kažeš, ovo je samo kap u moru opće kulture prevare...
13.08.2008. (22:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sefica
Koji bolesni račun! Doživila san svakakve prevare konobara za jednu kavu, dvi i sl, ali ovo je show! Prebolesno!
13.08.2008. (23:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
22 kune kavu (5 CHF) nisam jos nigdje popio u svicarskoj. A razlog je jednostavan: na kavu preko 4 CHF 50 porez bi ubio ugostitelje.
14.08.2008. (00:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
olja
šta je previše .. previše je i za Dubrovnik
14.08.2008. (00:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Umrli
Pa kaj je taj iznos, pa ja to zaradim u samo tri mjeseca !
14.08.2008. (00:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
newyorcanka
456kn za postavu stola?? oni naplacuju postavu stola u restoranu?!
14.08.2008. (03:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svasta nesto.
A mi bi kvalitetno zdravstvo, školstvo i visoke mirovine uz ovakove utaje poreza. Smiješno.
14.08.2008. (07:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blog Koji Se Gleda
Mislim da je ugostitelj napisao sve što treba reći. Ja ću dodati da se "postava stola" zapravo odnosi na "couvert" ili mini predjelo koje se poslužuje. Cijene? Da, slažem se da su cijene brutalne, ali za prosječnog Hrvata. Gosti koji dolaze u Dubrovnik imaju novaca i treba im uzeti te novce, jer lokacija restorana i pogled koji se pruža s terase Nautike ne mogu nigdje dobiti. Čuditi se skupoći Nautike mi je jednako besmisleno kao i iščuđavanje nad skupoćom Lamborghinija ili Masseratija.
14.08.2008. (08:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V.
nabrijan si bez pokrića i, očito, predznanja
14.08.2008. (08:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pet
Neka naplate koliko god mogu. Ako je ekskluziva onda se ne pita za cijenu. No da se vara nas sve neplacanjem pdv-a to je problem. Mislim da bi problem trebalo poceti rjesavati tako da se npr. pogleda kakav auto vozi inspektor odgovoran za taj lokal.
14.08.2008. (09:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Milijunas
Ova zadnja stavka "postava stola" je legendarna...
14.08.2008. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lobotomya
to je nažalost naša svakodnevica i kao što kažeš - nikome ništa. Ja ne znam kad je itko bio kažnjen zbog utaje poreza koja je tako očita. No mene su ovdje sablaznile i cijene ,to je megalomanska pljačka !
14.08.2008. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svijest
Dubrovnik i turizam,
Istarski restorani i kafiči su puni. Cijene su normalne da sada ne nabrajam.
Ne može se za dva mjeseca rada ljenčariti cijelu godinu.
Stranci nisu blesavi, a gospare su definitivno pročitali.
14.08.2008. (11:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mia041@net.hr
računi se brišu na dnevnoj razini, zato to i nije čudno. što se tiče skupoće, odnosno cijena, sasvim su okej, jer je ipak nautika restoran na visokoj razini i svjetski je poznat. baš kao i neki drugi, nautika je brand, u punom smislu te riječi.
a što se tiče novinarske strane ovog teksta, kao medijski zaposlenik, mogu ti reći da je jedno od osnovnih pravila novinarstva provjeriti obje strane, dakle, zašto optužuješ i zaključuješ ako nisi sve provjerio?pričaj sa nekim iz nautike....
p.s.zar stvarno misliš da bi se jedan renomirani restoran izložio opasnosti da ih zatvori inspekcija?
14.08.2008. (12:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uzburkano more
Stara dobro poznata stvar da oni na jadranu još samo zrak ne naplačuju preskupo, a isto tako zna se da u prosjeku 20 posto prometa prijave, jer oni za 3 mjeseca rada zarade za cijelu godinu pa i više, a nitko ih ne dira, grade bez dozvola, bogate se na račun gostiju, trebalo bi ih osim inspekcija i kazni bojkotirati, pa kad bi ostali prazni cijene i usluga bi bili i tekako na nivou.pozdrav
14.08.2008. (13:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
Haaa, iskreno, ja se ne bih baš izlijetala s nekim prosudbama i osudama. U utaje poreza, kako se to radi, radi li se, i slično, se baš i ne razumijem, ali ponešto znam o kvaliteti restorana i cijeni kvalitete (uopće). Cijena botilje pošipa od 262kn u takvom restoranu čini mi se NISKA! Je li to zaista cijena za botilju?
To što ni ja nisam nigdje popila kavu po cijeni od 22 kn ne znači da takve cijene ne postoje u vrhunskim restoranima. To znači da ja ne zalazim (često:)) u takve restorane (hhm, kad bolje razmislim mislim da sam na trgu sv. Marka u Veneciji pila i skuplji espreso).
Ukratko, složila bih se otprilike s komentarom mia041@net.hr. Ne vjerujem da bi se takav restoran blamirao, riskirao zatvaranje i negativnu reklamu.
14.08.2008. (13:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maxx75
ma vi meni ljudi niste jasni..
ajmo redom ovako:
kao prvo, ja sam nekakav kurc....hotelijer pa mogu malo i argumentirano razgovarat..
kao prvo postoje programi koji svaki dan iznova počinju brojat račune a negdje u kompu iliti kasi postoji broj računa izdan tekuće godine..tako da su ovi ameri teoretski mogli bit prvi taj dan u restoranu ili prvi na toj kasi s određenim konobarom..tak da tu bezveze pljujete..e sad zašto piše predračun jebem ga ak znam..to mi je jedino sumnjivo..i tu treba bacit fokus a ne na broj računa..
drugo,cijene ne da su astronomske nego su mi oči ispale..al to je moje osobno mišljenje..
a sad,ne znam njegove troškove ali znam da slovi kao najelitniji restoran u hrvatskoj..jebiga netko je gore napisao i da je maserati preskup..ako ima klijentelu,zasto ne bi poslovao s tim cijenama?!pa ja da mogu ja bi isto bubnio takve cijene..očito da može i ja znam da mene neće vidjet,al imam frendova koji si to mogu priuštit..i idu u takve restorane..
milju i po eura za društvo 11..puno je,ali za neke vjerujte nije..
14.08.2008. (13:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
Postava stola se naplaćuje na takvim mjestima. Je li 38 kn mnogo ne mogu reći, ali na mnogim mjestima sam to uredno dobila na računu odvojeno od ostalog (u Italiji, npr., na svim boljim mjestima)
14.08.2008. (13:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maxx75
eh da po autorovom tekstu,nautica bi dosad prijavila koliko??nula kn prometa?ne znam,možda nisam skužio poantu al po tvom on briše sve račune jel?pa nema to smisla jebemu..
14.08.2008. (13:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...