Komentari

kapisrece.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • blade777

    Vi ste zaista opširno opisali sve nesuglasice između Kristovih Crkvi.
    Ja ću vam odgovoriti jednom vizijom (snom) koju sam imao nakon upita zašto je tako, zašto nismo svi u jedinstvu vjere i zašto nije samo jedna Kristova Crkva? U mojim snovima razvijali su se odgovori kao na magnetof. traci: Zamislite površje zemlje i potrebu da to površje učinite plodnim, a onda zamislite jednu rijeku koja natapa to površje s vodom. Plodno tlo nikada neće biti takve velićine kao kad na istom površju rasporedite sedam rijeka. To je kao kad po površju zemaljske kugle imamo sedam Kristovih Crkvi, njihovim Svetim,vodama izrasti će s Kristom i u Kristu puno više Kršćana nego da djeluje samo jedna. Kada prebrodimo sve raznolikosti koje su nas proteklih tisuća godina dovele do udaljavanja od našeg cilja. Tada ćemo imati priliku zadobiti potpunu Božju milost. U našim različitostima nesmijemo tražiti priliku za vlastito uzdizanje, jer pred Bogom smo svi jednaki ukoliko već odavno nismo u otpadništvu. Nebeski Otac nas pomoću Evanđelja ući kako je put našeg Spasitelja kojim i mi budni želimo ići, protkan ljubavlju prema svemu što je djelo Stvoritelja.Samo istinska ljubav nas vodi k Njemu.
    Sve što izaziva mržnju i vodi u destrukciju nije milo našem nebeskom Ocu, Raznolikosti negiranje prava čovjeka i uništavanje flore i faune je djelovanje odbačenog "anđela"

    avatar

    13.08.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  • A Šta Mi Vridi Vječnost Bez Tebe

    pozdrav
    jedna slika stavljena
    nadam se da je dobro
    posjetite
    i ostavite koji komentar
    na blog

    uplakanavila.blog.hr

    pročitajte interviju
    cijeli ,...
    i rdcite što mislite...

    pozdrav
    od monike

    avatar

    13.08.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    ovdje ima toliko grozomornih stvari da nisam ni htjela ni mogla pročitati do kraja,...grozno ali
    mislim da neće ići jer svaki od nas čuva vjeru duboko u sebi netko je pronađe prije netko kasnije ima ih koji je nažalost ili pronađu prekasno a nikad mislim da ipak svi barem u času smrti upere svoj pogled k nebu
    po meni je puno ljudskije vjerovati nego nevjerovati
    pozdrav s otoka

    avatar

    14.08.2008. (07:39)    -   -   -   -  

  • Naš put

    Crkva je nikla iz mučeničke krvi Bogočovjeka i zanosnog plamena Duha Svetoga pod okriljem Majke kojoj su povjerena djeca vječnosti. Njezina povijest ne traje stotinu ili dvije stotine godina, nego dvadeset stoljeća i trajat će dovijeka. Isus je rekao Petru: Ti si Petar-Stijena, i na toj Stijeni sagradit ću Crkvu svoju i vrata je paklena neće nadvladati. Njezin je put sličan Isusovom: trnovit, bolan ali slavan. Obilježila je sve staze i krajeve svijeta Evanđeljem ostavši čvrsta, nepokolebiva i sveta. Nadživjela je sve protivnike izvana, oslobodila se zaraze iznutra i postala istinsko čudo ovoga svijeta.

    avatar

    14.08.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    pozdrav brate, dobar post

    avatar

    14.08.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  • triesduja

    čime se udruga točno bavi?

    avatar

    15.08.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • ***Život je lijep ako ga znas živjeti***:-

    PA STA DA KAZEM NA POST CUJ DTOGA IMA I UVIJEK CE BITI PROTIVNIKA CRKVE ,, KRSCANSTVA NECE NIKADA NESTATI JER CE UVIJEK BITI ONIH PRAVIH KRSCANA,,KOJI SVOJU VJERU I LJUBAV PREMA BOGU DRZE U SVOM SRCU
    POZDRAVLJAM TE PUNO
    I BOG S TOBOM
    :-

    avatar

    15.08.2008. (17:08)    -   -   -   -  

  • mala_crnaaa_vk

    pozdrav...

    avatar

    16.08.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...