Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • pitam

    E jel bi mi mogao netko pojasniti ovo: Ukoliko timovi ne predaju obrasce u roku, HMS ce pristupiti kontaktiranju cetrvrto i petoplasiranih sastava...

    Unaprijed hvala =)

    avatar

    19.08.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  • tonka-tajnica

    a mislim da se nema šta previše objašnjavati, ukoliko netko nije ispoštovao rok do kad su se mogli prijaviti,imali su jako dovoljno vremena za ispuniti obrazac i faksirati ga,poslati,osobno donijeti, kaj god, a ja mislim da su se svi na vrijeme prijavili, moram pitati blanku, onda taj za kaznu nema mogućnost odlaska na europsko, već se prvi sljedeći znači 4. poziva, ako ni taj onda ide 5. to ti je kao da netko se ne pojavi na vrijeme na startnoj liniji, biva diskvalificiran i ide sljedeći. da nije tako, onda nitko nebi poštivao rokove, svatko bi po svom radio i bio bi pravi cirkus

    avatar

    19.08.2008. (22:48)    -   -   -   -  

  • pitam

    aha, kužim... znači ako se npr u seniorskoj formaciji Vukovar koji je 3. ne prijavi, poziva se Glina koja je 4., a ako se ni ona ne prijavi onda Jaska koja je 5., jel tak?

    avatar

    20.08.2008. (17:43)    -   -   -   -  

  • pitam

    hvala Tonka... još jedno pitanje (dosadna sam, al šta sad... =D)... jel će bit objavljeno na blogu ko je još predao obrasce, mislim za Vukovar i sl...

    avatar

    21.08.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • HMS

    Upravo smo imali probleme sa zakasnjelom predajom obrazaca i to od Osijeka i Vukovara. Odluka Upravnog odbora o tome biti ce objavljena u novom postu danas.

    Intencija ovakvog postupanja nije u kaznjavanju timova nego se radi o tome da neki tim moze odustati od odlaska na Europsko (to se desilo do sada sa Zagrebackim kadetima koje kao druge jesu bile kvalificirane za EP, ali njihova uprava nije htjela da idu na EP jer su bile nedisciplinirane i kaznila ih je time, te je umjesto njih isao cetvrtoplasirani tim). U svakom slucaju kada u HMS ne dodju obrasci na vrijeme pretpostavka je da je sastav odustao, te se poziva slijedeci prema rezultatima sa DPM. Jos jednom naglasavam da ovo nije kaznjavanje.

    U sluvcaju Osijeka i Vukovara koji su zakasnili sa prijavama, administracija je obavijestila iduci dan nakon roka predsjednicu, ona je razgovarala sa upravom ova dva tima, te je kontaktirala clanove Upravnog odbora radi donosenja odluke o tome hoce li ovi timovi ici na EPM ili 4. i 5. plasirani.

    avatar

    22.08.2008. (09:18)    -   -   -   -  

  • pitam

    Opet ja... heh... =)... hvala onome koji se potrudio da ovo sve objasni =)... a koja je onda odluka na kraju? Hoće li na EPM ići OS i VU ili 4. i 5. plasirani?

    avatar

    22.08.2008. (14:34)    -   -   -   -  

  • HMS

    Onaj koji se potrudio sve to objasniti zove se Alen Šćuric. Odluka ce biti u novom postu danas (obicno pisem postove tijekom noci). Stoga malo strpljenja.

    avatar

    22.08.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • pitam

    Hvala Alen!!!

    avatar

    22.08.2008. (23:20)    -   -   -   -  

  • HMS

    Molim i drugi puta. :-)

    avatar

    22.08.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...